- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Oy kuzum ya geçmiş olsun. Bir toparlayamadı kuzucuk. E sende hastanelere git gel yakalndın tabii. Rabbim şifanızı versin inşMecburum Canım. Kızım gece öksürmekten uyuyamıyor. Ciğerlerinden bi türlü iyileşme olmayan kısım var.
Geçmiş olsun canım.
Sağol canım:)
Yok röntgen odasına Niğdeyken hep eşim girdi ama olmadığı zamanlar da kapıyı açık tuttum kızım yalnız girdi ben kapıda durdum mecbur. Adamı tanımıyorum sonuçta kapatmam kapıyı. Buraya eşim gelemedi işlerden dolayı ama kızkardeşim burda o girdi sağolsun. Portakal ve nar suyu içtim 2 kez , mandalina yiyorum ama evimde değilim. Bugün hastane işi yok çok şükür. Biraz dinleniyorum. En azından sabahın 6 sında kalkmadık :)
Kullandığımız antibiyotikler safra kesesinde taş yada çamura ( tanımlanamadı) sebep olmuş onunda tedavisine başladık. Geniz Etinden şüpheleniyorduk baya büyükmüş geniz etimiz. Ciğerleri içinde farklı bir antibiyotik başlanıldı 10 gün içinde düzelmezse başka tetkikler yapılacak. Nefroloji temiz çıktı.
Çok geçmiş olsun canım. Acılı çorba içebiliyorsa ne güzel bende içemem kızımda içemezhımm biz de görevli bayan olunca sıkıntı yok bi de biz içeriyi görebiliyoruz camdan. demek ki orada kapı var.
iyi ki kızkardeşler var. benim de kız kardeşim Ankara'da. afiyet olsun canım yarasın şifa olsun.
way kuzum işte antibiyotikler evet iyi ediyor ama mahvediyor. Ankara'daki doktorumuz demişti ki, yılda 6 dan fazla antibiyotik kullanıyorsanız sıkıntı diye. sonuçta o da böbrekleri yoruyor vücut atmaya çalışıyor. neyse ki böbreklerin temiz çıktığına çok sevindim. geniz eti içinde telaş etme ameliyatla aldırdı bi sürü arkadaşım hatta bademcik de aldırdı rahatladı hepsi. çocukları hastalıktan kurtulmuyordu.
kızım da hasta 2 gündür. iyi grip olmuş. ben c vitaminini dayadım. akşam da acılı tarhana çorbası ile turşu yedirdim :) biraz ateşi de var ama sıkıntı yaratmıyor. peditus veriyorum bi de. dedim ki hatta inşallah antibiyotik kullanmamıza gerek kalmaz. nazarım değdi çocuğuma hasta olmadı hala diyordum.
Benim de ilk gebeligim oldugu halde karnim sivrildi fena. Gobek deligim disa tasmak uzere. Gecen anneme de dedim simdiden boyleyim sonra napicam diye. Annem de yapicak bir sey yok bana cekmissin diyor:)Kızlar Günaydın dün misafirim vardi gece gittiler ancak girebildim. Akşam lari karnim Cok geriliyr. Dün akşam resmen gobegimin deliği dümdüz oldu çok rahatsız oldum kizimda böyle değildim ama bunda gobegim çok sivrilesti basketbol topu yutmus gibiyim.eşime diyorumki daha bebek 300 gr 3 kilo oldugunda gobegim patlar galiba .
Kuzu evimin alti bim:) sen demesen hic bir seyden haberim olmuyor :)BİM’den battaniye ile ağız mendili aldım 21.40 verdim kuzular.
Sağol canım.Oy kuzum ya geçmiş olsun. Bir toparlayamadı kuzucuk. E sende hastanelere git gel yakalndın tabii. Rabbim şifanızı versin inş
Seninde cinsiyeti erkek mi kizimda yayılmıştım.bunda top gibiyimBenim de ilk gebeligim oldugu halde karnim sivrildi fena. Gobek deligim disa tasmak uzere. Gecen anneme de dedim simdiden boyleyim sonra napicam diye. Annem de yapicak bir sey yok bana cekmissin diyor:)
Teşekkür ederim canımGünaydın
A April wind çok geçmiş olsun.
Kızlar özelde çalışanlar kontrole gittiğinizde tam gün mü izin alıyorsunuz?
