- 11 Ağustos 2018
- 384
- 446
- 33
- 43
Canım doktor düvdüler muhabbeti vik vik ayağa kalkmak cümlesi sana hiç yakışmamış Biz hastaların hekim seçme ve şikayet etme haklarımız varken bir insana şiddet uygulayarak sözde hatasını bildirmek de nedir Şiddet yobazların cahillerin aklına gelen ilk şey oluyor Her meslekte icraatini kötü yapan var hepsini dövüp öldürelim miYaa ben işte böylelerine sinir oluyorum sonra doktor dövdüler muhabbeti olunca vik vik ayağa kalkıyorlar. Tamam şiddet iyi birşey değil ama bazılarını sanki almışsın zorla oturmuşsun oraya. Ne desek boş gerçekten. Şikayet edin bence. İşini layıkıyla yapmak ne kadar zor olabilir ben anlamıyorum.
Okudum canım hayırlı haberler alırsınız inşallahArkadaşlar öncelikle hepimizin mevlid kandili mübarek olsun ben bu hafta amniyosentez sonucunu öğreneceğim lütfen bebeğim için ayetel kürsi okur musunuz adım Selcan, şimdiden Allah razı olsun
Cnm Rabbim Hayırli sonuçla dönmeyi nasip etsin okudum.herkesin hakkında hayırlısı olsun.Arkadaşlar öncelikle hepimizin mevlid kandili mübarek olsun ben bu hafta amniyosentez sonucunu öğreneceğim lütfen bebeğim için ayetel kürsi okur musunuz adım Selcan, şimdiden Allah razı olsun
Cahil veya yobaz değilim bende sana bu cümleyi yakıştıramadım öyleyse. Yazdıkların hoş değil dövüp öldürmeyi savunmadım başka yerlere polemik olsun diye çekmeyelim. Öyle olsa bugün annesiyle sorun yaşayan arkadaşa şikayet et demek yerine dövseydin olay çıkarsaydın derdim azıcık mantık. Demek istediğimi tam anlatamamışım yazdığımızdan dolayı olsa gerek ama uzatmak istemiyorumCanım doktor düvdüler muhabbeti vik vik ayağa kalkmak cümlesi sana hiç yakışmamış Biz hastaların hekim seçme ve şikayet etme haklarımız varken bir insana şiddet uygulayarak sözde hatasını bildirmek de nedir Şiddet yobazların cahillerin aklına gelen ilk şey oluyor Her meslekte icraatini kötü yapan var hepsini dövüp öldürelim mi
@merveteacher25 canim hamilegin basindan beri kalsiyum,ve demir agirlikli multivitamin kullaniyorum ,mutlaka vitamin alin depolari bebis bosaltiyo :)Bence kullan canim hiç düşünme.burda bi arkadaşa doktor ilk baştan beri veriyormuş.ben üçüncü aydan beri kullanıyorum.imom al içinde her vitamin var fiyatı da çok iyi
ben şiddet gösterenlere yobaz cahil dedim sen şiddet gösteriyorsun ve de öylesin demedim mesajımı tekrar okuyabilirsin niyetim böyle konuları hiç konuşmamayı yazmamayı vurgulamaktı kandil gecesi ne kalp kırmaya nede tartışmaya hiç gerek yok Olay bizlik bile değil iyi akşamlarCahil veya yobaz değilim bende sana bu cümleyi yakıştıramadım öyleyse. Yazdıkların hoş değil dövüp öldürmeyi savunmadım başka yerlere polemik olsun diye çekmeyelim. Öyle olsa bugün annesiyle sorun yaşayan arkadaşa şikayet et demek yerine dövseydin olay çıkarsaydın derdim azıcık mantık. Demek istediğimi tam anlatamamışım yazdığımızdan dolayı olsa gerek ama uzatmak istemiyorum
Yarın insallah güzel haberlerle gelirsiniz okudum rabbim insallah darda koymaz sizi hersey bizim icin saglik hastalıkArkadaşlar öncelikle hepimizin mevlid kandili mübarek olsun ben bu hafta amniyosentez sonucunu öğreneceğim lütfen bebeğim için ayetel kürsi okur musunuz adım Selcan, şimdiden Allah razı olsun
Çok teşekkür ederimOkudum canım hayırlı haberler alırsınız inşallah
Çok teşekkür ederimCnm Rabbim Hayırli sonuçla dönmeyi nasip etsin okudum.herkesin hakkında hayırlısı olsun.
