- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Sağlıkla giysin inşallah canımBende bugün gidince gördüm ağız mendili kalmamış ama dayanamadım aldım bende evde giydirmek için ideal şeyler Ankara'ya gittiğimde de toplu alışverişini yapıcam ama biberonlar iyiydi oğlumda chicconun almismistim bunlarda iş görür.
Onlar istisnaGenel olarak böyle oluyor sanırım ama göbüşü sivri olup kız olanlarda oluyor. Bir tanıdığımızın öyleydi gören inatla erkek diyordu ama kızı oldu
Alışverişe bizde İstanbul’a gidicez sanırım burada bir şey bulmak imkansız zatenİyi yapmışsın kuzum bizde asıl alışveriş için İstanbul’a gitcez Hemde eşimin halası çok çağırıyor gel diye bahane olmuş olacak. Ben biberon için avent alıcam onun için hiç bakmadım ama emzik aldım mavi dayanamadım :) Diğer şeyler istediklerimden yoktu onun için sadece battaniye ve ağız mendilini aldım.
Normalde vücudumun tek çıkıntısı popomdu şimdi yok oldu bende anlamadım nereye gittiğiniBenim gibi poposu küçülen var mı ya eşim dalga geçiyor sinir oldum hep
Yada göbek öne gidiyor diye mi küçük gözüküyor
İç karındandır canım ya benimde 1 haftada birden çıktı gaz göbeği gibiydi. Bende diyordum benim iç karın büyüktür hemen belli olmaz diye ama şaşırdım tabi tam hamiş göbeği değil bilmeyen kilo göbeği sanar hala :) Markete gittiğimde bi abla var göbeğini nereye sakladın diye sorar her gittiğimde kıyafetle daha az belli oluyor meselaHahah o benim galiba beni görenlerde öyle derdi inatla oglun olacak derlerdi :) bunda henüz cikmadi göbeğim bazen kafaya takmiyo degilim niye çıkmıyor diye. Digerlerinde de cikmiyodu gercide
Gerçi böyle düşününce kocaman olacağına erisin diyorumSağlıkla giysin inşallah canım
Onlar istisna
Alışverişe bizde İstanbul’a gidicez sanırım burada bir şey bulmak imkansız zaten
Normalde vücudumun tek çıkıntısı popomdu şimdi yok oldu bende anlamadım nereye gittiğini4 kiloyu komple oradan verdim sanırım
Ben 22sinde 3lü test sonucumu almaya gitçem sonra yine 1 ay sonrasına çağırır büyük ihtimalle. Vakit geçmiyor beklemek zor oluyorKızlar gelecek kontrol tarihleriniz ne zaman? Benim 12 aralıkta.. daha çook var artık uzun bir hasret başlıyor
Güle güle kullan bebeğine canım zıbınlar gelecekti nasıldı kumaşı falan bakabildin mi acabaBİM’den battaniye ile ağız mendili aldım 21.40 verdim kuzular.
İstanbulda daha çok çeşit olur tabi işte bende Ankara'ya sakladım alacaklarimi ama.biberon filan uygun fiyatı emzik her bebek tutmuyor canım ben uctane denedim üçunude almadi midesi bulandı.insallah tutar senin kuzu anne için çok iyi oluyor emzik çünkü.İyi yapmışsın kuzum bizde asıl alışveriş için İstanbul’a gitcez Hemde eşimin halası çok çağırıyor gel diye bahane olmuş olacak. Ben biberon için avent alıcam onun için hiç bakmadım ama emzik aldım mavi dayanamadım :) Diğer şeyler istediklerimden yoktu onun için sadece battaniye ve ağız mendilini aldım.
