Konuya bakarken mesajınızı gördüm bende geçen hafta aynı şeyi yaşadım bendr ekstra kanama da vardı enfeksiyonda eklenince kasılmam çoktu. Şimdi iyi misiniz nasıl bir yol izlendi?
Daha iyiyim şimdilik sadece ağrı kesici kullanıyorum haala sonuçları bekliyorum sonuçlar geldiğinde antibiyotik verecekler enfeksyon için. Bende bol su içiyorum enfeksiyonu atmaya çalışıyorum vücudumdan
Daha iyiyim şimdilik sadece ağrı kesici kullanıyorum haala sonuçları bekliyorum sonuçlar geldiğinde antibiyotik verecekler enfeksyon için. Bende bol su içiyorum enfeksiyonu atmaya çalışıyorum vücudumdan
Merhaba kızlar benim çok ayakta durunca belim ağrıyor. Yatılı okulda öğretmenim malesef gece nöbetlerimiz var. Okula tutmak istemediğimi söyledim ama yerime birini bulamadılar biraz daha idare etmemi isteyecekler muhtemelen. yasal hakkım 24. Haftada başlıyormuş, nöbet tutmama hakkı. Ben 19.haftadayım. Doktordan rapor alsam diyorum, nöbet tutamaz diye. Daha önce böyle bir rapor alan var mı acaba merak ettim. Talebim üzerine dr yazar mı acaba hemen. randevum 2 hafta sonra şimdiden dert oldu yazar mı yazmaz mı diye
Benim arkadaşlarım öğretmen hepsi nöbet tuttu 24.e kadar. 5 haftan var bence rapor almaktansa amirinle konuşup durumunu anlatmak daha mantıklı ama yerine kimsenin olmaması dezavantaj. Diğer nöbet tutan arkadaşların ne diyor bu konuda mesela aranızda anlaşsanız sonra müdüre deseniz nasıl olur ?
Hanımlar kaçıncı haftada hissettiniz hareketleri? Siz daha öndesiniz benden çok merak ediyorum minik minik anlık pıt pıtlar var ama bebek mi bağırsak mı anlamıyorum ilk gebeliğim. Cevaplarsanız çok memnun olurum sağ salim evlatlarınıza kavuşun inşallah
Kizlar bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz. Ben hala göbek çevresinde hissediyorum karnim belirginlesti ama yukarda hic hareket hissetmiyorum. Sizde durumlar nasil??
Kizlar bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz. Ben hala göbek çevresinde hissediyorum karnim belirginlesti ama yukarda hic hareket hissetmiyorum. Sizde durumlar nasil??