• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
En sinir oldugum konudur.bizde 4 kiz kardesiz erkek yok.karadenizliyiz ve cok sorun yasadik bu yuzden.yengem aradi erkek olduğunu ogrenince sonunda sen tutturdun erkegi aferim diyor.kadinlar bile bunu yapiyorsa daha ne diyelim
Bizim insanlarımız konuşmayı çok seviyo bekar olursun ne zaman evlenecen, nişanlanırsın vermeseydi kaçacaktı, kaçarsın vermediler ondan kaçtı,evlenirsin çocuk ne zaman ,çocuk olur ikinci ne zaman, ikinci olur üçüncü ne zaman,tabi bi de arada kızın varsa vah tüh,oğlun varsa vah tüh,kız olur amann yazıkkk ,oğlan olur tüh tüh keşke kızın olsaydı kız evlat daha hayırlı derler, acayip insanlar acayip kelimeler, rabbim dilediğine kız dilediğine erkek veriyo ki bu ayeti kerimede de geçer, önce sağlıklı olsunlar sonra hayırlı evlat olsunlar, netıcede herkesin yavrusu kendine tatlı, kim veriri saçının bir telini dünyaya, birde ben herzaman şunu derim ben evladıma ne kadar kıymet verirsem, çevremde o kadar verir ,sen evladına kıymet vermezsen çevren hiç vermez, Rabbim kıymetlerimize, emanetine sahip çıkmayı nasip eylesin onlar bize rabbimin emaneti

Canım bazen oluyo kasıklarda ağrı hatta bazı zamanlar biçak saplanmış gibi de oluyo, ama bi tarafa toplanıp bi sancı ağrı gibi nefesini kesıyosa o kasılmadır, rahim kasılıyo bu haftalarımızda normal tabi artmıyorsa çoğalmıyorsa rahim kendini doğuma hazırlıyormuş
Kızlar kaşıklamadınız oluyor mu
Benim bebeğim solda toplanıyor sola tekme atıyor bazen toplanırken sancı veriyor bu normal mi

Canım bazen oluyo kasıklarda ağrı hatta bazı zamanlar biçak saplanmış gibi de oluyo, ama bi tarafa toplanıp bi sancı ağrı gibi nefesini kesıyosa o kasılmadır, rahim kasılıyo bu haftalarımızda normal tabi artmıyorsa çoğalmıyorsa rahim kendini doğuma hazırlıyormuş
Benim kadınlarımda ağrı yok ama bi tarafa toplanıyor orda hareket ediyor. Bugün de bira fazla yoruldum çok yürüdüm bu yüzden bi iki kere sert sancı oldu. Acaba dedim kasılma mı bu.

Benim kadınlarımda ağrı yok ama bi tarafa toplanıyor orda hareket ediyor. Bugün de bira fazla yoruldum çok yürüdüm bu yüzden bi iki kere sert sancı oldu. Acaba dedim kasılma mı bu.
Yazdığın cümleyi kasık olarak düşünmüştüm klavye azizliği senin ki, :) kasılma demek istemişin sanırım evet bi tarafa toplanıp ağrıya benzer bişeyler hissediyorsan kasılma bu

Yazdığın cümleyi kasık olarak düşünmüştüm klavye azizliği senin ki, :) kasılma demek istemişin sanırım evet bi tarafa toplanıp ağrıya benzer bişeyler hissediyorsan kasılma bu
Ya evet sorma telefonum kırılınca geçici bi tel kullanıyorum alışamadım şimdi peki bu kasılma normal mi. Korkmalı miyim

Kızlar dün olan bir şeyi size anlatacaktım, şimdi aklıma geldi
Dün eşimin bir tanıdığıyla karşılaştık, yanında annesi de vardı yaşlı bir teyze
Sohbet ettiler ayak üstü, sonra çoluk çocuk var mı muhabbeti. Eşim de Bebek bekliyoruz dedi.

Yaşlı teyze kız kim erkek mi diye sordu
Eşim kız olacak dedi
Ayy teyzenin bir bakışı vardı görmeliydiniz
Acıyarak baktı sonra da olsuunn dedi böyle uzatarak ve sesinde acıma duygusuyla. Olsun olsun neyse sağlıklı olsun da dedi.

Bunu söyleyenin bir kadın olması da ayrı bir olay zaten. İnsanlardaki bu zihniyetten nefret ediyorum
Bende sinir oluyorum. Hele de ikincide kız olacak dediğimde aldığım cevaplar deli ediyor beni. Valla kızım çok memnun halinden. Kız kardeşim olsun diyip duruyordu :)
En son kızımın öğretmeni hamile olduğumu öğrendi. Kız olduğunu da öğrendi. Hemen olsun dedi. Sinir oldum.
Bugün sabah özeldeki doktorumla randevu vardı. Aslında gitmeyi gözüm hiç yemedi ama eşim ısrar etti gidelim diye.... Biliyorsunuz perşembe günü de devlette kontrolüm vardı. Neyse yatıım ultrasonla bakarken hala dönmemiş dedi. Nasıl yani dedim. Evet dedi kafası solda. Poposu aşağıda ayaklar sağ tarafımda...diyemedim de hocam perşembe günü baş aşağıda idi diye...haydaa dedim. Ne olacak peki. Tamam dedi daha zaman var 38. Haftaya kadar beklerim ben dedi. Ama ihtimal azalır çünkü yeri daralıyor dedi. Haftaya Gelebilirsen gel değilse bulunduğun yerde mutlaka kontrole git. 38.haftada geldiğinde dönmezse eğer 39. Un içinde sezeryan dedi. Ama inşallah normal doğum olur diye de gaz verdi çok seviyorum doktoru o kadar pozitif güler yüzlü ki. İlk benim normal olduğu için o da normal olsun istiyor haliyle. Anlayacağınız kızlar bi gün bi günü tutmuyor hala şaşkınım
Bende çok seviyorum Tarık beyi :) gerçekten çok güleryüzlü bir doktor.

