2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sağlıkla giysin inşallah canım
Genel olarak böyle oluyor sanırım ama göbüşü sivri olup kız olanlarda oluyor. Bir tanıdığımızın öyleydi gören inatla erkek diyordu ama kızı oldu
Onlar istisna
Alışverişe bizde İstanbul’a gidicez sanırım burada bir şey bulmak imkansız zaten

Benim gibi poposu küçülen var mı ya eşim dalga geçiyor sinir oldum hep
Yada göbek öne gidiyor diye mi küçük gözüküyor
Normalde vücudumun tek çıkıntısı popomdu şimdi yok oldu bende anlamadım nereye gittiğini 4 kiloyu komple oradan verdim sanırım

Hahah o benim galiba beni görenlerde öyle derdi inatla oglun olacak derlerdi :) bunda henüz cikmadi göbeğim bazen kafaya takmiyo degilim niye çıkmıyor diye. Digerlerinde de cikmiyodu gercide
İç karındandır canım ya benimde 1 haftada birden çıktı gaz göbeği gibiydi. Bende diyordum benim iç karın büyüktür hemen belli olmaz diye ama şaşırdım tabi tam hamiş göbeği değil bilmeyen kilo göbeği sanar hala :) Markete gittiğimde bi abla var göbeğini nereye sakladın diye sorar her gittiğimde kıyafetle daha az belli oluyor mesela

Gerçi böyle düşününce kocaman olacağına erisin diyorum Benimde tek çıkıntım popoydu artık o da yok memişlerimde büyümedi Zaten

Kızlar gelecek kontrol tarihleriniz ne zaman? Benim 12 aralıkta.. daha çook var artık uzun bir hasret başlıyor
Ben 22sinde 3lü test sonucumu almaya gitçem sonra yine 1 ay sonrasına çağırır büyük ihtimalle. Vakit geçmiyor beklemek zor oluyor

İstanbulda daha çok çeşit olur tabi işte bende Ankara'ya sakladım alacaklarimi ama.biberon filan uygun fiyatı emzik her bebek tutmuyor canım ben uctane denedim üçunude almadi midesi bulandı.insallah tutar senin kuzu anne için çok iyi oluyor emzik çünkü.

Gerçi böyle düşününce kocaman olacağına erisin diyorum Benimde tek çıkıntım popoydu artık o da yok memişlerimde büyümedi Zaten
Benim de ya hatta dün gece aklıma geldi benden birkaç ay önde giden hamile bi arkadaşım var göğüslerim aşırı büyüdü diyordu benimkilere bakıyorum nerdeyse aynı normalde de büyük değildi zaten öyle devam ediyoruz bakalım

Benim gibi poposu küçülen var mı ya eşim dalga geçiyor sinir oldum hep
Yada göbek öne gidiyor diye mi küçük gözüküyor
. Ayyy bu erkeklerevet canım göbeğin öne doğru çıktığından oluyor benimde hiç kalçam yoktu ilk gebeligimde son ayda hele hiç kalmıyor.erkek olunca öyle oluyor şimdide aynıyım

Banada gelip gidip soruyolar nerde gobus diye. Kilo olarak 4 kilo aldim bile. Ama ben guatirdan dolayo zayiflamistim suan geçen kış la ayni kilodayim hatta zayifim bile. Asirida yemiyorum istahim normal ama niye bu kadar aldim bilmiyorum acaba guatir ilacim mi hizli aldiriyo

Benim de iştahım açık ama dikkat etmeye çalışıyorum. Fazla yediğimde rahatsız ediyor, ekşime yapıyor bide. 1 kilo aldım daha çok şükür
Birden alınıyor zaten canım bende öyle oldu 14.haftadan sonra bi almaya başladım önüne geçemiyorum şimdi.birde gaz problemim çıktı yediklerimden hangisi gaz yapıyor bilmiyorum ama çok rahatsz edici

Keşke azcık kalçaya alsam ne çok isterdim taş popom olsun
Enişte de fenaymış ehuheheh

Off aynen ya benim eşimde severdi popişimi şimdi küçülmüş dedikçe değişik triplere giriyorum beğenmiyormuş gibime geliyor ahah :)

Yok öyle düşünme şakasına söylüyordur.. popon küçüldü deyince sende ona de ki her alde senin göbüşe yaradı

A April wind BellaCiao kızlar benim popo aynı duruyor kız olduğu için göbeğim sivri değil halem eşim açısından bir şey değişmedi yani

Benimde eşim açısından birşey değişmedi çünkü hamile olduğumdan beri zaten mucuk mucuk yapmıyoruz o yüzden küçülse de büyüsede fark etmiyor izlemek dışında ellinden birşey gelmez haha

Keşke azcık kalçaya alsam ne çok isterdim taş popom olsun
Enişte de fenaymış ehuheheh

Fenadır o fena

Güle güle kullan bebeğine canım zıbınlar gelecekti nasıldı kumaşı falan bakabildin mi acaba
Yoktu kuzum ya bitti mi anlamadım bende zıbınlara bakacaktım
Heheh tek değilsem sorun yok ya garibime gitmişti :)

Olabilir canım emin değilim ama ben şimdi sağlık ocağına gidiyorum tartılırım kilo meselesini bilmiyorum hiç.
Benimde küçülmüş gibi dediğin olabilir ama göbüş çıkınca küçük görünüyordur.ben erimesini istemem seviyorum popomu :)
Ya bende seviyordum ama eser kalmadı

Haha kız valla benle birlikte göbek büyütüyor Zaten öyle dicem bir daha derse

Ben kızıma avent kullandım gerçi hala kullanıyorum :) memnunduk şimdi de avent kullanıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…