- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
masa basında otururken bı anda oldu canım zaten nefesım daralınca gıttım olctum ordan anlıyorum kalbım hızlanıyo hemen , 1 saat sonra yıne ölçtum 12 9 ındı gun ıcnde bıdaha olacakmı bakacagım yazıyorum bı kenera suanlıkPapatyamaviss canım tansıyon cok onemlı sureklı tuksek oldu mu ilac kullandırıyolar . Olcumde etkılıyor mesela yurudukten sonra hemen olcme otur az dınlen oyle olç sureklı takıpte olmsya dewam et aynı sekılde olurda tabıkı one cek randewunu veya arayıp sor ılkbas
ay alemsinnnn ya
canım masa bası calısıyorum oturuyordum gayet haraketsız bı anda ter bastı kalbım hızlandı bı kalkıo ölçeyım dedım o sekılde olçtum , sonra gectım oturdum bı yaarım saat aynı sekılde devam ettı durumum sonra yavaslamaya basladı bıdaha olctum 12 9 bu seferde cıktıGunaydin kizlar
BirininCicegi bunla gecmis olur insallah korktugunla kaldi iste
Papatyamaviss sen yuksek ciktiginda tansiyonun dinlenipte mi ölçüyorsun yoksa hareketliyken mi
olsun yad ettık Allah rahmet eylesin dua et kabul olur hamişsin:) Dün bütün gün evde karasinek vardı Nereye gitsem sürekli kafamda uçuşuyordu bu havalarda sersem gibi oluyorlar zaten çıkaramadım bir türlü en son hava kararmaya başladı baktım duvarda tam terlikle vuracağım dayanamadım kıyamadım onun da canı var falan dıye konusuyordum eşim geldi kımle konusuyorsun dıyor dedım yapma yazık yani telefonun flaşıyla bınaya cıkardm.resmenKız karısı ağlayarak geçmiş kameraların karşısına bende dayanamadım. Ne tanırdım ne severdim adamı düşünRahmetli oldu gerçi arkasından konuşmak gibi olmasında :))
kagan kocatepe vıdeolarını ezberledım neredeyseKızlar Kağan Kocatepe nin videolarını izliyorum Ara ara bir videoda bebeğin saçlarını gösteriyordu 35 haftalık sanırım yanlış hatırlamıyorsam Ben de 5 Aralık'ta gideceğim 36 hafta bitmiş olacak kontrol haklarımı kullanayım Bari bir hafta sonrasında gidecektim Normalde doktora soracagım gösterir mi saçlarını acaba? hiç aklıma gelmedı daha önce sormak
Çok güzeller canım güle güle kullanınKizimin takimlari simdiye kadar aldiklarim :) daha utuleyemedim ama hepsini yikadim. Emzikleride stokladim cok cabuk kayboluyorlar :) Bebek araba koltugu kaldi, tavsiyesi olan var mi? Oglumda maxi cosininkini kullanmistim ama cok memnun kalmadim:/
Gunaydin
Dun kontrolum vardi..onceki sefer 1 hafta onde demisti..simdi gunuyle uyumlu cikti.. 1900 gram 42 cm olmus minik kizim :)
Calisir raporumuda aldim 26 aralik son.. 17 aralikta tekrar kontrol var..o zaman nstye giricekmisim..
