Canım arkadaşlarda söylemişler reçetenin geçerliliği 3gün,ilacın isimlerini alıp sen yarın sağlık ocağına yazdırKızlar reçetenin süresi ne kadardı?
Ya ben idrar yolu için ilaç yazmadı sanarken yazmış aslında Enabızdan bakınca gördüm. Sadece decavitle Demir hapı yazdı sanmıştım onlarda var diye aldırmamıştım. Cuma yazdı ilaçları yarın gitsem alabilir miyim ki
Dış kısmına sürüyosun demi canım hindistan ceviziniŞokta satılıyor h.yagi ben ordan aldim.eczanede pahalı olur.karnimizada süreriz
Merhaba bende günde 2 kez yapıyorum clexan bu mutasyonlardan dolayı tüp bebek önermediler mi?Asprin baslangıcta kullandım sonra 2li testi yapan perinatolog asprine gerek yok diyince bıraktım sadece clexane vuruyorum. 4 genimde mutasyon var. 3 heterozigot 1 homozigot
Multivitamin canımCanım arkadaşlarda söylemişler reçetenin geçerliliği 3gün,ilacın isimlerini alıp sen yarın sağlık ocağına yazdır
Bu arada decevit ne içindi
Dış kısmına sürüyosun demi canım hindistan cevizini
Dr sorun olmaz dedi. Ama dipleri boyatmadım zaten aralara balyaj attırdım:)Aa saçı boyatmak zararlı diyolardi
Bende arada pıt pıtlar oluyor 2-3 gündür ondan da emin değilim bebek mi gaz mı bilmiyorumherkes hissetmeye başladı 3-5 kişi kaldık hissetmeyen darısı hareketleri bekleyenlere inşallah
Ben 13 cü haftada hissetmeye basladim pıt pıt şeklinde halada o şekilde oluyor.sen elini koyunca nasil hissediyorsun
Gaz mı acaba dersen kesin değil:) ben de öyleydim. Bu balık yüzer gibi bazen de itiyor aradaki farkı anlarsın mutlakaaz kaldı hissedersin
Bence de bebek olsa anlarım gibi geliyor :) sabırsızlıkla bekliyorumGaz mı acaba dersen kesin değil:) ben de öyleydim. Bu balık yüzer gibi bazen de itiyor aradaki farkı anlarsın mutlakaaz kaldı hissedersin
Biz mi kaldık geriye yavBence de bebek olsa anlarım gibi geliyor :) sabırsızlıkla bekliyorum
Görünüşe göre evet biz kaldıkBiz mi kaldık geriye yav
darısı bize canım ben hissedemiyorum henüzSlm kuzular. Iki gundur giremiyordm. Oh tepikler mi hissediliyor artik. O ittirmeleri ben de hissediyorum ve cok guzel. Benim de ablam hissetti elini koyunca. Ama esim hala idrak edemiyor:)) ama cok tatlis bir his
Bu arada kayınvalidemde ki kıyafet stoğunu patlattık ilk üç ay için çok bir şey almıcam. Sadece iki üç böyle yakışlı küçük beyfendi kıyafetleri alıcam o kadar :)
A April wind canım babam anjiyo olacak demişsin salı günü en son o mesaj çıktı baktığımda oldu mu kuzum? Nasıl babacığın?
Hissedersiniz kuzu . Az kalmıştır emin ol:) bizim ki çok zıpır olacak gibi ama. Fazla hareketli. Ultrosondayken de hiç durmuyordu. Bebeğinizin sakin olması iyi bir şey bence. Benim yeğenim de hiç durmuyordu karındayken. Şimdi de öyle. Bi sn durmuyor:) aşırı yoruyor.Görünüşe göre evet biz kaldık
darısı bize canım ben hissedemiyorum henüzohh siz baya halletmişsiniz o zaman kıyafet işini
Sanada geçmiş olsun canım hamilelikte bu illet hiç çekilesi değil
16.haftada gyno-travogen diye tek kullanımlık bir fitil kullandım geçmedi
Olmazsa bu dediğin fitilide alayım canım
Merhemin adıda gyno-lomexin mi
Aa geçmiş olsun kızlar bende de hafif mantar var dedi doktorum. Ama ben de hiç bir kaşıntı vs bişi yok. Bana da travazol krem önerdi. Henüz almadım da. Siz de ne gibi belirtiler varSanada geçmiş olsun canım hamilelikte bu illet hiç çekilesi değil
16.haftada gyno-travogen diye tek kullanımlık bir fitil kullandım geçmedi
Olmazsa bu dediğin fitilide alayım canım
Merhemin adıda gyno-lomexin mi
Ooo bir sürü almışsınız canım bizde daha hiçbir şey yok :) sağlıkla kullansın inşallah çok güzellerHissedersiniz kuzu . Az kalmıştır emin ol:) bizim ki çok zıpır olacak gibi ama. Fazla hareketli. Ultrosondayken de hiç durmuyordu. Bebeğinizin sakin olması iyi bir şey bence. Benim yeğenim de hiç durmuyordu karındayken. Şimdi de öyle. Bi sn durmuyor:) aşırı yoruyor.
Kayınvalidem sağolsun zamanında hep pamuklu şeyler ileride olmaz diye baya bir şeyler stoklamış. Hastene çıkışları 10lusu ayrı 5 si ayrı:)) atletler şapkalar. Çok kaliteli hepsi bir de. İç kısımları var ben üst giydircem inş. Kız olaymış daha efsane şeyler varmış ama kısmet :)
Oldu canım çok şükür iyi babamın yanındaydım şimdi eve geçtik. Teşekkür ederimSlm kuzular. Iki gundur giremiyordm. Oh tepikler mi hissediliyor artik. O ittirmeleri ben de hissediyorum ve cok guzel. Benim de ablam hissetti elini koyunca. Ama esim hala idrak edemiyor:)) ama cok tatlis bir his
Bu arada kayınvalidemde ki kıyafet stoğunu patlattık ilk üç ay için çok bir şey almıcam. Sadece iki üç böyle yakışlı küçük beyfendi kıyafetleri alıcam o kadar :)
A April wind canım babam anjiyo olacak demişsin salı günü en son o mesaj çıktı baktığımda oldu mu kuzum? Nasıl babacığın?
Kızlar çıktım bebeğim çok iyi allaha şükür bende iyiyim..kasılmalar için korkacak birşey yok sadece dinlen dedi ama normalmış bana bebeğe zararı yok.
Çok hareketliydi maşallah büyümüş. Artık kesinleşti erkekmiş 100%
Tüh ya nasıl aklıma gelmedi bakmakNeyse öğreneyim olmadı sağlık ocağına tekrar yazdırayım. Sağol canım
Içine sürmedim etrafına sürdüm kaşıntı olan bolgeyeCanım arkadaşlarda söylemişler reçetenin geçerliliği 3gün,ilacın isimlerini alıp sen yarın sağlık ocağına yazdır
Bu arada decevit ne içindi
Dış kısmına sürüyosun demi canım hindistan cevizini
Biraz önce tam dediğin bölgede itme gibi bisey hissettim böyle bi yoğunluk oldu sanki ordaEliyle bacağıyla itiyor sanırım yada dönüyor çok bariz hissediliyor. Bigün eşim de elini koydu hissetti o da. Tam bikini bölgesinin üstünde
Geçmiş olsun kuzumOldu canım çok şükür iyi babamın yanındaydım şimdi eve geçtik. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?