2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar aranizda bebek bezi stoklamaya başlayan var mi indirim görünce? Henüz erken mi yoksa? Ya daha pahalilanmadan al diyor bir yanım diger yanim bekle daha cok erken diyor. Bir de yasak degilse markalari yeniden konusabilirmiyiz?
Ben gelecek ay başlıcam canım bebek bezi ve ıslak mendil stoklamaya. Ancak normalde fiyatları nasıl hiç bilmiyorum uni baby n11 de baya büyük indirime giriyor anladığım çünkü hemen tükeniyor ve dünya kadar yorum yazıyorlar. Ancak piyasa fiyatı nedir ne değildir bilmediğimden almaya cesaret edemedim

Kızlar bende bunun 10 lu setini yaptırıyorum. Ödemeyi yaptım 10 güne olur dediler 12 eylülde verdim siparişi 7 gün oldu ama biraz tedirginim sayfa güvenilir mi bilmiyorum. İnşallah bir pürüz çıkmaz . İnstagramdan ilk kez alışveriş yapıyorum çünkü

Eklentiler

• 0094984C-CADA-496D-8E32-B0D6C475C865.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 68
Aynen ben de öyle elma dilim patates olarak doğruyorum yağ, kırımızı toz biber, tuz ve kekik karıştırıp fırına veriyorum çok güzel oluyor :)

Bimere değil ama sağlık bakanlığına bir doktoru şikayet etmek için iletişim hattı var onu aradım şikayetim oluşturuldu peki dedim bu şikayetlerden doktorun haberi olacak mı yani bilsin sevilmediğini kaba davrandığını hayır efendim olmayacak dedi biz doktorlarımıza hasta ile ilişkileri için seminerler veriyoruz dedi pek işe yaramıyor tekrar verin o seminerleri dedim madem haberi bile olmayacak günde 50 hasta alıyorsa 40 nı azarlayacak gönderecek ne gerek var şikayet oluşturmaya silin gitsin dedim yani şikayet edilecek bir yer de yok cidden bi muhattap yok doktor ya her zaman haklı sayılıyor beğenmiyorsan devlet hastanesine gitme tabiri var bi de en sinir olduğum

Ben de temassiz ates olcer almayi dusunuyorum ama eczanaden herhangi bir sıkıntı olursa yakin olur

Merhaba arkadaşlar çoklu alıntı yapmayı denedim ama ölçümü bilmiyorum. Bugün kontrolüm vardı. Şekerim sağlık ocağında düşük 60 çıkmıştı.detaylıda kalbinde parlaklık çıkmıştı doktor ilerleyen zamanlarda geçeceğini söylemişti( lupus hastası olduğum için benim hastalığımın bebeğin kalbinde antikor biriktirmesi sıkıntısı olduğu için kalbe özellikle önem veriyor)şekerimin normal değerde olduğunu söyledi. Tek başına açlık tahlili yeterli olmaz. Sağlık ocağı doktorları ile diğer doktorları karıştırmayın dedi. Uzman değiller sonuçta dedi. Aynı şekilde beslenmene devam et bir ay sonra şeker yüklemesi yapacağız dedi orda net bir şekilde belli olur dedi. Böyle boş bilgilerle ne kendini ne bebeğini sıkıntıya sokma dedi. İçim rahatladı açıkcası. Kalbindeki parlaklık için eki yaptı. Aynı ultrason makinası ile parlaklık küçülmeye başlamış hiç bir sıkıntı yok. Zaten kalpte parlaklık tek başına bir sıkıntı değil ilerleyen aylarda yada Doğumdan sonra tamamen kaybolacaktır dedi. Bebeğim 477 gr olmuş artık kilosu artacak dedi. Tek tek her yeri kontrol etti şükür bir sıkıntı yok. Sağlık ocağına gidip üzme kendini dedi gittiğimizde uyuyordu kızım becerebilirsem resmini de atacağım. Bilgi veren bütün arkadaşlar allah razı olsun.

Cnm bizde de parlaklık var aynı şeyler söylendi takipte olalım birbirimizi bilgi paylaşımı sağlarız en azından

Hanımlar detaylı için en uygun hafta hangisidir? Doktorum 26ya kadar yolu var dedi randevu merkezi 24den sonrası zor oluyor bebek çok dönmediği için dedi. Bende size sorayım dedim
Ayrıca 250tl ye şuanki gittiğim hastane yapıyormuş yakınımda bir diğer hastane de 200e yapıyor bu fiyatlar normal sanırım?

Dr um 20-24.haftalar arasinda yapilir dedi.Ben de cuma gunune randevu buldum 250 tl dendi o civarda fiyatlar genelde

20-24 hafta arası yapılması isteniyor canım. Çok da geciktirme bence.

Kızceler iyi akşamlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım ama malesef dr gösteremedim oğlumun çıkış saatine yetişemeyeceğim icin. Neyse sonuç 75g glikoz yüklenmesinde n önce 77 içtikten 1 saat sonra 196 1saat sonra tekrar bakıldığında 147 cıktı sanırım bende gebelik şekeri mevcut tabloya baktigimda

PEki ürün gerçekten iyimidir ki eger iyiyse 68tl gayet uygun gelince haber verirmisin ürünü canim

Slm kizlar bisey sorcam size ben bugun 2li test yaptirdim ve dunyam başıma yıkıldı ense kalınlığı 3.4 cikti ve dr bekledimizden kalin dedi vd suan piskolojm alt üst

Slm kizlar bisey sorcam size ben bugun 2li test yaptirdim ve dunyam başıma yıkıldı ense kalınlığı 3.4 cikti ve dr bekledimizden kalin dedi vd suan piskolojm alt üst
Test sonuçlarin gelmedi sanirim 15 günde falan geliyor sonuçlar yüzde yüz dogrulugu yansitmiyor emin olmak için amniyon sivisi almak isterlerse bence yaptirma bebege zarari var inşallah sonuçlarin temiz çikar canim
benden sana tavsiye ikiliye çok kafaya takma bebeginide kendinide üzme bol dua et ve yakin zamanda basimiza böyle bi olay geldi esimin teyzesine bebegin ikili testte yuzde yirmibeş down sendromlu denildi 20gün önce bebek dogdu maşallah sapa saglam hiç bi sikintisi yok kafana takma birsürü hikaye var böyle sıkıntıli oldugu söylenilipte hiç bir sorun çikmayan bebişler çok zaten bu test yüzde yüz dogrudur diye birşey yok yanilma payi yüksek
Büyuk ihtimalle yanlis ölçum olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…