2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Anladım inşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz. Bizim de eşimde sıkıntı vardı ben hic hamile kalamadım. Eşimin spermlerinde dna hasrı da vardı o yüzden pgt önerdiler yaptırdık 6 tane 5.gün embdan 3ü sağlıklı geldi birini transfer ettiler tuttu cok sükür. Ama pıhtılaşma cıktı işte mtfhr 1298 mtfhr677 faktör 5 heterozigot, pai1 homozigot.

Ankara iyi olmuş canım olsun hepsine bakılsın iş sağlam olsun. ama hastane ortamlarını biliyorsun lütfen dikkat et kendine. mecbur olmadıkça sen girme, eşin ya da bi başkası girsin. geçen pazar kızıma röntgen çekilecekti. hemşire kapının önünde bile durmayın uzaklaşın dedi. o derece etkileniyormuşuz. burnun tıkalı ise xlear burun spreyi kullanabilirsin. portakal suyu iç sıkma, mandalina ye çabuk toparlarsın inşallah

Günaydın.cok geçmiş olsun hamile halinle baya uğraşıyorsun
Mecburum Canım. Kızım gece öksürmekten uyuyamıyor. Ciğerlerinden bi türlü iyileşme olmayan kısım var.
Günaydın kızlar.benimde burnum tıkalı zor nefes alıyorum.bu yüzden ağzımda kuruyor.daha başlardayız ilerleyince daha çok olacak ne yapacaz o zaman
Geçmiş olsun canım.
Bende doymayanlardanım yetmiyor yediklerim sanki :)

Teşekkür ederim canım. Sizede geçmiş olsun
Sağol canım:)

Yok röntgen odasına Niğdeyken hep eşim girdi ama olmadığı zamanlar da kapıyı açık tuttum kızım yalnız girdi ben kapıda durdum mecbur. Adamı tanımıyorum sonuçta kapatmam kapıyı. Buraya eşim gelemedi işlerden dolayı ama kızkardeşim burda o girdi sağolsun. Portakal ve nar suyu içtim 2 kez , mandalina yiyorum ama evimde değilim. Bugün hastane işi yok çok şükür. Biraz dinleniyorum. En azından sabahın 6 sında kalkmadık :)
Kullandığımız antibiyotikler safra kesesinde taş yada çamura ( tanımlanamadı) sebep olmuş onunda tedavisine başladık. Geniz Etinden şüpheleniyorduk baya büyükmüş geniz etimiz. Ciğerleri içinde farklı bir antibiyotik başlanıldı 10 gün içinde düzelmezse başka tetkikler yapılacak. Nefroloji temiz çıktı.

Aa geçmiş olsun kızlar bende de hafif mantar var dedi doktorum. Ama ben de hiç bir kaşıntı vs bişi yok. Bana da travazol krem önerdi. Henüz almadım da. Siz de ne gibi belirtiler var Lusi

Canımcım çok geçmiş olsun bende de hafif bi kaşıntı gibi oldu ama geçti az da olsa çok çişim var gibi oluyor rahatsız ediyor

Ehehe bana çekerse daha cool olur özellikle burnu bana çeksn
Hehheh fındık burunsun zaar newyorklu karadeniz uşağı heheheh
yalnız isimlerin ikiside kapalı harfle bitiyor ikisini aynı anda söylemek ağız yorar gibi ama ayrı ayrı çok güzeller deniz yeğenimin ismi uras da sitede bi çocuk var çok akıllı tatlıı yakışıklı güzel isimler

Evet isimleri tek başına söyleyince garip geliyor ama soyadımızla yumuşuyor bence :) Soyadımızdan dolayı sadece Uras olunca daha garip oluyor Soyad önemli

Çok geçmiş olsun inşallah bu sefer ne gerekiyorsa yapılır ve iyileşir kızın bir an önce
valla ben de duphalac la kurtuluyorum gaz sancısı ve kabızlıktan yoksa yürüyemiyorum bile ağrıdan
Sorma valla ilacı bıraktığım an tekrar başlıyor doktor içebilirsin dedi bakalım bir süre idare edicem

Çok geçmiş olsun inşallah bu sefer ne gerekiyorsa yapılır ve iyileşir kızın bir an önce

Sorma valla ilacı bıraktığım an tekrar başlıyor doktor içebilirsin dedi bakalım bir süre idare edicem
Sağolasın Canım. Genel durumu eskiye göre çok daha iyi ama işte tam olarak iyileşme olmayınca geldik bakalım ankaraya. 10 gün sonra tekrar gelicez kontrole.

hımm biz de görevli bayan olunca sıkıntı yok bi de biz içeriyi görebiliyoruz camdan. demek ki orada kapı var.
iyi ki kızkardeşler var. benim de kız kardeşim Ankara'da. afiyet olsun canım yarasın şifa olsun.

way kuzum işte antibiyotikler evet iyi ediyor ama mahvediyor. Ankara'daki doktorumuz demişti ki, yılda 6 dan fazla antibiyotik kullanıyorsanız sıkıntı diye. sonuçta o da böbrekleri yoruyor vücut atmaya çalışıyor. neyse ki böbreklerin temiz çıktığına çok sevindim. geniz eti içinde telaş etme ameliyatla aldırdı bi sürü arkadaşım hatta bademcik de aldırdı rahatladı hepsi. çocukları hastalıktan kurtulmuyordu.

kızım da hasta 2 gündür. iyi grip olmuş. ben c vitaminini dayadım. akşam da acılı tarhana çorbası ile turşu yedirdim :) biraz ateşi de var ama sıkıntı yaratmıyor. peditus veriyorum bi de. dedim ki hatta inşallah antibiyotik kullanmamıza gerek kalmaz. nazarım değdi çocuğuma hasta olmadı hala diyordum.

Kızlar Günaydın dün misafirim vardi gece gittiler ancak girebildim. Akşam lari karnim Cok geriliyr. Dün akşam resmen gobegimin deliği dümdüz oldu çok rahatsız oldum kizimda böyle değildim ama bunda gobegim çok sivrilesti basketbol topu yutmus gibiyim.eşime diyorumki daha bebek 300 gr 3 kilo oldugunda gobegim patlar galiba .

Günaydın kızlar. Hayatım ikinci kez burnum kanıyor. Uyandım direk lavoboya kostum hamleliğimde ikinci kez başıma geldi burnum kanadı yinede. Bu kız bana çok çektircek daha anlaşılan
Bu aylarda burun kanamasi oluyormus normal karsilaniyo galiba geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…