- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Bebişim iyi olsun daBu daha fragman
Ben 4 haftalık hamileyken akciğer röntgeni çektirmiştim bilmeden doktorların hepsi bişey olmaz ondan dedi ama artık biliyorum usg dışında hiçbişey yaptırmamaya gayret ediyorum inş öyle bi ihtiyaç doğmazAnkara iyi olmuş canım olsun hepsine bakılsın iş sağlam olsun. ama hastane ortamlarını biliyorsun lütfen dikkat et kendine. mecbur olmadıkça sen girme, eşin ya da bi başkası girsin. geçen pazar kızıma röntgen çekilecekti. hemşire kapının önünde bile durmayın uzaklaşın dedi. o derece etkileniyormuşuz. burnun tıkalı ise xlear burun spreyi kullanabilirsin. portakal suyu iç sıkma, mandalina ye çabuk toparlarsın inşallah
Canım sen tecrubelisin bakalım biz nasıl yaşayacağız bu süreci kolay olmayacağı kesinDoğumdan sonra daha zor bu işler bebe gazı emmesi çişi kakası bitmiyor uyumuyor uyusa da yatsam diye gözünün içine bakıyorsun herifi zaten gırtlaklayasın geliyor senin yüzünden bu hallerdeyim modunda
Çok sık antibiyotik ihtiyacı doğuyorsa bağışıklığına baktırın derim ben, IgA IgG IgM ve benzeri testler doktorunuz bilir. Kulak akıntısı vs de var mı?Çok geçmiş olsun canım. Acılı çorba içebiliyorsa ne güzel bende içemem kızımda içemezinşallah yaptıkların işe yarar da antibiyotiğe gerek kalmaz. Biz de ilk kez bu yıl bu kadar çok kullandık mecburen. şimdi de sıkıntısını çekiyoruz ama hala da kullanıyoruz
Tuzsuz yemek şekersiz sütlaç gibi işte
Benimki de ilkinde hadım edilmişti sanki tövbeliydi zaar ama bu hamileliğimde az da olsa şekerimiz tuzumuz var
Ehehe alamadığım ilacımı sağlık ocağına yazdırmaya gitmiştim. Vee ebe gel kalp atışını dinleyelim ama duyamazsak korkma dedi ama derinden duyduk
Hemen tartıldım hala kendi kilomdan 1 kilo eksiğim. Çok sevindim
İlahi çok güldümmucuksuz yaşayamam evet
Canım artık doğumdan sonrasına bomba gibi bir giriş yaparsınız
Doğumdan sonra daha zor bu işler bebe gazı emmesi çişi kakası bitmiyor uyumuyor uyusa da yatsam diye gözünün içine bakıyorsun herifi zaten gırtlaklayasın geliyor senin yüzünden bu hallerdeyim modunda
Çok tatlıymışSelam tatliş annelerbu alt açma minderini sipariş ettim internetten bakalım nasıl gelecek
Ohhh ne güzel darısı başımızaBebişim hareket ediyor şu an annesinin bitanesi ya
Çok minnoş canım ya sağlıklı güzel günlerde kullansın inşSelam tatliş annelerbu alt açma minderini sipariş ettim internetten bakalım nasıl gelecek
Sende de mi hareket yok dahaOhhh ne güzel darısı başımıza
Biz sizlerden küçüğüz daha canım minnakımlaSende de mi hareket yok daha
Ya sorma benimde 10 Aralık taKızlar gelecek kontrol tarihleriniz ne zaman? Benim 12 aralıkta.. daha çook var artık uzun bir hasret başlıyor
2. Çocuk olunca kızcağız açık konuştu al benden de o kadarDoğumdan sonra daha zor bu işler bebe gazı emmesi çişi kakası bitmiyor uyumuyor uyusa da yatsam diye gözünün içine bakıyorsun herifi zaten gırtlaklayasın geliyor senin yüzünden bu hallerdeyim modunda
Sağol canım ilk fırsatta alıp kullanayımEvet canım adı aynı hem fitil in hem kremin
Sanada çok geçmiş olsun canımAa geçmiş olsun kızlar bende de hafif mantar var dedi doktorum. Ama ben de hiç bir kaşıntı vs bişi yok. Bana da travazol krem önerdi. Henüz almadım da. Siz de ne gibi belirtiler varLusi
Tamam canım çok sağol :)Içine sürmedim etrafına sürdüm kaşıntı olan bolgeye
Canım bebişin herşeyi tamam olmuş maşallahAynen canım. Daha bunlar küçükken giyebilecekleri. Bir sürü ileri yaşta giyebileceği şeyler. Amin cümlemizin ki inş canım. Ben de ciciler alıcam içim gidiyor :)
Bunla geçmiş olsun canım inş. Anjiyo ztn artık ultroson gibi kullanılıyor. Teşhis amaçlı daha çok.
Aynen canım sağolsun:) kayınvalidem hepimizden heveslidir. Evine beşiği de aldı :) o bakacak ya ben çalışırken:)) benden önce düzecek her şeyi.
Kuzu geçmiş olsunOldu canım çok şükür iyi babamın yanındaydım şimdi eve geçtik. Teşekkür ederim
Şükür Yokmuş canım boşuna girdik diye söyleniyor :)) Doktor görünce çıktı zaten iyi şimdi dinleniyorKuzu geçmiş olsun
Tıkalı damarı varmıymış
Durumu nasıl şimdi
Tek sorun olmasında söylensin canım :))Şükür Yokmuş canım boşuna girdik diye söyleniyor :)) Doktor görünce çıktı zaten iyi şimdi dinleniyor
Hastane ortamı Benide geriyor ya :) Kaçmak en güzeli babama çekmişim demek kiTek sorun olmasında söylensin canım :))
Hemen kaçtı desene hastaneden
Ehehe benim sivri oğluş göbüşü :)Kızlar şimdi size bir sorum olacak ..Vereceginiz cevaplarla göbek şekline bağlı cinsiyet tahmini efsanesini araştırmiş olacagiz.
Cogunuz cinsiyeti biliyor.Ben hariç.Benimki göstermiyor sipa
Simdi soyleyin bakalim kiz bebek anneleri gobeginiz yaygin ve toparlak sekildemi?
Vee erkek cocuk anneleri sizinki de asagida ve sivrice mi?
Benim hic ama hic tahminim yok.Bebek gostermiyor gobek yok denecek kadar az. Merak ediyorum ya hu hadi gelsin cevaplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?