2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Selam kızlar bel fıtığı problemi olan var mi yada hamileyken bunun için ne yapıyorsunuz benim oğlumun doğumundan sonra başlayan şiddetli bel ağrılarım vardı emzirirken doktora gitmedim tedavi gerekir bebeğimi sütten mahrum etmeyeyim dedim sütten kesince gebelik haberini aldım. 2 aydır da ağrılarım şiddetini arttırdı ayakta duramıyorum bulaşık makinasını dizemiyorum. Bugün evi süpürdum simdim banyo yıkadım fazla birşey yapmadigim halde yürüyemiyorum suan. yastık yorgan yatıyorum saatlerdir. Tuvalet dışında kalkmıyorum ki kalkamıyorum da. Pazartesi doktora gidicem randevu aldım ama daha önce boyle birşey yaşayan varsa ne yaptı yazabilir mi bana kendimi felç olmuş gibi hissediyorum

Bu gittiğim 3.u doktor hepside ayni seyi söyledi en son zaten bu drda devam edicem dikkat edersem cok sorun olmuyo benim bu gebeliğim biraz beni yordu ama buna şükür bebeğim sağlıklı olsun bende insallah
O zaman bol bol dinlen canim. Rabbim seni de bebeğini de korusun yardimcin olsun

Kendi doktorum değildi o yüzden bişey demedi ben 15 hafta ölçtüm dedi bebeğin sağlıklı merak etme felan dedi ama kendi doktoruma sorarım bu hafta
Belkide yanlis olctu bellide olmaz
kız 28 yaş temmuz :)
Bak dogru degil sanieim erkek gosteriyor bendeki testte.mayis annelerindede vaktik cogu kisiye erkek cikti.bende merak ettim.dogrumu diye en azindan burdakiler ogrenmistir artik diye

Valla canim az hareket etsem benim de belime vuruyor maalesef
Su cinsiyet belli olsa geceliktir hastane cikisidir ne lazimsa hazirlayip koyucam kenara ki son aylara birakirsam pertim cikacak eminim
Doktorlar tahminde bile bulunmadı mı cinsiyeti için ?

Evet canım bu testi bende merak ediyorum ama 3 gün sonra cikiyomus doktor normal gözüküyor dedi ama tabi ölçüm belirler. Birde nedense kusmalar başladı bende normalde herkes 3 den sonra durur diyor ama bakalım

Ölçümler normalse sonuçlar da iyi çıkar inşallah endişe etme. Bulantılar kişiden kişiye değişiyor canım. Dokuz ay boyunca bulantı yaşayan da var hiç yaşamayan da.

Canım ben seni çok iyi anlıyorum. Ben de tam 13 ay önce mol gebelik sonlandırdım. Benim ki tam komplet mol dü ve 10 haftalık ikiz erkek bebekti. Tam 1 yıl asla hamile kalmayacaksın dediler.
6ay boyunca her hafta her 15 günde bir sonra ayda bir muayene tahlil oldu. Çok şükür patoloji temiz çıktı. Ama öyle korkuttular ki asla hamile kalmaya cesaretin olmadı ki ta ki haziran olana kadar. gerçekten bin şükür şimdi herşey yolunda. Umut asla tükenmemeli. Rabbim ol derse olur gerçekten

Cinsiyetini ogrenenler kac yasinda ve hangi ayda hamile kaldigini yazabilir mi bende bir test varda gercek mi diye merak ediyoeum burdan teyit etmis oluruz.(cin takvimi degil)

Yaş 34 / haziran/ erkek

Doğumdan sonra yaşamıştım ama 2 ay sonra kendiliğinden geçmişti. Dün arkadaşım konya medicana ya gitti bel ağrısı var hamile şu an. magnezyum vermiş. Acaba önce kendi doktoruna mı sorsan

Cinsiyetini ogrenenler kac yasinda ve hangi ayda hamile kaldigini yazabilir mi bende bir test varda gercek mi diye merak ediyoeum burdan teyit etmis oluruz.(cin takvimi degil)

Benimki 27/temmuz/erkek ama ben ilk okul arkadaşlarımla yüzük falı gibi bişi bakardık bende ilk erkek ikinci kız çıkardı bende dalga geçerdim dün bende balon patlattim kızlar geldi boşuna ultrasona gerek yok biz biliyorduk die gülüştük tuhaf geliyor şimdi

Ölçümler normalse sonuçlar da iyi çıkar inşallah endişe etme. Bulantılar kişiden kişiye değişiyor canım. Dokuz ay boyunca bulantı yaşayan da var hiç yaşamayan da.

Bakalım allah hepimizi bir avazda kurtarsin kucağımiza alalım bebislerimizi bana zaten iyi çıkarsa bi ay sonra grs dedi. Ama çok haylaz ultrason aletine dokunmaya çalıştı hep tek tek parmaklarını gördüm doktorda çok hareketli bu dedi bu arada bana duosvit verdi artık bunu içmeye basla die

Günaydın canım valla ben pek icemiyorum ictigimde gaz sancisindan öldügümden önceden kaynatıp iciyodum sana zarar vermiyosa bence bişey olmaz normalde süt yoğurt severim şimdi ise hiç icemiyorum peynire yükleniyorum bende....

Evet testte erkek cikti seninki.beni.de o yuzuk ayini yengem ilk gebeligi.dw yapti 2 kiz 1 eekwk cikmisti.komik tabi.o an guluyosunda.tesaduf dogru xikinca sasiriyorsun

Bizde bakmıştık o fala ve 3 kızım olacak çıkmıştı 2. Kız geliyor aynı espiriyi bizde yaptık :))

Yok canım gaz gibi herhangi bir sıkıntı vermiyor aldığım kişilerde temiz insanlar ama gene de çiğ süt olunca aklıma bir takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…