2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım dinlenme olayını dün doktora sordum tabii sen hep özel uzmanlara gidiyorsun çok daha iyi bilirsin de bana dedi ki eğer bir şey olacağı varsa 24 saat yatsanda olur,gerçekten eğer dünyada yiyecek ekmeği varsa doğacak bebişlerimiz ondan ötesi yok.

Anladım kuzum süper o zaman. Ben ortada gidicem yani 22 haftalık olucam kısmetse. Tekrar çağırmaz sanırım. Ama bakalım.

Kıyamam canım evet ben de sanki rahatsız oluyormuş gibi geliyor. Ya da sığamıyor gibi hissediyorum. Tepiniyor arada bizim ki de. Ama vajinamda ki sızı çok geriyor beni. Karnımda kasıklarımda olanı dert etmiyorum. Sanki aşağı baskı yapıyor gibi hissediyorum. Korkuyorum.

Anladım kuzum süper o zaman. Ben ortada gidicem yani 22 haftalık olucam kısmetse. Tekrar çağırmaz sanırım. Ama bakalım.
canım benim uzatsaydım 5 6 haftayı bulacaktı doktora gitme sürem bende merak ediyorum iyi mi her şey yolunda mı ? Diye... o yüzden dayanamadım sen kime gideceksin canım?

Kuzucum. Belli bir süre sonra bildiğim kadarıyl bebeklerin gelişimi yavaşlıyor ztn. Allah büyük. Dediğin gibi ne yeme içmeyle ne dinlenmeyle alakası var. Rabbim hayırlı doğumlar yaşatsın inş. Erken olmuş vs hiç önemli değil. Sağlıklı olsunlr. Organları işlevlerini yerine getirsin de tek.

canım benim uzatsaydım 5 6 haftayı bulacaktı doktora gitme sürem bende merak ediyorum iyi mi her şey yolunda mı ? Diye... o yüzden dayanamadım sen kime gideceksin canım?
Hakan beye aldım kuzum ben de. Bugün 19+5 im gittiğimde 22+5 olucam sat a göre 22+2 gerçi. Ama son ölçümde bizim ki üç gün önden gidiyordu. Benim de ilk defa kontrolümün arasında 5 hafta geçmiş olacak. Gerçi ben perşembe günü devlete de aldım ama :) gidebilecek miyim bilmiyorum. Şu ağrılarım tedirgin etti beni.

Cnm bu en son gittiğim doktorda yar doç inan alanının en iyi doktoru, yat, kalkma, yürüme vs vs demedi.
Tüp bebekle gebe kalan hastası varmış rahim ağzı 16 mm açık hastasını bana uyguladığı proluton Depot ve progestanla rahmi kapanmış.
Zaten şöyle bı gerçek var hamilelere uygulanan hiç bir tedavi sorunu giderecek diye bı gerçek asla yok.
Vücut Allah nasip ederse topluyor, toplamazsa yapılacak bişey yok.
Ben artık inan sağlığından olucam bittim tükendim, Allah her şeyin en iyisini bilir. Akışına bıraktım.
Senin gittiğin doktorda iyi bi hekim bence.

Canım benim ya, kuzucum yazman çok hoşuma gitti.
Benim ailem çok iri büyük abim 5500 kilo, küçük abim 6000 kilo, ben 4500 kilo doğmuşum. Anne baba tarafimda çok iri ben 1.70 m ve sülalenin kısaları arasındayım düşün.
Hep aklıma geldi iri olursa nasıl olacak diye.
Biliyorsun diyetim var zaten çok fazla yemeyi bırak azıcık yiyorum.
Yazdıkların çok doğru.
İnşallah dediğin gibi olur.
İnşallah hepimizin bebeklerimizi saglıkla kucaklarımızı doldursun.

Bol bol su iç canım. Aynı sızılar bende de var. Ben suyu çok içemiyorum ama sızı girdikçe ağrı girdikçe korkudan içiyorum :))

Canım inşallah sende güzel haberlerle gel şuan için hakan beyden de sinem hanımdan da çok memnunum çok araştırdım doktor hatta başlarda devlete gittim kötü maceralarım oldu doktorlardan yana ama inşallah güzel bir şekilde sonuçlandırırız. Ağrı durumuna göre gidebilirsin canım perşembe günü de kontrol etmiş olur.

Kesinlikle öyle canım ve sen çok bilinçlisin konulara çok hakimsin tedbirini almışsın canım takdir allahın
Canım inan ben ovulasyon testi aldım ilk ay ve tuttu benim adetlerim her ay olurum ama gününü bilemem 35 40 günleri bulabilir. Şimdi döllenme zamanına bakıyorum da hem çok gezmiştim hem de tüm evi perdeleri vs acayip iş yapmıştım ama yavrum tutunmuş allahım ol demiş olmuş bundan daha ötesi yok ki... Ben ve eşim de çok sevdik hakan beyi iyi doktor çok önemli

Bak sizler bir şekilde doğmuşsunuz çok şükür. O da doğar elbet :) Rabbim büyük canım. Öyle bir sülaleden böyle bir torun olur nolacaktı başka yani :) bizim ki de uzun olacak gibi. Ben de karnımda yer kalmazsa diyorum:) sonra saçma sapan rüyalar görüyorum. Akışına bırakmak en güzeli canım benim. Ezan vakti güzel şeyler dileyelim. Güzel şeyler olsun inşallah.
Bol bol su iç canım. Aynı sızılar bende de var. Ben suyu çok içemiyorum ama sızı girdikçe ağrı girdikçe korkudan içiyorum :))
Canım çok su içiyorum da bilmiyorum işte:) bu arada kızçen nasıl oldu? İyidir inşallah?

