2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım kaç +kaçsın? :)

Kiz gibi dedi ama alisveris yapmak yok diye de tembihledi
Unisex bi kac bisi siparis ettim ama pempis olmadan olmaz simdi soyle kadifeli nakişli minnos kiyafetler var kendini tutuyorum

Bende almak istiyorum ama oçakta büyük indirim sezonu oluyor o zaman almayı planlıyorum

2 aydır haşlanmış yemekten sıkıldım 2 haftadır yemiyorum hatta :) bende arada omlet yapıym madem değişiklik :)

2 aydir yumurta yiyemiyorum ki ben kahvaltida iki yumurta yerdim yemeyenlere sasirirdim
Duzelsem de ben de yesem cok faydali bebistolara

2 aydir yumurta yiyemiyorum ki ben kahvaltida iki yumurta yerdim yemeyenlere sasirirdim
Duzelsem de ben de yesem cok faydali bebistolara
İlk 11 hafta daha düzenli besleniyordum ben son zamanlarda şaşırdım iyice ne süt ne yumurta bıraktım hepsini yeniden başlamam lazım sağlıklı yaşama

Ne güzel, yani önde çıkması :) Bizimki iki gün geride çıktı ama doktor gayet normal dedi
Senin normal gebelikse canım belki geç döllenme falan olmuştur. Zaten çok da fark yok 2 güncükten bişey olmaz Bebiş önde ama kanama alanlarım var 3 haftadır evde yatıyorum bi 3 hafta daha raporum var Hayırlısıyla atlatırız inş bu günleri.

Ağrı gibi değil de titreşim ve kayma gibi oluyor ara ara.

Evet biz saç teline bağlıyoruz zincire değil de :) bende tek erkek çocuk çıkıyordu hep, hayırlısı bakalım :)
Arkadaşlarım bana da saç telıyle yaptı.ilk erkek kız erkek çıktı.evde zıncırle denedim gene aynı çıktı

Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce biter kanaman. Nedense birkaç kişide duydum kanama alanı olayını, oluyormuş ama önlenebilir bir durummuş.
Benim tüp bebekti canım. Keseden sonraki ilk gidişimizde doktor 8 hafta 2 günlük demişti, ama geriye doğru sayınca o tarihte adet bile olmamıştım. Herhalde fazla hesapladı. Ben de telefona indirdiğim programa o şekilde kaydetmiştim. En son gittiğimde program 13+3 gösteriyordu, doktor 13+1 dedi :)

Teşekkür ederim canım inş bu kadarla olur geçer. Şükür kanamam yok ama kanama alanları büyük sanırım biraz Tüp bebek doktorları daha farklı hesaplıyor sanırım canım. Transfer günü 14-15günlük sayılıyor sanırım. Son adet tarihim 22 temmuz normalde doktorum başka bi doktora gidince sorarsa 29 temmuz de sen dedi Karışık yani canım doktorun problem yok diyosa yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…