2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Oy kuzum ya geçmiş olsun. Bir toparlayamadı kuzucuk. E sende hastanelere git gel yakalndın tabii. Rabbim şifanızı versin inş

Çok geçmiş olsun canım. Acılı çorba içebiliyorsa ne güzel bende içemem kızımda içemez inşallah yaptıkların işe yarar da antibiyotiğe gerek kalmaz. Biz de ilk kez bu yıl bu kadar çok kullandık mecburen. şimdi de sıkıntısını çekiyoruz ama hala da kullanıyoruz

Benim de ilk gebeligim oldugu halde karnim sivrildi fena. Gobek deligim disa tasmak uzere. Gecen anneme de dedim simdiden boyleyim sonra napicam diye. Annem de yapicak bir sey yok bana cekmissin diyor:)

Oy kuzum ya geçmiş olsun. Bir toparlayamadı kuzucuk. E sende hastanelere git gel yakalndın tabii. Rabbim şifanızı versin inş
Sağol canım.
3 gündür sıkmışım kendimi bugün koyverdim gitti :) kalkamadım hala yatıyorum.
Eskişehir’den annem geldi bugün Ankara’ya. Kızımla teyzesi ve anneannesi ilgileniyor bende yatıyorum:))

Benim de ilk gebeligim oldugu halde karnim sivrildi fena. Gobek deligim disa tasmak uzere. Gecen anneme de dedim simdiden boyleyim sonra napicam diye. Annem de yapicak bir sey yok bana cekmissin diyor:)
Seninde cinsiyeti erkek mi kizimda yayılmıştım.bunda top gibiyim

Bende kuzenim ve annemin Göbeğiyle karşılaştırınca benimki top gibi kalıyor öne doğru sivri. Onların belli bile olmazdı karınları yayık olduğu için. Erkek benimkide.

Bende kuzenim ve annemin Göbeğiyle karşılaştırınca benimki top gibi kalıyor öne doğru sivri. Onların belli bile olmazdı karınları yayık olduğu için. Erkek benimkide.
Bu doğruymuş demekki ya benim göbek yayıldı sivri değil hiç kenarlara doğru gidiyor :)

Sağol canım.

Sağol canım sana da geçmiş olsun. Benide uyku tutmuyor. Burnum tıkalı olunca uyuyamıyorum

Canım çok geçmiş olsun sana ve kızın da umarım en kısa sürede iyileşir. Burnuna vicks sür canım ya da buhar da yapabilirsin ben onun sayesinde gribe yakalanmadan kurtuldum.

Of geçen eşim isyan ediyordu atletim yok diye halbuki hem yeni evliyiz yani çeyiz vs vardı Hemde Pazardan almıştım ben onaaa yazın.
Genelde ben çamaşırları katlar kenara koyarım keke
BİM’den battaniye ile ağız mendili aldım 21.40 verdim kuzular.
Bende bugün gidince gördüm ağız mendili kalmamış ama dayanamadım aldım bende evde giydirmek için ideal şeyler Ankara'ya gittiğimde de toplu alışverişini yapıcam ama biberonlar iyiydi oğlumda chicconun almismistim bunlarda iş görür.

Eklentiler

• IMG_20181116_124056884.webp
    109,7 KB · Görüntüleme: 43
Bu doğruymuş demekki ya benim göbek yayıldı sivri değil hiç kenarlara doğru gidiyor :)
Genel olarak böyle oluyor sanırım ama göbüşü sivri olup kız olanlarda oluyor. Bir tanıdığımızın öyleydi gören inatla erkek diyordu ama kızı oldu

İyi yapmışsın kuzum bizde asıl alışveriş için İstanbul’a gitcez Hemde eşimin halası çok çağırıyor gel diye bahane olmuş olacak. Ben biberon için avent alıcam onun için hiç bakmadım ama emzik aldım mavi dayanamadım :) Diğer şeyler istediklerimden yoktu onun için sadece battaniye ve ağız mendilini aldım.

Canım çok geçmiş olsun sana ve kızın da umarım en kısa sürede iyileşir. Burnuna vicks sür canım ya da buhar da yapabilirsin ben onun sayesinde gribe yakalanmadan kurtuldum.
Sağıl Canım. Evimde değilim ki. Eczaneye gitmem lazım aslında gittiğimde burun spreyi yada vicks sorayım eczacıya .

Benim de iştahım açık ama dikkat etmeye çalışıyorum. Fazla yediğimde rahatsız ediyor, ekşime yapıyor bide. 1 kilo aldım daha çok şükür

Benim gibi poposu küçülen var mı ya eşim dalga geçiyor sinir oldum hep
Yada göbek öne gidiyor diye mi küçük gözüküyor

Benim popo da küçüldü oysa ki yılların poposu bendeydi eşim hatta bayılırdı haha ilk tanıştığımızda doğal mı diye sormuştu

O eski halinden eser yok şimdi.. göbek yüzünden kaybolup gitti

Şaka bir yana göbek sivri olunca o yüzden oluyor sanırım. Birde kız çocuğuna hamile olanlar kalçadan falan kilo alıyormuş ama erkeklerde genelde göbüş öne doğru fırlıyormuş sadece

Off aynen ya benim eşimde severdi popişimi şimdi küçülmüş dedikçe değişik triplere giriyorum beğenmiyormuş gibime geliyor ahah :)

Genel olarak böyle oluyor sanırım ama göbüşü sivri olup kız olanlarda oluyor. Bir tanıdığımızın öyleydi gören inatla erkek diyordu ama kızı oldu
Hahah o benim galiba beni görenlerde öyle derdi inatla oglun olacak derlerdi :) bunda henüz cikmadi göbeğim bazen kafaya takmiyo degilim niye çıkmıyor diye. Digerlerinde de cikmiyodu gercide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…