2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar sezaryanda uyuşturuyorlarmış sanırım öyle duymuştum. Ama sonrasında ameliyat sızısı gibi sızı oluyormuş. Normal doğumda anestezi oluyor mu? Bana birisi prenses iğnesi diye bir şey var demişti. Var mı böyle bir şey? :)

Prenses doğum diye geçiyor epidural anestezi yapıyorlar sırttan. Birkaç saat etkisi var :) tamamen ağrıyı kesmiyor ama hafifletiyor

İnşallah biran önce atlatırsın canım
Geçen hafta geçti heralde demiştim 2 gündür artmış bi vaziyette son sürat devam
Tsh bakıldı mı oda yapıyor bulantı
Benimde ilk haftalar cok bulantım tiksindim oldu herseyden tiksindim sonra tsh ye bakildi dusuk cikti sonra endokrine sevk etti orda da gerekli tahliller yapildi ve bende zehirli guatir cikti ilac kullaniyorum suan kontrole gidecem dr tsh degerleri farkli cikanlarda daha cok bulanti olur demisti

Ben 2 tane normal dogum yaptim ikisindede suni sanci aldim hic prenses gibi birsey duymadim.gerci ben saglam sanci cekip hicc ahhhh demeden sessizce doguranlardanim.agrim sesime vuruyor vee sesimi cikaramiyorum hic.

Prenses doğum diye geçiyor epidural anestezi yapıyorlar sırttan. Birkaç saat etkisi var :) tamamen ağrıyı kesmiyor ama hafifletiyor
Epidural yapip normal dogum yapmak bence cok zor ikin diyor dr ama ikinamiyorsun cunku uyusuksun.en guzel ve rahati normal olsni yanii sanciyla kendii pirtttt diye cikiyorr

Epidural yapip normal dogum yapmak bence cok zor ikin diyor dr ama ikinamiyorsun cunku uyusuksun.en guzel ve rahati normal olsni yanii sanciyla kendii pirtttt diye cikiyorr
Evet ben de gördüm zorluğunu, doğumu geciktiriyor bence. Belden aşağısını uyuşturuyor sonuçta ağrıyı azaltıyor sancıyı hissedemiyorsun. Ben de pek sağlıklı bulmuyorum ama çok zorlananlara isteğe bağlı yapıyorlar

Demekki 14-15.haftalarda söyleniyo kilo
Çok teşekkür ederim :)
Maşallah doktorunuza ilgili bi doktor belli
Rica ederim. iyi bir doktor memnunum şimdilik

İnşallah biran önce atlatırsın canım
Geçen hafta geçti heralde demiştim 2 gündür artmış bi vaziyette son sürat devam
Tsh bakıldı mı oda yapıyor bulantı

Çok haklısın evet arkadaşın TSH çok çok düşük çıktı onu da dahiliyeye yönlendirmişler.

Bana Da yapılmadı. Sadece en düşük dozda suni sancı verildi ama çok azdı

Kizlar ben epudral sezryen oldum. Bel ya da bas agrisi cekmedim. Ufak tefek narkozun etkisiyle kusmam biraz acim filan oldu evet o da normal. Yani cok rahat bir ameliyat gecirdim korkacak bisi yok bence. Normal ya da sezryen Rabbim saglicakla almayi nasip etsin yawrularimizi kucagmiza. Ayrica kizlar her dogum hikayesi kisiye ozeldir.

Ben 2 tane normal dogum yaptim ikisindede suni sanci aldim hic prenses gibi birsey duymadim.gerci ben saglam sanci cekip hicc ahhhh demeden sessizce doguranlardanim.agrim sesime vuruyor vee sesimi cikaramiyorum hic.
sizin tecrübelerden yararlanmak lazim:) seçme şansınz olsa normal mi dersiniz sezaryanmi

sizin tecrübelerden yararlanmak lazim:) seçme şansınz olsa normal mi dersiniz sezaryanmi
Valla 2 nor alden sonra tabiyki nornal dogdugu gibi bebeginiz koynu uzda hemen sac bas duzeltip kendinize geliyorsunuz.odaya cik hemen yemeginizi yiyin hemen bebek yaninizda.2inci kizim 37 haftaya girdik 4 kiloydu dr dedi ya yarin sanci verip dogucak bu coxuk ya da 3 hafta daha beklersen sezeryan gitrim sirf nornal olsun diye sanciyi aldim 3 saat surdu hepsi dogdu.nornal yapin icerde kalmaz o coxuk illaki cikicak her haliyle yasiyorsunuz.dayanilmiyacak bir agriyi Allah size vermez.

Düsük cikti dedigin deger troid mi canim. Benimki de duzensiz cikti.Benden de kan alindi istanbula gidecek dediler. Zehirli guatr min diye bakacaklar

Verdiler kullandım ama dun itibariyle biraktim 12 haftadan sonra kullanilmiyormus bir doz da iğne vuruldum ama hiçbiri fayda etmiyo azar azar devam ediyo is yaparsam çoğalıyor cok tedirgin oluyorum ister istemez
Dr unu degistir canım. Baska bi dr a gorun

Ayy düşünürken bile acı çektim resmen. Rabbim verir kolaylığını inşallah

Evet troid degerlerine bakildi tahlillerde tsh diye geciyo adi o dusuk cikti sonra endokrine sevk etti orda da baska bir troid degerim yüksek cikti böyle olmasi zehirli guatiri gösteriyormuş ilac kullaniyorum ilaç bebeğe bi sıkıntı yaratmiyomus aksine kullanmazsan zehirli guatir bebeğe hasar bırakıyormuş

İnşallah bir zararı olmaz bebeğinize,gebelikte tsh düzeni çok çabuk bozulabiliyormuş.
Normalde bulantı olucaksa tshla birlikte çok daha fazla oluyor
Bir arkadaşım 2 gebeliğindede 9 ay bulantı çekti tshtan dolayı
Allah yardomcınız olsun

İhmal etmesin canım tsh bebeğin gelişimi için çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…