2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Konuya bakarken mesajınızı gördüm bende geçen hafta aynı şeyi yaşadım bendr ekstra kanama da vardı enfeksiyonda eklenince kasılmam çoktu. Şimdi iyi misiniz nasıl bir yol izlendi?
Daha iyiyim şimdilik sadece ağrı kesici kullanıyorum haala sonuçları bekliyorum sonuçlar geldiğinde antibiyotik verecekler enfeksyon için. Bende bol su içiyorum enfeksiyonu atmaya çalışıyorum vücudumdan

Daha iyiyim şimdilik sadece ağrı kesici kullanıyorum haala sonuçları bekliyorum sonuçlar geldiğinde antibiyotik verecekler enfeksyon için. Bende bol su içiyorum enfeksiyonu atmaya çalışıyorum vücudumdan
Ne testi yapıldıki günlerdir çıkmamış? Benimki kum dökmeymiş antibiyotik kullandım üç lirreye yakın su içiyorum bir sorun kalmadı

Benim arkadaşlarım öğretmen hepsi nöbet tuttu 24.e kadar. 5 haftan var bence rapor almaktansa amirinle konuşup durumunu anlatmak daha mantıklı ama yerine kimsenin olmaması dezavantaj. Diğer nöbet tutan arkadaşların ne diyor bu konuda mesela aranızda anlaşsanız sonra müdüre deseniz nasıl olur ?

Kızlar durup dururken afedersiniz ishal oldum sanırım farklı birşeyde yemedim anlamadım hiç.
Patates falan mı haşlasam acaba? Sabahtan beri 4 kere çıktım tuvalete Pimpirik halindeyim zaten

Canım benimde 13 haftamda başladı pitpitlar.doktorda onayladı o bebegin hareketleriymiş.onum dışında daha farklı bi hareket hissetmedim

Kızlar durup dururken afedersiniz ishal oldum sanırım farklı birşeyde yemedim anlamadım hiç.
Patates falan mı haşlasam acaba? Sabahtan beri 4 kere çıktım tuvalete Pimpirik halindeyim zaten
Korkma cnm ben iki gün süren dakka başı bi beni WC ye taşıyan ishal olmuştum.
Bir tatlı kaşığı türk türk kahvesine yarım limonu sık iç.

Korkma cnm ben iki gün süren dakka başı bi beni WC ye taşıyan ishal olmuştum.
Bir tatlı kaşığı türk türk kahvesine yarım limonu sık iç.
Deneyeyim canım bunu teşekkür ederim
Demir ilacı bazılarına ishal de yapıyor kuzum ilaçtan olabilir takip et bir süre
Olabilir kuzum alışkın değilim ishale genelde muhattabım kabızlık ehehe garibime gitti o yüzden ama her iki durum da can sıkıcı ya.

Canım patates iyi gelir demir hapı da bazen ishal yapabiliyormuş geçmiş olsun

Kizlar bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz. Ben hala göbek çevresinde hissediyorum karnim belirginlesti ama yukarda hic hareket hissetmiyorum. Sizde durumlar nasil??

Kizlar bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz. Ben hala göbek çevresinde hissediyorum karnim belirginlesti ama yukarda hic hareket hissetmiyorum. Sizde durumlar nasil??
Ben göbek deliğimin 4-5 parmak altında hissediyorum tam ortada yani.
Bazende soldan hissediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…