2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Mucuksuz gecen hayat hayat değildir

Ben kızıma avent kullandım gerçi hala kullanıyorum :) memnunduk şimdi de avent kullanıcam.
Avent biz de kullandık ama kısa bi süre sonra istemedi başka markalar modeller aldık yok valla almayınca almıyor bazı bebeler ama ilk aylarda emme refleksi güçlü olduğu için çok rahatlatıyor

Oyy kuzum kıyamam yasak mıydı size?

Haha bende yaşayamam sanıyordum. Meğer yaşanıyormuş haha. Ne zaman doğuracağım diye gün sayıyorum
Tuzsuz yemek şekersiz sütlaç gibi işte
Benimki de ilkinde hadım edilmişti sanki tövbeliydi zaar ama bu hamileliğimde az da olsa şekerimiz tuzumuz var

Tansiyonum biraz yüksek çıktı 12/9
Yazmayı unutmuşum bide ebe kalp atışını duyduk 19 haftada olsaydın tetanozunu yapardım ama şimdi erken bana göre dedi 2 hafta sonra gel yapalım dedi bende tamam dedim :) bugün 18+0 dım

İlahi çok güldüm mucuksuz yaşayamam evet

Canım artık doğumdan sonrasına bomba gibi bir giriş yaparsınız

Doğumdan sonra daha zor bu işler bebe gazı emmesi çişi kakası bitmiyor uyumuyor uyusa da yatsam diye gözünün içine bakıyorsun herifi zaten gırtlaklayasın geliyor senin yüzünden bu hallerdeyim modunda

Avent biz de kullandık ama kısa bi süre sonra istemedi başka markalar modeller aldık yok valla almayınca almıyor bazı bebeler ama ilk aylarda emme refleksi güçlü olduğu için çok rahatlatıyor
Haziran anneleri grubundan bir arkadaşın denemediği emzik kalmamıştı çocuğu ala ala bakkal emziği almıştı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…