Indirimde diye bir sürü çıt çıtlı badi ve patikli patiksiz eşofman altları aldım.simdi hem instagramda hem de facebook ta sayfalarına şikayet yazdım.sikayet var a da yazdım.bu hafta göndermezlerse yasal yollara başvuracağımı yazdım.bakalim nolacak.
Şikayey vara baktım da eylül ayında bu tarz şikayetler gelmiş. Ya eksik ürün ya hiç teslim edilmeyen ya da iptallerde para iadesi yapılmamış. Bence sen tüketici heyetine vakit kaybetmeden başvur
En son 11 de yediysen 9dan önce kan verme bence doktorum bana 10 saat aç gekeceksin demişti. 8de kan vereceğim için saat 10 dan sonra hiç bişe yememiştim.
En son 11 de yediysen 9dan önce kan verme bence doktorum bana 10 saat aç gekeceksin demişti. 8de kan vereceğim için saat 10 dan sonra hiç bişe yememiştim.
Bana da söylemediler . Ağzımda lokmayla gittim sağlık ocağına ve açlık testi yaptılar. Yemek yedikten 2 dk somra kan aldıkları için değerlerim saçma sapan çıktı üstüne bide diyabet başlangıcı dediler neler yaşadıö 2 gün psikolojim bozuldu. Çünkü bebek kalp durması vs gibi şeyler yazıyordu nette. Baştan söyleselerdi hem beni yıpratmayacaklar hem de iki kez 4 tüp kanım gitmicekti
Şikayey vara baktım da eylül ayında bu tarz şikayetler gelmiş. Ya eksik ürün ya hiç teslim edilmeyen ya da iptallerde para iadesi yapılmamış. Bence sen tüketici heyetine vakit kaybetmeden başvur
Kızlar günaydın. İki gündür çok şiddetli mide ağrısı çekiyorum. Mide koruyucu içmeye korktum. Gaviscon, soda, muz, nane limon bildiklerimi deniyorum geçmiyor özellikle sırtıma vuran ağrısı mahfetti. Önerebileceğiniz doğal çözüm var mı?