2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Slm kizlar bisey sorcam size ben bugun 2li test yaptirdim ve dunyam başıma yıkıldı ense kalınlığı 3.4 cikti ve dr bekledimizden kalin dedi vd suan piskolojm alt üst
Kan sonucunuz da çıksın Dr unuz yönlendirir zaten hemen paniğe kapılmayın ileri yöntem kan testleri de biraz maliyetli oluyor ama durumunuz varsa onlardan birini yaptırırsınız net emin olmak için hem bebek için de bi risk teşkil etmiyor hemen umutsuzluğa kapılmayın allah yardımcınız olsun

İşte o yüzden bimere şikayet etmeniz gerekiyor. Eskiden bimeri herkes bilmiyordu yanıtlar çabuk oluyordu ve işe yarıyordu ama son 1 yıldır çok fazla bimere şikayet olduğu için geç yanıtlanıyor tek sıkıntı bu

Çok geçmiş olsun. Benim doktorum da şeker konusunda endişelenme ve internetten hiç bişe okuma dedi. 1 ay sonrs gel şekerine bakalım eğer değerler normal çıkmazsa yükleme yaparız dedi

Ya bende de buna benzer bir sonuç çıktı ama doktorum diyor ki hangi gebede normal çıkıyor ki sanki değerler. Doğru aslında değerlerimiz hep normalin dışında. Benim kolestrolüm falan yüksek çıktı. Üstelik yağlı şeyler yemem. Şekerli şeyler tüketmedim ilk 4 ay ve şeker ve insülin değerlerime göre diyabet başlangıcı çıktım vs. Doktorum bu değerler hamilelikte farklı çıkabilir diyor

Slm kizlar bisey sorcam size ben bugun 2li test yaptirdim ve dunyam başıma yıkıldı ense kalınlığı 3.4 cikti ve dr bekledimizden kalin dedi vd suan piskolojm alt üst
Burda da ense kalınlığı yüksek çıkanlar oldu ama ikinci kez ölçtürdüler ve normal çıktı. İkili testleri de normal çıktı. 12. Haftadasın canını sıkmak için çok erken. Bebek kımıldadığı için bazen ense kalınlığı net ölçülmeyebiliyor

Ayrıca 2li test sonucu ense kalınlığını vermez. Ultrason da doktorun ölçümü o 3.4 olan. 2li test kan sonucun 10 güne çıkar canım biraz sabret dua et inşallah tertemiz çıkacak tahliller

Işte bende doktora gösteremedim belkide üzerinde durulCak bir değer değildir. Isın garip tarafı şuana kadr aldıgım kilo 2 asla sağlıksız beslenmem hayatımda şekere ve hamura yer bırakmadım gebeliğini öğrenince bakalım hakkımızda hayırlısı sakınan göze çöp batar muhabbeti bende can biliyo:)

Cnm bizde de parlaklık var aynı şeyler söylendi takipte olalım birbirimizi bilgi paylaşımı sağlarız en azından
Cnim birde Nigar92 arkadaş var,daha önce boyke bişey yaşadığım için çok endişeli değilim.senin doktorun eko fetali niye onermedi acaba 7yil öncede bana onerilmsti ama onemli bisey olmadigini soylemisti doktorum.irtibatta oluruz cnim insaAllah önemsiz birşeydir

Ne almıştın canım? İade talebinde bulun istersen para iadesi yapmak zorundalar karşılıksız alışverişe girer ve cezası büyüktür

Indirimde diye bir sürü çıt çıtlı badi ve patikli patiksiz eşofman altları aldım.simdi hem instagramda hem de facebook ta sayfalarına şikayet yazdım.sikayet var a da yazdım.bu hafta göndermezlerse yasal yollara başvuracağımı yazdım.bakalim nolacak.

Kızlar aranizda bebek bezi stoklamaya başlayan var mi indirim görünce? Henüz erken mi yoksa? Ya daha pahalilanmadan al diyor bir yanım diger yanim bekle daha cok erken diyor. Bir de yasak degilse markalari yeniden konusabilirmiyiz?
ilk kızım prima premium care büyüdü. Bu bez sorun yaşayan bebek ben duymadım. Çok memnun kaldım.

Kızlar aranizda bebek bezi stoklamaya başlayan var mi indirim görünce? Henüz erken mi yoksa? Ya daha pahalilanmadan al diyor bir yanım diger yanim bekle daha cok erken diyor. Bir de yasak degilse markalari yeniden konusabilirmiyiz?

Canım ben bunları aldım.bezden iki paket aldım.simdilik yeter.islak mendil 12 li zaten.indirimden aldım.baska almayı düşünmüyorum.

Özellikle sordum cnm ek bir tetkike gerek yok dedi 25. Haftada randevum o zaman hala geçmemiş olursa kendim.isterim belki yaptırmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…