Bende ovulasyon testi ile takip ediyordum cnm.
O günleri değerlendiriyordum.
Ben deli gibi spor yapıyordum.
Allah nasip ettiyse ne yaparsan yap tutunuyor dimi :)

İnşallah cnm inşallah.
Rabbim hepimize hayırlı haberler nasip eylesin.
Dert verip derman aratmasın.

İyi gibi Canım. Normalde dün kontrolü vardı ama eşimin işi çıktı gidemedik. Salı gününe erteledim kontrolü. Ama hasta gibi durmuyor çok şükür. İnşallah filmide iyi çıkar :)))

Canim sen hangi sehirdesin bilmiyorum ama konya yakın mi sana.orda bir profesör var ali acar.cok iyi bi doktor fakat cok yogun oluyor.anne karındaki bir kactane bebekte sorunu farkediyor ve ameliyat ediyor anne karnındayken.bir nette araştır istersen.tip fakültesinde ve özel yeride var.benimde rahminde problem vardi o doktor anladı ne olduğunu ve ameliyat etti çok şükür sonra normal cıktı

Günaydın kızlar..

Mesajları okudum. Benim hamileliğim geç döllenmeydi o yüzden hamile olduğumu bilmeden çok iş yaptım eşimle kamp’a gittik dalgalı denizde yüzdüm zıpladım ben hamilr olduğumu 6 hafta olduğunda öğrendim o zamana kadar normal yaşadım..
herşey iyi gidiyordu taa ki kasılmalar olunca tedirginlik başladı ama şimdi moral olarak çok daha iyiyim. Bebeğim benimle şu an ve başka birşey düşünmek istemiyorum. Dün gittik eşimle bebek arabasını ve bir kaç parça kıyafet aldık. Artık kendime şart koyamayacağım. Gönlümden nasıl kopuyorsa öyle yaşayacağım hamileliğimi.. 1 ay içinde tatile çıkacağız arabayla 4 saat yol sonra uçakla 4 saat yolumuz var doktorumdan onay aldım gitmek için. Evde yat demiyor kendisi sadece yorulduğunda dinlenmdiyor..

Yani demem şu ki birşey olacaksa olur ha böyle ha şöyle. Taktir ilahi yapacak birşeyimiz yok.

Şu an şimdi bu anı yaşayalım

Canım bebek için iri mi diyorlar.kac haftalıkken o gramdaydi.benim 16+4 de 225 gramdı.doktor iri diyor banada

Haklisin canim dünyaya gelecekse hiç bir şey engel olamaz.eskiden düşsün diye şis sokani bile duydum genede bir şey olmamış.en iyisi akışına birakmak

Kuzum çok güzel haberlerle gelmişsin
Doktorunda çok güzel ilgilenip bilgi vermiş
Ayrıntılı ultrasonun gibi olucak yani 1 ay sonraki kontrolünde güzel bir doktor seçmişsin
Perinatologdu demi canım
Bu arada maşallah canım kızcene nazar değmesin
Darısı bütün arkadaşların başına olsun inşallah

Kuzum teşekkür ederim Konya pek yakın değil olsa düşünürdüm. Ama bizim hamilelik boyunca yapabileceğimiz birşey yokmuş şuan bebek iyi . Zaten bebek doğunca hemen yoğun bakıma alınması gerekiyor ve uygun görüldüğünde ameliyat olacakmış. Kadın doktorundan çok bu ameliyatı daha önceden başarı ile yapmış pediatrik cerrah araştırıp görüşmem gerekiyor.

Kuzum haklısın bu konu konuşulmuş evet bazen ne yaparsa yapılsın bebek tutunamıyor. Bazende bilmeden neler neler yapıyoruz da o bebek tutunuyor. Ben ilk öğreneceğim zamanlar çalışıyordum çoğu zaman ayaktaydım evrak yetiştiricem diye koşa koşa merdiven çıkıp pata küte iniyordum atlıyordum falan :) çok aktiftim kilo vereyim diye 1 saat 15 dk yürüyerek eve gidiyordum otobüse binmiyordum vs :) Öğrendktrn 1 hafta sonra daha böyle devam etti ama ne kanamam oldu ne aksi birşey yani..
Herşeyi gönlünce yaşa kız, sakınca olmadığı taktirde oh mis Hiçbir şeyi kafaya takmamak gerekiyormuş biliyordum ama bazen tekrar tekrar hatırlamak iyi oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…