Kızlar ben geldim 34+5 oldum bir koca göbus te benden 2243975

Ya evet sorma telefonum kırılınca geçici bi tel kullanıyorum alışamadım şimdi peki bu kasılma normal mi. Korkmalı miyim
Sık olmamalı. Takipte ol.
Bol sıvı almaya özen göster en az 2 lt su Ayrıyetten meyve suyu ayran gibi şeyler tüket.
Sıvı kaybından da olabiliyormuş kasılma doktorum dedi. Ben 3 ltye çıkardım suyu ona rağmen hala deli gibi susuyorum şu sıralar.
Kızlar ben geldim 34+5 oldum bir koca göbus te benden Eki Görüntüle 2243975
Maşalalh kuzum büyümüşsünüz :nazar:

Sık olmamalı. Takipte ol.
Bol sıvı almaya özen göster en az 2 lt su Ayrıyetten meyve suyu ayran gibi şeyler tüket.
Sıvı kaybından da olabiliyormuş kasılma doktorum dedi. Ben 3 ltye çıkardım suyu ona rağmen hala deli gibi susuyorum şu sıralar.
Maşalalh kuzum büyümüşsünüz :nazar:
Çok teşekkürederim😊😘

A April wind cnm benim Esimde sürekli mesaide ama artık gece gitmeyecek benim durumumdan dolayı..sabah 6 bucukta kalkar gider akşam 9 da geli r yemek yer yatar kızım bana arkadaş çok sukur birde oğlum gelirse tam olacak inş.

Annenin ellerine sağlık canım çok güzel olmuş 💝
Kızlar Bizim adetlerimize göre kız tarafı ilk toruna beşik takımı getirir. Beşik takımı içinde bebeğin beşiği, uyku seti, ayrıca yorganı, yastığı, nevresim takımı, hastane çıkışı, tulumlar, zıbınlar, pijamalar, örgü ve hazır battaniyeler, oyuncaklar, bez, ıslak mendil, bebeğe altın bileklik, anneye altın ve unuttuğum bazı şeyler hepsi bohçalarla süslenir ve bebek doğunca hediye götürülür. Sizlerde de var mı böyle şeyler?

Memleket neresi canım? Valla biz karadenizliyiz hiç öyle bir adetimiz yok hatta evlenirken bile uymadık adetlere bohça vs yapmadık her şeyi eşimle yaptık şimdi yine öyle kimseden bir beklentimiz yok anneane babanne bir şey alırsa hediye olur o kadar.
Kızı döndürcem diye sabahtan beri girmediğim şekil kalmadı :rolleyes:
Ters yada fazla bir hareket yaptım heralde hafiften tek taraflı kasık ağrım var :işsiz::KK51:

Kuzum daha erken hareketler için döner sonra yine dönebilir:110: onun bir garantisi yok ki... aman canım dikkat et ters bir hareket yapma
Maalesef eşimden başka kimsem yok yardımcı olabilecek :KK43:
Eşim de ben cam falan silemem kadın çağıralım diyor ama onu da ben istemiyorum
Eşimle yaparsak dinlene dinlene yaparız ama kadın geldiğinde hızlı hızlı iş olacak ve benim onun arkasında gezecek halim yok
Bir de maddi durum malum.. tam gün 200 liraya geliyormuş

Canım ist bile tam gün 150 tl 200 pahalıymış:eek:

Bizim insanlarımız konuşmayı çok seviyo bekar olursun ne zaman evlenecen, nişanlanırsın vermeseydi kaçacaktı, kaçarsın vermediler ondan kaçtı,evlenirsin çocuk ne zaman ,çocuk olur ikinci ne zaman, ikinci olur üçüncü ne zaman,tabi bi de arada kızın varsa vah tüh,oğlun varsa vah tüh,kız olur amann yazıkkk ,oğlan olur tüh tüh keşke kızın olsaydı kız evlat daha hayırlı derler, acayip insanlar acayip kelimeler, rabbim dilediğine kız dilediğine erkek veriyo ki bu ayeti kerimede de geçer, önce sağlıklı olsunlar sonra hayırlı evlat olsunlar, netıcede herkesin yavrusu kendine tatlı, kim veriri saçının bir telini dünyaya, birde ben herzaman şunu derim ben evladıma ne kadar kıymet verirsem, çevremde o kadar verir ,sen evladına kıymet vermezsen çevren hiç vermez, Rabbim kıymetlerimize, emanetine sahip çıkmayı nasip eylesin onlar bize rabbimin emaneti
Cok guzel anlatmissin canim.bizim insanimizda bu sorular bitmez.ben rizeliyim rizede kadina mal kesinlikle verilmez.oglunun ilk cocugu ilk torun sayilir.erkek olsun kiz olsun hayirlisi olsun.onemli olan onu duzgun yetistirebilmek

Back
X