Bende gidince denk geldim kuzum yapıştım hemen aldım :)Kuzu evimin alti bim:) sen demesen hic bir seyden haberim olmuyor :)
Bende kuzenim ve annemin Göbeğiyle karşılaştırınca benimki top gibi kalıyor öne doğru sivri. Onların belli bile olmazdı karınları yayık olduğu için. Erkek benimkide.Seninde cinsiyeti erkek mi kizimda yayılmıştım.bunda top gibiyim
Seninde cinsiyeti erkek mi kizimda yayılmıştım.bunda top gibiyim
Bu doğruymuş demekki ya benim göbek yayıldı sivri değil hiç kenarlara doğru gidiyor :)Bende kuzenim ve annemin Göbeğiyle karşılaştırınca benimki top gibi kalıyor öne doğru sivri. Onların belli bile olmazdı karınları yayık olduğu için. Erkek benimkide.
Sağol canım.
Sağol canım sana da geçmiş olsun. Benide uyku tutmuyor. Burnum tıkalı olunca uyuyamıyorum
Of geçen eşim isyan ediyordu atletim yok diye halbuki hem yeni evliyiz yani çeyiz vs vardı Hemde Pazardan almıştım ben onaaa yazın.
Genelde ben çamaşırları katlar kenara koyarım keke
Bende bugün gidince gördüm ağız mendili kalmamış ama dayanamadım aldım bende evde giydirmek için ideal şeyler Ankara'ya gittiğimde de toplu alışverişini yapıcam ama biberonlar iyiydi oğlumda chicconun almismistim bunlarda iş görür.BİM’den battaniye ile ağız mendili aldım 21.40 verdim kuzular.
Genel olarak böyle oluyor sanırım ama göbüşü sivri olup kız olanlarda oluyor. Bir tanıdığımızın öyleydi gören inatla erkek diyordu ama kızı olduBu doğruymuş demekki ya benim göbek yayıldı sivri değil hiç kenarlara doğru gidiyor :)
İyi yapmışsın kuzum bizde asıl alışveriş için İstanbul’a gitcez Hemde eşimin halası çok çağırıyor gel diye bahane olmuş olacak. Ben biberon için avent alıcam onun için hiç bakmadım ama emzik aldım mavi dayanamadım :) Diğer şeyler istediklerimden yoktu onun için sadece battaniye ve ağız mendilini aldım.Bende bugün gidince gördüm ağız mendili kalmamış ama dayanamadım aldım bende evde giydirmek için ideal şeyler Ankara'ya gittiğimde de toplu alışverişini yapıcam ama biberonlar iyiydi oğlumda chicconun almismistim bunlarda iş görür.
Sağıl Canım. Evimde değilim ki. Eczaneye gitmem lazım aslında gittiğimde burun spreyi yada vicks sorayım eczacıya .Canım çok geçmiş olsun sana ve kızın da umarım en kısa sürede iyileşir. Burnuna vicks sür canım ya da buhar da yapabilirsin ben onun sayesinde gribe yakalanmadan kurtuldum.
Merhaba arkadaşlar hamileliğin tam ortasındayım.bebeğimi hissediyorum.iştahım çok açık 20+0 olduk ve 3.5 kilo aldım obur gibi yiyorum yedikten sonra pişman oluyorum çünkü patlıcak gibi oluyorum sizler nasılsınız?
Benim gibi poposu küçülen var mı ya eşim dalga geçiyor sinir oldum hep
Yada göbek öne gidiyor diye mi küçük gözüküyor
Off aynen ya benim eşimde severdi popişimi şimdi küçülmüş dedikçe değişik triplere giriyorum beğenmiyormuş gibime geliyor ahah :)Benim popo da küçüldü oysa ki yılların poposu bendeydieşim hatta bayılırdı haha ilk tanıştığımızda doğal mı diye sormuştu
O eski halinden eser yok şimdi.. göbek yüzünden kaybolup gitti
Şaka bir yana göbek sivri olunca o yüzden oluyor sanırım. Birde kız çocuğuna hamile olanlar kalçadan falan kilo alıyormuş ama erkeklerde genelde göbüş öne doğru fırlıyormuş sadece
Hahah o benim galiba beni görenlerde öyle derdi inatla oglun olacak derlerdi :) bunda henüz cikmadi göbeğim bazen kafaya takmiyo degilim niye çıkmıyor diye. Digerlerinde de cikmiyodu gercideGenel olarak böyle oluyor sanırım ama göbüşü sivri olup kız olanlarda oluyor. Bir tanıdığımızın öyleydi gören inatla erkek diyordu ama kızı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?