2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kendi doktorum değildi o yüzden bişey demedi ben 15 hafta ölçtüm dedi bebeğin sağlıklı merak etme felan dedi ama kendi doktoruma sorarım bu hafta
Canım bebeğin çok önden gitmesinin nedenlerinden biride şeker,açlık tokluk ölçtür istersen bi ara

Çok geçmiş olsun kesedemi kanama alanlariniz.Bende de vardı sonra ilac kullandim ama hep devam etti kahverengiydi en basindan beri. kontrollerde söyledigimde suan aktif bi kanama yok eski kanamanin yeri belli ama dediler bugun bi tek lekelenme olmadi galiba kesilecek artik .onemli olan pembe lekelenme dio dr

Napıyorsunuz kızlar.. ben haala alışamadım cuma günü bebişimi görüp erkek olduğunu öğrendikten sonra içim bir tuaf sanki herşey birden hızlanıyormuş gibi hissediyorum
Aramizda 6 gün var ben henüz öğrenmedim cinsiyeti en son gecen hafta gittim dra ikili test icin ama soramadim cinsiyeti. Devlet hastabelerinin hepsi söylemiyor cinsiyeti haftaya tekrar sonuc gostermeye gidecem bilmiyorum sorucam ama belki almaz ultrasona belkide zaten soylemiyolardir olmazsa özele gidecem ilerleyen haftalarda cinsiyet için

Çok teşekkür ederim canım. Yok şükür kesede değil kesenin etrafında sanırım doktorum rahim ağzına yakın bu yüzden lekelenmen olabilir dedi ve rapor verdi yemek tuvalet dışında kalkmıyorum neredeyse. Şükür ne lekelenmem ne kanamam olmadı kuzumun gelişimi de iyi ama yine de korkuyor insan. Hayırlısıyla atlatırız inş bu günleri de

Kızlar toxoplazma testi için kaç tüp kan alınıyor? Aç ya da tok olmak fark etmiyor değil mi?

Bende iki aydır haşlanmış yumurta yiyemiyorum. Normalde nerdeyse hersabah yerdim. Tiksinme geldi yağda yiyorum mecbur.
Ben omlet bile goresim yok da oglana sabahlari mecbur yapiyorum iste
Et balik da yiyemiyorum aksi gibi köfte yedim gecen gun uzun zamandan sonra devami da gelir insallah

Kızlar toxoplazma testi için kaç tüp kan alınıyor? Aç ya da tok olmak fark etmiyor değil mi?
Aç tok farkediyo mu bilmiyorum canım. Çünkü bana açlık kan şekeri, troid gibi tahlilleride yaptırdı. O yüzden ben aç karnına gitmiştim. 6 tüp kan 2 kapta idrar verdim.

Kızlar kan ilacına başladınız mı? Ben 3 gündür kullanıyorum. Kabız yaptı sanki Hiç kabız olmazdım.

Aç tok farkediyo mu bilmiyorum canım. Çünkü bana açlık kan şekeri, troid gibi tahlilleride yaptırdı. O yüzden ben aç karnına gitmiştim. 6 tüp kan 2 kapta idrar verdim.

Canım çok fazla değil mi 6 tüp hamile biri için? Bebeğin kana ihtiyacı var sonuçta.

Canım çok fazla değil mi 6 tüp hamile biri için? Bebeğin kana ihtiyacı var sonuçta.
Valla canım bilmiyorum koca 1 sayfa 25 tahlil vardı sanırım doktorum isteyince mecbur yaptırdık. Neredeyse 1 ay oldu ben yaptıralı. Senin daha azsa tahlilin o kadar almazlar.

Valla canım bilmiyorum koca 1 sayfa 25 tahlil vardı sanırım doktorum isteyince mecbur yaptırdık. Neredeyse 1 ay oldu ben yaptıralı. Senin daha azsa tahlilin o kadar almazlar.

Sadece toxoplazma yı yaptırıcam canım. Tiroide falan daha önce bakılmıştı. Senin dediğin bir sayfa olanı tedaviden önce yaptırmıştım ama o zaman da 3 tüp yeterli olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…