Benim de ya hatta dün gece aklıma geldi benden birkaç ay önde giden hamile bi arkadaşım var göğüslerim aşırı büyüdü diyordu benimkilere bakıyorum nerdeyse aynıGerçi böyle düşününce kocaman olacağına erisin diyorumBenimde tek çıkıntım popoydu artık o da yok memişlerimde büyümedi Zaten
. Ayyy bu erkeklerBenim gibi poposu küçülen var mı ya eşim dalga geçiyor sinir oldum hep
Banada gelip gidip soruyolar nerde gobus diye. Kilo olarak 4 kilo aldim bile. Ama ben guatirdan dolayo zayiflamistim suan geçen kış la ayni kilodayim hatta zayifim bile. Asirida yemiyorum istahim normal ama niye bu kadar aldim bilmiyorum acaba guatir ilacim mi hizli aldiriyoİç karındandır canım ya benimde 1 haftada birden çıktı gaz göbeği gibiydi. Bende diyordum benim iç karın büyüktür hemen belli olmaz diye ama şaşırdım tabi tam hamiş göbeği değil bilmeyen kilo göbeği sanar hala :) Markete gittiğimde bi abla var göbeğini nereye sakladın diye sorar her gittiğimde kıyafetle daha az belli oluyor mesela
Benimde küçülmüş gibi dediğin olabilir ama göbüş çıkınca küçük görünüyordur.ben erimesini istemem seviyorum popomu :)Benim gibi poposu küçülen var mı ya eşim dalga geçiyor sinir oldum hep
Ben aldım cnm kumaşları güzel lisanslı zaten onun için beğendim bende kumaşı hoşuma gittiGüle güle kullan bebeğine canım zıbınlar gelecekti nasıldı kumaşı falan bakabildin mi acaba
Birden alınıyor zaten canım bende öyle oldu 14.haftadan sonra bi almaya başladım önüne geçemiyorum şimdi.birde gaz problemim çıktı yediklerimden hangisi gaz yapıyor bilmiyorum ama çok rahatsz ediciBenim de iştahım açık ama dikkat etmeye çalışıyorum. Fazla yediğimde rahatsız ediyor, ekşime yapıyor bide. 1 kilo aldım daha çok şükür
Ayy ozaman bnde bi yürüyüşe çıkım bimede bir uğrayayım ozaman.saglıcakla giysin miniğin annesi :)Ben aldım cnm kumaşları güzel lisanslı zaten onun için beğendim bende kumaşı hoşuma gitti
Benim popo da küçüldü oysa ki yılların poposu bendeydieşim hatta bayılırdı haha ilk tanıştığımızda doğal mı diye sormuştu
O eski halinden eser yok şimdi.. göbek yüzünden kaybolup gitti
Şaka bir yana göbek sivri olunca o yüzden oluyor sanırım. Birde kız çocuğuna hamile olanlar kalçadan falan kilo alıyormuş ama erkeklerde genelde göbüş öne doğru fırlıyormuş sadece
Teşekkür ederim canım canısağolsın kızımın varsın hergün kanasınBu aylarda burun kanamasi oluyormus normal karsilaniyo galiba geçmiş olsun
Off aynen ya benim eşimde severdi popişimi şimdi küçülmüş dedikçe değişik triplere giriyorum beğenmiyormuş gibime geliyor ahah :)
A April windBellaCiao kızlar benim popo aynı duruyor kız olduğu için göbeğim sivri değil halem eşim açısından bir şey değişmedi yani
Keşke azcık kalçaya alsam ne çok isterdim taş popom olsun
Enişte de fenaymış ehuheheh
Yoktu kuzum ya bitti mi anlamadım bende zıbınlara bakacaktımGüle güle kullan bebeğine canım zıbınlar gelecekti nasıldı kumaşı falan bakabildin mi acaba
Heheh tek değilsem sorun yok ya garibime gitmişti :). Ayyy bu erkeklerevet canım göbeğin öne doğru çıktığından oluyor benimde hiç kalçam yoktu ilk gebeligimde son ayda hele hiç kalmıyor.erkek olunca öyle oluyor şimdide aynıyım
Olabilir canım emin değilim ama ben şimdi sağlık ocağına gidiyorum tartılırım kilo meselesini bilmiyorum hiç.Banada gelip gidip soruyolar nerde gobus diye. Kilo olarak 4 kilo aldim bile. Ama ben guatirdan dolayo zayiflamistim suan geçen kış la ayni kilodayim hatta zayifim bile. Asirida yemiyorum istahim normal ama niye bu kadar aldim bilmiyorum acaba guatir ilacim mi hizli aldiriyo
Ya bende seviyordum ama eser kalmadıBenimde küçülmüş gibi dediğin olabilir ama göbüş çıkınca küçük görünüyordur.ben erimesini istemem seviyorum popomu :)
Haha kız valla benle birlikte göbek büyütüyor Zaten öyle dicem bir daha derseYok öyle düşünmeşakasına söylüyordur.. popon küçüldü deyince sende ona de ki her alde senin göbüşe yaradı
Benimde eşim açısından birşey değişmedi çünkü hamile olduğumdan beri zaten mucuk mucuk yapmıyoruzo yüzden küçülse de büyüsede fark etmiyor izlemek dışında ellinden birşey gelmez haha
Fenadır o fena
Ben kızıma avent kullandım gerçi hala kullanıyorum :) memnunduk şimdi de avent kullanıcam.İstanbulda daha çok çeşit olur tabi işte bende Ankara'ya sakladım alacaklarimi ama.biberon filan uygun fiyatı emzik her bebek tutmuyor canım ben uctane denedim üçunude almadi midesi bulandı.insallah tutar senin kuzu anne için çok iyi oluyor emzik çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?