2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım arkadaşlarda söylemişler reçetenin geçerliliği 3gün,ilacın isimlerini alıp sen yarın sağlık ocağına yazdır
Bu arada decevit ne içindi
Şokta satılıyor h.yagi ben ordan aldim.eczanede pahalı olur.karnimizada süreriz
Dış kısmına sürüyosun demi canım hindistan cevizini

Asprin baslangıcta kullandım sonra 2li testi yapan perinatolog asprine gerek yok diyince bıraktım sadece clexane vuruyorum. 4 genimde mutasyon var. 3 heterozigot 1 homozigot
Merhaba bende günde 2 kez yapıyorum clexan bu mutasyonlardan dolayı tüp bebek önermediler mi?

Bende arada pıt pıtlar oluyor 2-3 gündür ondan da emin değilim bebek mi gaz mı bilmiyorum herkes hissetmeye başladı 3-5 kişi kaldık hissetmeyen darısı hareketleri bekleyenlere inşallah

Gaz mı acaba dersen kesin değil:) ben de öyleydim. Bu balık yüzer gibi bazen de itiyor aradaki farkı anlarsın mutlaka az kaldı hissedersin

Ben 13 cü haftada hissetmeye basladim pıt pıt şeklinde halada o şekilde oluyor.sen elini koyunca nasil hissediyorsun

Eliyle bacağıyla itiyor sanırım yada dönüyor çok bariz hissediliyor. Bigün eşim de elini koydu hissetti o da. Tam bikini bölgesinin üstünde

Gaz mı acaba dersen kesin değil:) ben de öyleydim. Bu balık yüzer gibi bazen de itiyor aradaki farkı anlarsın mutlaka az kaldı hissedersin

İki gündğr bunları hissediyorum bende. Doktorum onayladı bebekmiş çok güzel bir duygu. Allahım herkese nasip etsin

Slm kuzular. Iki gundur giremiyordm. Oh tepikler mi hissediliyor artik. O ittirmeleri ben de hissediyorum ve cok guzel. Benim de ablam hissetti elini koyunca. Ama esim hala idrak edemiyor:)) ama cok tatlis bir his
Bu arada kayınvalidemde ki kıyafet stoğunu patlattık ilk üç ay için çok bir şey almıcam. Sadece iki üç böyle yakışlı küçük beyfendi kıyafetleri alıcam o kadar :)

A April wind canım babam anjiyo olacak demişsin salı günü en son o mesaj çıktı baktığımda oldu mu kuzum? Nasıl babacığın?

Biz mi kaldık geriye yav
Görünüşe göre evet biz kaldık
darısı bize canım ben hissedemiyorum henüz ohh siz baya halletmişsiniz o zaman kıyafet işini

Görünüşe göre evet biz kaldık

darısı bize canım ben hissedemiyorum henüz ohh siz baya halletmişsiniz o zaman kıyafet işini
Hissedersiniz kuzu . Az kalmıştır emin ol:) bizim ki çok zıpır olacak gibi ama. Fazla hareketli. Ultrosondayken de hiç durmuyordu. Bebeğinizin sakin olması iyi bir şey bence. Benim yeğenim de hiç durmuyordu karındayken. Şimdi de öyle. Bi sn durmuyor:) aşırı yoruyor.
Kayınvalidem sağolsun zamanında hep pamuklu şeyler ileride olmaz diye baya bir şeyler stoklamış. Hastene çıkışları 10lusu ayrı 5 si ayrı:)) atletler şapkalar. Çok kaliteli hepsi bir de. İç kısımları var ben üst giydircem inş. Kız olaymış daha efsane şeyler varmış ama kısmet :)

Eklentiler

• BC7427BC-50C1-4688-BF2A-E25A37A9E4CA.webp
    86,5 KB · Görüntüleme: 59
  • B768DF5F-9488-417C-8626-83D252222DA9.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 56
  • F005685D-0C8A-44FF-82EC-A4215C2922B4.webp
    112,3 KB · Görüntüleme: 64
  • 4D0684C2-56C8-414A-A93B-BF9064153FE5.webp
    84,9 KB · Görüntüleme: 54
Aa geçmiş olsun kızlar bende de hafif mantar var dedi doktorum. Ama ben de hiç bir kaşıntı vs bişi yok. Bana da travazol krem önerdi. Henüz almadım da. Siz de ne gibi belirtiler var Lusi

Ooo bir sürü almışsınız canım bizde daha hiçbir şey yok :) sağlıkla kullansın inşallah çok güzeller

Oldu canım çok şükür iyi babamın yanındaydım şimdi eve geçtik. Teşekkür ederim

Tüh ya nasıl aklıma gelmedi bakmak Neyse öğreneyim olmadı sağlık ocağına tekrar yazdırayım. Sağol canım
Içine sürmedim etrafına sürdüm kaşıntı olan bolgeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…