2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
masa basında otururken bı anda oldu canım zaten nefesım daralınca gıttım olctum ordan anlıyorum kalbım hızlanıyo hemen , 1 saat sonra yıne ölçtum 12 9 ındı gun ıcnde bıdaha olacakmı bakacagım yazıyorum bı kenera suanlık

Kızlar yatakta döndükçe kaşığına biseyler batıyor sanki 2 gündür sizde var mı böyle bi durum kasılmaların da fazlaydı dün

Gunaydin kizlar
BirininCicegi bunla gecmis olur insallah korktugunla kaldi iste
Papatyamaviss sen yuksek ciktiginda tansiyonun dinlenipte mi ölçüyorsun yoksa hareketliyken mi
canım masa bası calısıyorum oturuyordum gayet haraketsız bı anda ter bastı kalbım hızlandı bı kalkıo ölçeyım dedım o sekılde olçtum , sonra gectım oturdum bı yaarım saat aynı sekılde devam ettı durumum sonra yavaslamaya basladı bıdaha olctum 12 9 bu seferde cıktı

Kız karısı ağlayarak geçmiş kameraların karşısına bende dayanamadım. Ne tanırdım ne severdim adamı düşün Rahmetli oldu gerçi arkasından konuşmak gibi olmasında :))
olsun yad ettık Allah rahmet eylesin dua et kabul olur hamişsin:) Dün bütün gün evde karasinek vardı Nereye gitsem sürekli kafamda uçuşuyordu bu havalarda sersem gibi oluyorlar zaten çıkaramadım bir türlü en son hava kararmaya başladı baktım duvarda tam terlikle vuracağım dayanamadım kıyamadım onun da canı var falan dıye konusuyordum eşim geldi kımle konusuyorsun dıyor dedım yapma yazık yani telefonun flaşıyla bınaya cıkardm.resmen ıyıce dellendm

kagan kocatepe vıdeolarını ezberledım neredeyse hatta gecen ızledım saclarını gosterdıgı vıdeoyu kayınvalıdem annem fln a bak burası sacları fln dıyolardı bende daha neler ultrasonda sac mı gozukur yok oyle bısey dıye ıkısınede bılmıslık taslamıstım megersem gozukuyormus gercektende ılgıncc , birde bunu bebk soluk alıp verırken kı vıdeosu var ben bırde onu soracagım resmen gogus kafesı ınıyor kalkıyor tabı su ıle yapıyor ama cok guzelll

merhaba hanımlar bugün sabahtan beri ütü yaptım epeyi yol aldım doğum çantasında bebeğin eşyaları tamam bir benimkiler kaldı onları da yarın halledeceğim

cibi35 unakitana ağlamak haa :)))

BirininCicegi bunla geçmiş korkutmus epeyi Dr ama şükür yavrun iyi

edosko o kybabadan bende de var her lafı sinir bozucu o benzetme ve rekabet iki tarafta da oluyor

Dido44 bence araştırma hastanesini düşün derim sağlık önemli

I ISIK27 bende de yatakta yatarken kasii ağrısı oluyor canım

Kizimin takimlari simdiye kadar aldiklarim :) daha utuleyemedim ama hepsini yikadim. Emzikleride stokladim cok cabuk kayboluyorlar :) Bebek araba koltugu kaldi, tavsiyesi olan var mi? Oglumda maxi cosininkini kullanmistim ama cok memnun kalmadim:/
Çok güzeller canım güle güle kullanın

Maşallah kuzuna canım

Ayy Allah saglikla giydirmeyi nasip etsin hepimize cicilerini. Bende dr dayim simdi nst cekiliyor bebis 2200 gr olmus masallah dr a sordm agrilarm oluyo gogsumde diye fazla yeme aksamlari dedi ondan.mi kiii

Maşallah kuzuna canım benimde göğüs kafesine dayandı karnım ağrıyor oluyor orda

Zamanını beklesin kuzun inşallah bende bu kontrolde fotosunu aldım yüzüne bakmaya doyamadım

Canım çok yüksek değil ama dinlen öyle ölç aynı çıkıyorsa bol bol su iç druna bilgi ver

Allah aklımızı korusun ne diyim Ana yüreği böyle bişey işte kuzun büyüyüp günler aylar yıllar geçtikçe daha iyi anlayacaksın :))

amin canım, inan kafam allak pullak bugu n üzüntüden sekerim tavan yaptı şuan acildeyim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucaklayalım yavruları insaAllah
Canım ne yaptın o kadar üzülme dönem dönem kuzuların bu tarz sorunları olacak Allah beterinden korusun kendine dikkat et

Ay sorma 13 sene geçti hala gülerim o halime

gözünaydın canımmm biz de rahatladık bunu dıyen duzenlı gıttıfın dr.un mu onu anlayamadım
sagol canm benm :) benim.duzenli bir dr um yk en yakin da ek bina var devlet hast. Oraya sadece kilo boy gelisimini merak ettigimden gidiyorum dogum yok orda cunku. Ordada hep degisiyo dr calisma gunleri hep farkli dr denk geldik. Ordaki soyledi nstde kalp atisi dusuk diye. O da bagli oldugu devlet hst yolladi orda rahatladik bizde. Yoksa insallah dogum yapcagim hastane baska bi semtte

Kizlar kontrolden geldim 10 gundw 130 gram almis 33 hafta 1780 gram dedi biraz az kilosu dedi en onemlisi esi asagidaymis bir hafta yatcan hic kalkmican bi hafta sinra bakcaz eerkende alinabilir bebek dedi 2 kilo olsa bari kuzum bole bisi duyaniniz varmi es asagida olup sikinti yasamayaniniz

Kanama riskin var dikkat etmen lazım canım. Soda, muz ve bebeğine kilo aldıracak şeyler tüketmeye bak.
Benim durumum senin bir tık üstünde bende birde damarlanma var. Allaha emanetiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…