2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Şikayey vara baktım da eylül ayında bu tarz şikayetler gelmiş. Ya eksik ürün ya hiç teslim edilmeyen ya da iptallerde para iadesi yapılmamış. Bence sen tüketici heyetine vakit kaybetmeden başvur

Canm dr hiç bise söylemedi bana olmadı yarın kan vermeden önce konuşurum kendisiyle
Bana da söylemediler . Ağzımda lokmayla gittim sağlık ocağına ve açlık testi yaptılar. Yemek yedikten 2 dk somra kan aldıkları için değerlerim saçma sapan çıktı üstüne bide diyabet başlangıcı dediler neler yaşadıö 2 gün psikolojim bozuldu. Çünkü bebek kalp durması vs gibi şeyler yazıyordu nette. Baştan söyleselerdi hem beni yıpratmayacaklar hem de iki kez 4 tüp kanım gitmicekti

Şikayey vara baktım da eylül ayında bu tarz şikayetler gelmiş. Ya eksik ürün ya hiç teslim edilmeyen ya da iptallerde para iadesi yapılmamış. Bence sen tüketici heyetine vakit kaybetmeden başvur

Instagramdaki sikayetime yarın mesai saatleri içinde sorununuzu çözeceğiz dediler.eger yarın da çözülmezse gerekeni yaparım.sagol canım.

Kızlar günaydın. İki gündür çok şiddetli mide ağrısı çekiyorum. Mide koruyucu içmeye korktum. Gaviscon, soda, muz, nane limon bildiklerimi deniyorum geçmiyor özellikle sırtıma vuran ağrısı mahfetti. Önerebileceğiniz doğal çözüm var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…