O zaman bol bol dinlen canim. Rabbim seni de bebeğini de korusun yardimcin olsunBu gittiğim 3.u doktor hepside ayni seyi söyledi en son zaten bu drda devam edicem dikkat edersem cok sorun olmuyo benim bu gebeliğim biraz beni yordu ama buna şükür bebeğim sağlıklı olsun bende insallah
Belkide yanlis olctu bellide olmazKendi doktorum değildi o yüzden bişey demedi ben 15 hafta ölçtüm dedi bebeğin sağlıklı merak etme felan dedi ama kendi doktoruma sorarım bu hafta
Bak dogru degil sanieim erkek gosteriyor bendeki testte.mayis annelerindede vaktik cogu kisiye erkek cikti.bende merak ettim.dogrumu diye en azindan burdakiler ogrenmistir artik diyekız 28 yaş temmuz :)
Doktorlar tahminde bile bulunmadı mı cinsiyeti için ?Valla canim az hareket etsem benim de belime vuruyor maalesef
Su cinsiyet belli olsa geceliktir hastane cikisidir ne lazimsa hazirlayip koyucam kenara ki son aylara birakirsam pertim cikacak eminim
İnsan hemen yoruluyor gerçekten. Belim o kadar ağrımış ki 2 saatir uzanıyorum ama geçmiyorBizde eşimle annemlere gittik canım, akşam yemeği oturma vs derken az önce geldik uzandım koltuğa yoruldum hemen
Canım ikili testten mi bahsediyorsun?
Evet canım bu testi bende merak ediyorum ama 3 gün sonra cikiyomus doktor normal gözüküyor dedi ama tabi ölçüm belirler. Birde nedense kusmalar başladı bendenormalde herkes 3 den sonra durur diyor ama bakalım
Sakın umudunu kaybetme canım bende çok olumsuzluklardan sonra oğlumu kucağıma aldım çok şükür. Evlendikten dokuz ay sonra hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu 3ay sonra tekrar hamile kaldım 9haftalık hiç bir sorun yokken kalbi durdu peşpeşe 2 kimyasal gebelik daha geçirdim genetik testler yapıldı temiz bi sorun yok dedi doktorum araştırma hastanesine gittim yine bi yığın test taptılar hafif derecede kan pıhtılaşmadı var dediler ve hamile kalır kalmaz iğne kullanmaya başlamamı söylediler dedikleri gibi hamile olduğumu öğrendim iğneye başladım ikiz gebelik geçirdim biri mol diğeri normal mol olan küçükken ölmüş diğer bebeği kurtarmak için çok çabaladım 4-5 farklı Prof gittim maalesef hiç bi umut yoktu yaşamaz mutlaka kürtaj olmam gerektiğini söyledi hepsi olmazsan rahmim alınıp bi daha asla çocuk sahibi olamazsın dediler çok büyük acılar yaşadım anlatamam 1sene çocuk yapmamam gerekiyordu ama ben 5ay sonra oğluma hamile kaldım çok güzel bi hamilelik geçirdim sağlıkla doğdu oğlum şuan 17 aylık ve kaza sonucu bu bebeğime hamileyim sakın umudunu kaybetme bu yaşadıkların bi sınav sonu çok güzel olacak buna inan. Bende sana dua edicem inşallah bundan sonra sağlıklı bi hamilelik yaşayacaksın
Cinsiyetini ogrenenler kac yasinda ve hangi ayda hamile kaldigini yazabilir mi bende bir test varda gercek mi diye merak ediyoeum burdan teyit etmis oluruz.(cin takvimi degil)
Selam kızlar bel fıtığı problemi olan var mi yada hamileyken bunun için ne yapıyorsunuz benim oğlumun doğumundan sonra başlayan şiddetli bel ağrılarım vardı emzirirken doktora gitmedim tedavi gerekir bebeğimi sütten mahrum etmeyeyim dedim sütten kesince gebelik haberini aldım. 2 aydır da ağrılarım şiddetini arttırdı ayakta duramıyorum bulaşık makinasını dizemiyorum. Bugün evi süpürdum simdim banyo yıkadım fazla birşey yapmadigim halde yürüyemiyorum suan. yastık yorgan yatıyorum saatlerdir. Tuvalet dışında kalkmıyorum ki kalkamıyorum da. Pazartesi doktora gidicem randevu aldım ama daha önce boyle birşey yaşayan varsa ne yaptı yazabilir mi bana kendimi felç olmuş gibi hissediyorum
Cinsiyetini ogrenenler kac yasinda ve hangi ayda hamile kaldigini yazabilir mi bende bir test varda gercek mi diye merak ediyoeum burdan teyit etmis oluruz.(cin takvimi degil)
Ölçümler normalse sonuçlar da iyi çıkar inşallah endişe etme. Bulantılar kişiden kişiye değişiyor canım. Dokuz ay boyunca bulantı yaşayan da var hiç yaşamayan da.
Cnm yavaştan hissedersin artık kizindır annecim.ben buradayım diyordur sana prensesinBen bazen hisseder gibi oluyorum ama bağırsak hareketimi kızım mı anlayamıyorumiçimde bişey dönüyor sanki.
Evet testte erkek cikti seninki.beni.de o yuzuk ayini yengem ilk gebeligi.dw yapti 2 kiz 1 eekwk cikmisti.komik tabi.o an guluyosunda.tesaduf dogru xikinca sasiriyorsunBenimki 27/temmuz/erkek ama ben ilk okul arkadaşlarımla yüzük falı gibi bişi bakardık bende ilk erkek ikinci kız çıkardı bende dalga geçerdimdün bende balon patlattim kızlar geldi boşuna ultrasona gerek yok biz biliyorduk die gülüştük tuhaf geliyor şimdi
Kiz gibi dedi ama alisveris yapmak yok diye de tembihlediDoktorlar tahminde bile bulunmadı mı cinsiyeti için ?
Bizde bakmıştık o fala ve 3 kızım olacak çıkmıştı 2. Kız geliyorBenimki 27/temmuz/erkek ama ben ilk okul arkadaşlarımla yüzük falı gibi bişi bakardık bende ilk erkek ikinci kız çıkardı bende dalga geçerdimdün bende balon patlattim kızlar geldi boşuna ultrasona gerek yok biz biliyorduk die gülüştük tuhaf geliyor şimdi
Yok canım gaz gibi herhangi bir sıkıntı vermiyor aldığım kişilerde temiz insanlar ama gene de çiğ süt olunca aklıma bir takıldıGünaydın canım valla ben pek icemiyorum ictigimde gaz sancisindan öldügümden önceden kaynatıp iciyodum sana zarar vermiyosa bence bişey olmaz normalde süt yoğurt severim şimdi ise hiç icemiyorum peynire yükleniyorum bende....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?