Bendeki haberler bunlar
Ayy Allah saglikla giydirmeyi nasip etsin hepimize cicilerini. Bende dr dayim simdi nst cekiliyor bebis 2200 gr olmus masallah dr a sordm agrilarm oluyo gogsumde diye fazla yeme aksamlari dedi ondan.mi kiii
Zamanını beklesin kuzun inşallah bende bu kontrolde fotosunu aldım yüzüne bakmaya doyamadımHerkeze gunaydin dün rutin kontrolüm vardı oglusum sonunda yüzünü gösterdi bi foto alabildik bakmaya doyamadim herşey yolunda derken nst de çok sancım cıktı akşama kadar serum aldim.haftalik kontrol dışında 2 günde bir nst ye gidecem 37. Haftayı tamamlayınca dr doğuma alacağını söyledi hayırlısıyla 37 kadar dayanabiliriz inşallah
kızlar merhaba birşey soracağım , normalde düşük tansıyonlu bır ınsanımdır hatta epey dusuklerde gezerdı hep tansıyonum en fazla 11 olurdu buyugu, ama su son bı haftadır sabah ve aksamları boyle bır nefes daralması kalp rıtım bozuklugu hızlı carpma fln oldu bebek herhalde yapıyo dedım 2. gun yine aynı sey olunca işyerinde tansıyonumu ölçtüm büyüğü 13-14 lerdeydi , alet manual pompalı oldugu ıcın tam net yazamıyorum, dün gayet iyiydim hic bu durmlar olmadı doktor geldı ısyerıne hatta ona ölçtürdüm fln filan konustuk , az once yine bı hızlanma nefes tam alamama olayı oldu ölçeyim dedim hemen bu sefer 15-14 arası buyugu kucuk de 8 , doktor randevum pazartesı , öne cekmem gerekkırmı tansıyon takıbı yapan fln varmı ne yapılmalı bu konuda bılemedım
olsun yad ettık Allah rahmet eylesin dua et kabul olur hamişsin:) Dün bütün gün evde karasinek vardı Nereye gitsem sürekli kafamda uçuşuyordu bu havalarda sersem gibi oluyorlar zaten çıkaramadım bir türlü en son hava kararmaya başladı baktım duvarda tam terlikle vuracağım dayanamadım kıyamadım onun da canı var falan dıye konusuyordum eşim geldi kımle konusuyorsun dıyor dedım yapma yazık yani telefonun flaşıyla bınaya cıkardm.resmenıyıce dellendm
Canım ne yaptın o kadar üzülme dönem dönem kuzuların bu tarz sorunları olacak Allah beterinden korusun kendine dikkat etamin canım, inan kafam allak pullak bugu n üzüntüden sekerim tavan yaptı şuan acildeyim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucaklayalım yavruları insaAllah
merhaba hanımlar bugün sabahtan beri ütü yaptım epeyi yol aldım doğum çantasında bebeğin eşyaları tamam bir benimkiler kaldı onları da yarın halledeceğim
cibi35 unakitana ağlamak haa :)))
BirininCicegi bunla geçmiş korkutmus epeyi Dr ama şükür yavrun iyi
edosko o kybabadan bende de var her lafı sinir bozucu o benzetme ve rekabet iki tarafta da oluyor
Dido44 bence araştırma hastanesini düşün derim sağlık önemli
I ISIK27 bende de yatakta yatarken kasii ağrısı oluyor canım
BirininCicegi aslında bu tarz durumlar cok sık karrsılasılıyo , bı nst de bu sekılde cıktıysa bebegın poz ıle alakalı olabılcegını bı cok dr dınledım eğer boyle bı sonuc varsa hasta tatlı bıseyler yıyıp yada karnını doyurup belırlı bı aralıkla tekrar bağlanıyo yıne aynı sonuc cıkarsa önlemle bavuruluyo , bu sıkıntıyı cok kısıde okudum ve 2.cıye gırdıklerınde sorun olmadıgını soylemısler hep ama o arada anne korkudan mahvoluyo ıste
sagol canm benm :) benim.duzenli bir dr um yk en yakin da ek bina var devlet hast. Oraya sadece kilo boy gelisimini merak ettigimden gidiyorum dogum yok orda cunku. Ordada hep degisiyo dr calisma gunleri hep farkli dr denk geldik. Ordaki soyledi nstde kalp atisi dusuk diye. O da bagli oldugu devlet hst yolladi orda rahatladik bizde. Yoksa insallah dogum yapcagim hastane baska bi semttegözünaydın canımmm biz de rahatladık bunu dıyen duzenlı gıttıfın dr.un mu onu anlayamadım
Çok güzeller canım güle güle kullanın
Kizlar kontrolden geldim 10 gundw 130 gram almis 33 hafta 1780 gram dedi biraz az kilosu dedi en onemlisi esi asagidaymis bir hafta yatcan hic kalkmican bi hafta sinra bakcaz eerkende alinabilir bebek dedi 2 kilo olsa bari kuzum bole bisi duyaniniz varmi es asagida olup sikinti yasamayaniniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?