2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Ben de öyle okumuştum canım. Hamile bayanların boşuna tedirgin olmaması gerektiğini söylüyordu. Mantıken düşününce hamile reyonuna girmek isteyen biri bile ordan geçmek zorunda.

Bilgi icin sagol canim. Ben de zaten duymadim ya da biri gecme demedi. Sadece bebek arabasyla gittigmde bebegimi gecirmiyorum. Guvenlikler gecirmiyordu sagolsnlar

Kizlar bebegin cinsiyetine gore taraf onemli mi? Sagdaysa kiz soldaysa erkek diolar asli var mi sizce?
oğlumu ilk hissettiğimde soldaydı sonra büyüdüğünde hep sağ tarafıma yattı ve o tarafı çok tekmeledi bu sefer ilk sağda hissettim bakalım ilerde yon değiştirir mi kız diyor doktor

Diğer gebeligimde drun tarif etmesini anlatiyorum sol tarafimizda bebeğin esi yani plesanta olurmus bebegin ikerleyen aylarda ki yatis pozisyonu sol tarafta eşi ve ayaklari migdemizin oldugu yerde poposu sag tarafta gövdesi ve alt kısımda başı olurmus .Hareketleri hissettiğimiz zaman da da bence sag tarafta hissetmemiz lazim çünkü sol tarafta esi var bence yani cinsiyetle alakasi yok gibime geliyo sag tarafta veya sol tarafta hissetmek

mrvtrk brcuk besyo85 cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar :) kutu sütün tadı pek güzel gelmiyor o yüzden açık süt almak istedim iyice de kaynattım o zaman gönül rahatlığıyla içebilirim. Süt benim de çok aradığım bir şey değil ama mecbur bebişler için içeceğiz bakalım

Merhaba kızlar
Bizimde tahmini doğum tarihi 5 mayıs gözüküyor ama ben benim tosbanın o kadar bekleyebileceğini tahmin etmiyorum nisan 20den sonra gelir diyorum daha doktorumuz erken olduğu için hiçbişey söylemedi tarih konusunda. Hepimiz sağ salim alırız inş kuzuları kucağımıza

Tamam canım rahatladım şimdi. Birkaç defa geçmiştim çünkü.
Bende baştsn araştırmıştım canım baktım doktorlar hemfikir sonra geçmeye başladım. Kaldı ki mağazaların her birinin ayrı dedektörü var mecbur geçiyoruz ultrasona giriyoruz zararı yok diyorlar ama o rontgen yerlerinin koridorundan bile geçmemek lazım bence

Kızlar yumurtayı tam pişmiş yani katı şekilde yememiz gerekiyor ya, omlet şeklinde yesek olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…