2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok güzelmiş.
Ben de doktorum için düşüneceğim :)
bayan versıyonları da var ben de cok sevımlı buldum ya. ben karakalem çizimi yapıyorum portre de çiziyorum. gercı evlendıgımden berı elıme almadım ama dr.u cızsem dıyordum baktımsureklıonu ciziyorlar ınst.a atıyor yağlıboya ıle bıle resminş yapmışlar e dedım ugrasmaym bosa mutevazı bısy yeter

Bakarsanız normal doğum doktorlar için daha zor. Ne saati belli ne günü.. Gece yarısı, hafta sonu evinden çıkıp gelecek diye fiyatları yukarı çektiler herhalde :))
ay olabılır canım ama ilk tepkim sezeryanda işçilik daha çok değil mi olmuştu kes biç falan

ay benmkide sabahın köründe hareketlenmete başlıyor sabah bizi ayaga dikicek heralde doguncada :) evet benmde oluyor o bazen uzun sürüyor ama 1 saat kadar sürmedi hiç. uzun sürünce bazen bende endişeleniyorum sık sık oluyor çnkü. ama birde şöyle bir söylenti var, anne karnında hıçkırık tutması bebeğin solunum hareket yapması demekmiş ve nekadar olursa okadar iyiymiş emme refleksi güçlü olurmuş :) dogruluk payını bilemiyorum sadece biyerde okumuştum :)

şimdiki aklım olsa Kadındoğum okurdum her boşlukta bakardım bebegıme. arkadaşımın dr.u anlatmıs hamıleyken her boslukta bakıyomus bebegıne

Benim oğlak burcu kuzenim var bu isimle, çok çalışkan çocuk maddi durumları çok olduğu halde çalışıyor okuluna da gidiyor ama herşeyi beğenmez biraz dırdırcı birisi :)
Hem oğlak hem burak ha.... :)

ay olabılır canım ama ilk tepkim sezeryanda işçilik daha çok değil mi olmuştu kes biç falan

Dr bebeği alıp bırakıyor ki sezeryanda fazla risk de almıyor kolayına geliyor randevulu olması aten bunu önlemek için yasakladılar keyfi ameliyatları. Onlarda demek ki çözümü fiyat artırmakta buldular.. kurtarmıyor kardeşim diyorlar

Suan tam rakam bilmedigim icin yanliş yonlendirmekte istemiyorum kuzum mesela devlet minimum ve maximun seviyeyi belirliyor 1000-1500 diyelimki hastane sana 1600 istedi diyelimki 100 tl geri alabiliyorsun ne olarak çalisiyor yakininiz

bu yazınıza cevap vermeden edemedim çnkü çok dogru şeyler yazmışsınız. özellikle yeni olanlara mesela bana güzel bir uyarı niteliği bile taşıyor :) mesela bizim risklerden dolayı hamilelik boyunca ilşki yasaktı ama o sevgililik hallerimiz hiç bitmedi. Ben çocuk sonrası herşeyi kadının düşünmesini de dogru bulmuyorum aslında. yani aman şöyle olmayım aman kendmi salmayım aman kocam bni böyle görmesin sogur vsvs gibi düşünmek sadece bize yük olur bence. evlilik karşılıklı birşey çocuk olsada eşlerimizinde her koşulda bizim onların hala eşi oldugumuzu unutmaması gerek. tabi bizde elimizden geleni yapmalıyız ama eşlerinde bizi sadece anne olarak görmek için fırsat kollamasını kabul etmem şahsen :) ilk bebeğim olucak birazda zor oldu diyebilirim. bakalım bunların nekadarını yaşayacagız :)) bu yazınız biz yeniler için mesaj niteliğinde teşekkürler.. :)

ayy nefretlık doktor tipi
Aynen öyle işimiz yeni bitti eve geldik şimdi hazirlanip yeni doktor bakmaya gidicez baska hastaneye bi deniyelim dedik doktor alel acele varmi soracaniz birsey diyip hemen doguma gidiyor randevu saati 11 aliyoruz 1de odasina çagiriyor devlette bile randevusuz gidiyorum 20 dk bekliyorum burda allahtan iş kendimize ait başka yerde çalisan biri olsak yeminle çikartirlardı 10gun icinde gidersen ucretsiz bikere cuma muane oldum pazartesi sonuc gosterecem agrım vardi sabahtan aksam yediye kadar bekletti ya iki dk isimiz icin okadar kinliyimki doktora

Ya kizlar su babynests ler hakkinda.ne dusunuyosunuz ben siparis verdim suan instagramda indirime girmis ve kargo ucretsiz aldim koltukta dusmez icinde en azindan diye gerekli miydi sizcee

değiştir canım bı an once ama elını cabuk tut bul doktor son zamanlarda bazen kabul etmıyorlar fln bellı olmaz ayarları bende değiştirdim mecburen ama memnunum suan kınden gayet

Ya kizlar su babynests ler hakkinda.ne dusunuyosunuz ben siparis verdim suan instagramda indirime girmis ve kargo ucretsiz aldim koltukta dusmez icinde en azindan diye gerekli miydi sizcee
canım bende alacaktım ama bunun yerine reflü yatagı almaya karar verdim. babynestte çok kullanışlı ben görümceme hedie olarak almıştım. hala kullanıyor bebegi 2 aylık oldu. ama reflü yatagına karar verdim. hem babynestin yaptıgı işi görücek hemde bebek reflüsü için faydalı :)

Kizlar bana simdi h&m den mail geldi. Tr ye geldigimde alisverisi hep h&m onlinedan yapiyorum bana bir kod yollamislar bu yuzden tum urunlerde gecerli %20lik bir indirim kodu. Kullanmak isteyen olursa diye vereyim kod:1142. Yeni Uye olursaniz sectiginiz bir urunde %25lik indirimde alabiliyosunuz yani %45lik bir indirim kullanabilirsiniz

kızlar merhaba. sürekli yazaıyorum umarım herkes iyidir. :))
hastane çantanızı hazırlandınız mı acaba. ben gurbetteyim. ne eşimn aile nede benm ailem burda değil. yani kmsemiz yok. annem ısrarla çantanı hazırla diyor. ne olur ne olmaz diye ama ben erken gibi hissediyorum bi yandanda erken dogumdan da korkuyorum ama bilemedim. aslında çanta içeriğide eksik. daha bebegn kıyafetlerini bile yıkamadım. çokmu rahat davranıyorum. sizler ne durumdasınız

Reflu dedigin su yan yatis yastigi mi cnm benim ilk kizimdan var yepizyeni duruyo onu yikayip kullancm. Cok hosuma gidiyo benim bu babynestler hem boyuna gore ayarliyorsun terletmiyor vs avantajlari varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…