2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Oo canim bence basla dolabi olmasa bile en azindan kiyafetleri yika ve cantani hazirla bak benim bugun korkum oldu bebegimin kalp atiai dusuk diye korkuttular beni. Ben hemen oylesine de olsa hazirliycam en gereklileri bencr sende en gereklileri kucuk bi canta yap ortada dursun gozunun onunde

ben varımm

Reflu dedigin su yan yatis yastigi mi cnm benim ilk kizimdan var yepizyeni duruyo onu yikayip kullancm. Cok hosuma gidiyo benim bu babynestler hem boyuna gore ayarliyorsun terletmiyor vs avantajlari varr
bu eğimli olan yataklar canım işte :)) ben babyjemin düz kafa yastıklı olanından alıcam inş. evinizde varsa tamam ozamn :)) ben ikisinide almaktansa reflü yatagı almayı terch ettim. ama sizde varmış zaten. evet babynesti bende begeniyorum. çogu kişi gereksiz diyor ama bencede güzel ve iş görücek birşey. dediğim gibi görümceme almıştım. kullanıyor ve gayette memnun :))

Canim senin yakin olman dezavantaj mesafe koyman zor o yuzden..bizim evimiz arabayla 10 15 dk uzaklikta.. her an gorme durumum yok cok sukur :)
Bide karekter meselesi..ben biraz baskinimdir..kv sessiz sakin biri..kp yalniz cok ve bos konusuyo :) neyseki cok gorusmuyorum...gereksiz ilgili.

Iyi canim sagol zaten durumlar sıkısık bide gereksiz birsey almiyim tesekkur ederm

Reactions: Otb
ben de aynı durumdayım. şimdi yıkasam sanki doğuma kadar kirlenecek gibi geliyor bana :) şimdiden valiz hazırlasam hem çok kırışır hem ben içinde ne olduğunu unuturum :) 37. haftayı bekleyeceğim acelem yok. oğlumda da beklemiştim. valizi 40. haftada hazırlamıştım. son zamanlarda dr kontrolleri sıklaşıyor dr yönlendirir geleceğine yakın hazırlarım hepsini.

Ben bahcelievlerde oturuyorum canım zeynep kamil baya ters ama doğuma yakın bi muayne olup annemlere kalıp gidebilirim doğru diyosun bu hastanelerdeki tecrübe bicougunda yok

Esini bilmiyorumda..aramizda 1 gun var.. benimkide 1900 normal dedi.dundu kontrolum...yani seninkide cok az degil..

bugün çoksoru sordum sanırım
benim kv çok fazla baskın olmaya calısıyor ınanamazsın burayı yönetir bıraksalar okdr bılmıskı sıkıntı da ordan cıkıyor. benı sessız sakın onlar nederse yapıcam sandılar baktılar ki ben ondan baskın cıktım sorun burda basladı. dusun evımde 2,3gun gormedıgım oluyor bubenm ıcın coknormal benm de yuvam ayrı aynı bınada olsak da ıstyosa kendı gelsın sureklı ınemem o gece de soyledım sessız sakın olsa hersey cok ponçik olcak da:)

evet bana kalsa bende son gün hazırlarım ama işte sanırım ailemde burda olmadıkları için endişeleniyor. aslında bi yandan haklılar erkenden dogum olsa eşimle ben ne yaparız bilmiyorum hiçbişey hazırda değil. neyse yalnız değilim en azından

Neyse sen yinede su aralar cok takma..sonra didisirsiniz

Ben bahcelievlerde oturuyorum canım zeynep kamil baya ters ama doğuma yakın bi muayne olup annemlere kalıp gidebilirim doğru diyosun bu hastanelerdeki tecrübe bicougunda yok

Annenleri bildiğim için söyledim canım :) Perinatolojiye muayene olmak için önce kadın doğuma gidip kendini yeşil listeye aldırman gerekiyor unutma. Yakın bir hastaneden önce kadın doğuma gidip yaptır sonra mhrs den alabiliyorsun randevuyu.

Suan tam rakam bilmedigim icin yanliş yonlendirmekte istemiyorum kuzum mesela devlet minimum ve maximun seviyeyi belirliyor 1000-1500 diyelimki hastane sana 1600 istedi diyelimki 100 tl geri alabiliyorsun ne olarak çalisiyor yakininiz
doktor asistanı canım sagolsun aniden gıde de bılıyorum ablam ayarlıyor gecen ay dr.un amelıyat gununde gıtmek ıstedım randevuları kapalıydı benı aldı sağolsun :) personel ındırımınden.yararlanıyorum annemle babama da %50 indirim var ben kardes oldugum ıcın2.derece yakın oluyormuşum ama kv kp.i 1.derece oluyor o da ayrı bır garıplık

Canım zaman ilerledikçe insan zorlanıyor o yüzden başla bir an önce hazır olsun, bizim de burada kimsemiz yok kendi ailem 2 saatlik mesafede onlar gelene kadar acil bir durum olsa zaten doğuma falan alınmış olurum ben yıkadım ütüledim ama valize koymadım henüz havasız kalmasınlar 34. Hafta da kontrolüm var ona göre bakıp valize koyarım dedim ama acil bi durum olur eşim kendisi hazırlamak zorunda kalırsa diye de ona gösterdim şunlar şunlar konulacak diye

tesekkurederım :)

başıma gelmez dememek lazım aniden oluverıyor hıc sorun yokken oyüzden erteleme derımcanım. ben de bavula koyacagım hurclar halınde hazırşadım ama bebegımn kıyafetını ve kendı lohusa setımı askı ıle kılıfla goturecegız havasız kalmasın dıye koymacagım zaten onları. aracgerec bezler vs en onemlıler ztn onlar enazndan kıyaftler dısında hazrlamaya basla bence bebegın bodylerıne mendıllerine fln bısey olmaz kucuk hurclarla ayırırsan

dünyama hoşgeldin canım ne olucak peki bu halimiz
hiç bi fikrim yok acıkcası random dalmayı dusünuyorum bu vakıte kadar calıstıgım ıcın bısey yapamadım artık bu hafta son ızne ayrılıyorum birde herseyı oylecene bırakıp anneme memlekete gıdeceğim 1 hafta kalacağım o ara eksıklerımı alacagım artıkk eve geldımmıde baslarım yıkamaya fln 34-35 haftalık oluyo ozamnlar aralıgın ılk hafta bıde mobılya gelcek daha o var ortada hıcbısey yok

burda havalar puslu cok kuzum benm mob. da havalar yuzunden hala gelemdı kuruması zor oluyormus göya carş pers dek kurur dedıler delırmelık tam. annem gelcek haftasonu yardıma. oda gelmezse cınlerm tepeme cıkacak

burda havalar puslu cok kuzum benm mob. da havalar yuzunden hala gelemdı kuruması zor oluyormus göya carş pers dek kurur dedıler delırmelık tam. annem gelcek haftasonu yardıma. oda gelmezse cınlerm tepeme cıkacak
bende allahtan adamla konustum gecenlerde yazdım yoksa bı sonrakı partıye kalacaktı tam cıldırmalık sonra olacaktı , 26 sında bırer partı cıkacak sıze ordan ayırayım o zaman dedı ıstedıgım tarıhı soylemesem kalırdı kesın bende artık kocısle yapar dururum onunda ıslerı az pıyasadan dolayı haftaıcı eve oldugu bı gun mutlaka oluyor kullanıcam onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…