2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kız nasıl dokunabiliyorsun benim taş gibi oluyor korkuyorum daha alışamadım galiba
Ama bende dönünce kendi pozisyon değiştiriyor benim minnoş sende öyle yap o zaman kızmaz sanırım
Kuzum o sertlik bebeğin kemik yapısı oluştuğu için oluyor :)
Dün resmen kafasını buldum
Ne yaptıysam
Bi türlü yer değiştirmedi büyük ihtimal uyuyudu
Bende hafif bastırdım uyandırdım oda bastı tekmeyi
Maşallah kuzum bebeğine ilaç gibi gelmiştir o an size
Rabbim daim etsin

İnsan kendini bilip dikkat ettikten sonra zaten azında çoğunda farkında oluyor kuzum
Büyük ihtimal seninde değerlerin normal aralıkta gelicek canım
Beni birtek tatlıdan ziyade meyve zorluyor canım istiyor birşekilde dengeyi kuruyorum artık :)

Teşekkür ederim arkadaslar cevaplariniz için . Bi sorun oldugunu dusunmuyorum aslinda zor bi gebelik yasiyorum guatir filan da var. Uyari amacli söyledi sanirim doktorum ikilin temiz cikmis dedi hic bisey %100 dogruluk vermez demisti.

Aynen öyle oluyor kuzum bebeğin olduğu tarafta daha çok hissediyorum o korkuttu aslında ama normalmiş demek :)) sen rahatsız edersen kızar tabi kuzucuk

Denk gelipte öyle söylemiş olabilir canım bak ben 2 günde toplam 7 farklı alet ve doktorla muayene oldum herkes farklı ölçmüş onun için öyle aşırı fark yoksa ölçümleri çok çok dikkate alma. Ki artık genetik faktörler de işin içine giriyor mesela genetik olarak küçük veya büyük kafalı olabilir gibi :) Amniyosenteze hiç hoş bakmıyorum aldırılmayacaksa yaptırılmamalı. Ben bile düşünmüyorum ilk işim doktoruma bunu sormak olacak zaten.
Bende genelde tam kasık üstünde hissediyorum kuzum genelde makat geliş duruyor ayakta gibi. Doktorlar bakarken o yüzden göbek deliğime jel dolduruyorlar ahahha sağılsunlar :) Döndüğünü her zaman hissetmiyorum bu arada tekmelerden yola çıkarak döndüğünü düşünüyorum ama gece yatarken bazen hareketini hissediyorum öyle diyeyim :) Benimde başı sağda oluyor genelde ayaklar solda oluyor döndüğünde de.

Hehe benimki hep mi uyanık ben anlamıyorum cingöz ya :)) Çocuğu uyandırırsan basar tabi tekmeyi haketmişsin

Evet canim erkek.boyuda o zaman 19 cm di.senin kız miydi canim

evet cnm genetik olduğunu düşündüm zaten bpd ölçümü bir hafta hata payi olabilen bi ölçümmüş benim bebis alt sinirda suan bi orta sinir bi ust sinir varmış

Merhaba kızlar benim çok ayakta durunca belim ağrıyor. Yatılı okulda öğretmenim malesef gece nöbetlerimiz var. Okula tutmak istemediğimi söyledim ama yerime birini bulamadılar biraz daha idare etmemi isteyecekler muhtemelen. yasal hakkım 24. Haftada başlıyormuş, nöbet tutmama hakkı. Ben 19.haftadayım. Doktordan rapor alsam diyorum, nöbet tutamaz diye. Daha önce böyle bir rapor alan var mı acaba merak ettim. Talebim üzerine dr yazar mı acaba hemen. randevum 2 hafta sonra şimdiden dert oldu yazar mı yazmaz mı diye

Aynen öyle oluyor kuzum bebeğin olduğu tarafta daha çok hissediyorum o korkuttu aslında ama normalmiş demek :)) sen rahatsız edersen kızar tabi kuzucuk
Bebeğin olduğu yerde bağlar daha çok gerildiği için ağrı hissediyosun tamamen normal bir durum kuzum
Ben rahatsız ettim oda bastı tekmeyi
Anası kılıklı biri uyandırınca heyheyleri tepesine çıkıyo
Kuzum hareketli bebek iyidir
Reflekslerinin çalışması gerek
Valla doğru diyon hakettim ama mutlu oldum sonra

Eskiler düşürmek için çok yöntem denemiş genede dusmemis.hamile kaldığım ay rizedeydim gezdim o kadar bozuk yollarda hemde.ipte atladım üstüne 20 saat yol geldim bir şey olmadı sukur
Teşekkür ederim arkadaslar cevaplariniz için . Bi sorun oldugunu dusunmuyorum aslinda zor bi gebelik yasiyorum guatir filan da var. Uyari amacli söyledi sanirim doktorum ikilin temiz cikmis dedi hic bisey %100 dogruluk vermez demisti.
Canım bende de troit var korkma bir şey olmaz.bir şey yoktur korkma.zaten ilk taramam bile temiz cikmis.ben hiç birini bile yaptırmadım

Bende mesleğim gereği nöbet tutuyordum kanamalarım filan olunca doktoruma nöbet tutamaz raporu verir misiniz diye sordum ama bir kişiye çalışabilir ancak nöbet tutamaz raporu vermek çok tezat ve etik değil bana göre dedi. İstersen çalışamaz raporu vereyim hiç işe gitme dedi Bende çalıştığım üst merci ile görüştüm nöbetten çıkarıldım Siz yine de doktorunuza sorun belki verir çok geçmiş olsun

Sağolasın cnm

Hahaha yerim onun minik ayaklarıyla attığı tekmeyi

Cevabın için teşekkür ederim canım ben de hiç bilmiyorumki ya İdareciye söyledim ama malesef..

Konuya bakarken mesajınızı gördüm bende geçen hafta aynı şeyi yaşadım bendr ekstra kanama da vardı enfeksiyonda eklenince kasılmam çoktu. Şimdi iyi misiniz nasıl bir yol izlendi?

Hanımlar kaçıncı haftada hissettiniz hareketleri? Siz daha öndesiniz benden çok merak ediyorum minik minik anlık pıt pıtlar var ama bebek mi bağırsak mı anlamıyorum ilk gebeliğim. Cevaplarsanız çok memnun olurum sağ salim evlatlarınıza kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…