Çok teşekkür ederimYarın insallah güzel haberlerle gelirsiniz okudum rabbim insallah darda koymaz sizi hersey bizim icin saglik hastalık
Sözde hatasını derken ? Siz de o zaman bu şekil bir davranışı meşru görüyorsunuz. A April wind arkadaşım benim konum üzerine bu yorumu yaptı ve ben okurken açıkçası şiddeti savunduğu vb izlenime kapılmadım ve birebir de maruz kaldığımız bir durum da olduğu için ( bilgilendirilmemek ilgilenilmemesi vb ) olaya duygusal yaklaşmış olabiliriz burada aylardır fikirlerimizi saygı ve sevgi çerçevesinde paylaştık ve paylaşıyoruz dertleşiyoruz konuyu farklı yönlere çekmeyelim lütfen. SevgilerCanım doktor düvdüler muhabbeti vik vik ayağa kalkmak cümlesi sana hiç yakışmamış Biz hastaların hekim seçme ve şikayet etme haklarımız varken bir insana şiddet uygulayarak sözde hatasını bildirmek de nedir Şiddet yobazların cahillerin aklına gelen ilk şey oluyor Her meslekte icraatini kötü yapan var hepsini dövüp öldürelim mi
Canım lütfen kötü düşünme bu mübarek gecede inşallah kötü bir şey yoktur, başka bir doktora da görün istersen canım bazen cihazlarda yanıltabiliyor.Kizlar iyi aksamlar. Nasilsiniz ? Benim biraz moralim bozuk bugun tip fakultesine ayrintili ultrason gununu almak icin gittim. Dr birde ultrasonla bakalim dedi. Bebegimin bas cevresi (HC) haftasindan cok kucuk cikti. 17+5 im. En az 140-150 olmasi lazimken benim bebegimin 110 ciktiİki hafta geriden geliyor bas cevresi. Cok korkuyorum neden boyle oldu anlamadim cok uzgunum
Canım üzülme belkide bebek zaten geriden geliyordur geç yumurtlamış olabilirsin.diger yerleri için ne söyledi.baska bi doktorada git benceKizlar iyi aksamlar. Nasilsiniz ? Benim biraz moralim bozuk bugun tip fakultesine ayrintili ultrason gununu almak icin gittim. Dr birde ultrasonla bakalim dedi. Bebegimin bas cevresi (HC) haftasindan cok kucuk cikti. 17+5 im. En az 140-150 olmasi lazimken benim bebegimin 110 ciktiİki hafta geriden geliyor bas cevresi. Bpd si de bir hafta geri cikti. Cok korkuyorum neden boyle oldu anlamadim cok uzgunum
Kilo derdinde değilim hiç. Çok çabuk yoruiuyorum bana enerji kalmıyorCanım iki markayı özellikle öneriyorlar mustela ve lierac genetik de olabilir çatlaklar ama en önemlisi de nemsizlikten oluyor bence aktardan karışım yaptıran arkadaşlarımız da var aramızda.
47 miçok şanslısın canım ne güzel kilo derdin yok
Canım Bende ilk takımları 0-3 aylık aldım ama geçenlerde teyzem 6 aylık al bebekler hemen büyüyor dedi 6 aylıkta da kaybolur minişler :) 10 takıma yakın oldu bundan sonrakileri de yazlık alırım inşallah daha sonra battaniye almam lazım bebeği sarmak için ayakkabı patik hiç almadım
Doktor ölçümde yanlışlık yapmıştır belki canım. Konu ile ilgili açıklama yaptı mı sana nedeni bu olabilir, şu olabilir gibisinden? Stres yapma ama çünkü bizde de her ölçüm farklı hafta gün veriyor mesela.Kizlar iyi aksamlar. Nasilsiniz ? Benim biraz moralim bozuk bugun tip fakultesine ayrintili ultrason gununu almak icin gittim. Dr birde ultrasonla bakalim dedi. Bebegimin bas cevresi (HC) haftasindan cok kucuk cikti. 17+5 im. En az 140-150 olmasi lazimken benim bebegimin 110 ciktiİki hafta geriden geliyor bas cevresi. Bpd si de bir hafta geri cikti. Cok korkuyorum neden boyle oldu anlamadim cok uzgunum
Doktor ölçümde yanlışlık yapmıştır belki canım. Konu ile ilgili açıklama yaptı mı sana nedeni bu olabilir, şu olabilir gibisinden? Stres yapma ama çünkü bizde de her ölçüm farklı hafta gün veriyor mesela.
Canım üzülme belkide bebek zaten geriden geliyordur geç yumurtlamış olabilirsin.diger yerleri için ne söyledi.baska bi doktorada git bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?