Siz mobilyaciyi bos bırakmayın SIKTIRIN ikidebir ne oldu bittimi kurudu mu falanburda havalar puslu cok kuzum benm mob. da havalar yuzunden hala gelemdı kuruması zor oluyormus göya carş pers dek kurur dedıler delırmelık tam. annem gelcek haftasonu yardıma. oda gelmezse cınlerm tepeme cıkacak
Senin dogumun ocak basi gorunuyor illaki o zamanda olacan diye bisey yokki aralik annesi olacan belki anammm ne farahsiniz yaevet bana kalsa bende son gün hazırlarımama işte sanırım ailemde burda olmadıkları için endişeleniyor. aslında bi yandan haklılar erkenden dogum olsa eşimle ben ne yaparız bilmiyorum hiçbişey hazırda değil. neyse yalnız değilim en azından
Rica ederim. Bir nebze gelecek için sizlere ışık olduysa ne mutlubu yazınıza cevap vermeden edemedim çnkü çok dogru şeyler yazmışsınız. özellikle yeni olanlara mesela bana güzel bir uyarı niteliği bile taşıyor :) mesela bizim risklerden dolayı hamilelik boyunca ilşki yasaktı ama o sevgililik hallerimiz hiç bitmedi. Ben çocuk sonrası herşeyi kadının düşünmesini de dogru bulmuyorum aslında. yani aman şöyle olmayım aman kendmi salmayım aman kocam bni böyle görmesin sogur vsvs gibi düşünmek sadece bize yük olur bence. evlilik karşılıklı birşey çocuk olsada eşlerimizinde her koşulda bizim onların hala eşi oldugumuzu unutmaması gerek. tabi bizde elimizden geleni yapmalıyız ama eşlerinde bizi sadece anne olarak görmek için fırsat kollamasını kabul etmem şahsen :) ilk bebeğim olucak birazda zor oldu diyebilirim. bakalım bunların nekadarını yaşayacagız :)) bu yazınız biz yeniler için mesaj niteliğinde teşekkürler.. :)
Diğerlerinden bir farkı yok diyor. Ben de mağazaya gidip baktığımda idil baby nin hastane çıkışı ile cartersı karşılaştırmıştım. Cartersın yeri biraz daha yumuşak açıkcası ama 2-3 yıkamada yamuluyor kumaşları. Hm de peluş alt üst takım aldım. Çok benzeri cartersta nerdeyse 4katıydı. İç zıbını olan carters diğeri hm. Hm 60 tlydi carters 200 dü :) Bebeğin giyeceği 1-2 ay olan bir ürüne kat ve kat ödeme yapmaya ne gerek varsa.. Carterstan aldığım şeyler var ama uygun fiyata indirimde kaptıklarım aynı sekilde mother care ürünleri de. Asla değerinden fazla ödeme yaptığım bir şey olmadı. İçlerinde fiyat performans olarak en iyisi kanz ve hm di açıkcası.Ben bir kac takim Carter's da alacaktim, sen simdi solmus diyince sogudum valla :/ sirf desenleri icin bir kac takim alayim diyodum hic memnun kalmamis mi kuzeninin?
Canım bak mama alma eğer emmez ise hemen eczaneye gönder eşinş zaten hastane yakınında eczane dolu oluyor. Ordan alırsınız. Hazırda olsun diyip mama alma. Baktın emiyor şapur şupur ohh miss :) Mama kabız yapıyor bebeklere inşallah hiç birimiz ihtiyaç duymayız mamayaKızlar mama almayı dusunuyor musunuz ? Ben kesınlıkle dusunuyorum malum ılk ay sarılık ayı uyanmıyırlar bıle agZına kasıkla ıttırıverırım ..genlde evolvıa onerılıyor sekerız dıye sız ne dsunuyorsunz
Kizlar kontrolden geldim 10 gundw 130 gram almis 33 hafta 1780 gram dedi biraz az kilosu dedi en onemlisi esi asagidaymis bir hafta yatcan hic kalkmican bi hafta sinra bakcaz eerkende alinabilir bebek dedi 2 kilo olsa bari kuzum bole bisi duyaniniz varmi es asagida olup sikinti yasamayaniniz
Ay yeni doğan bebeğe ne astronotu annesi dolicaksın kalın kalın battaniyeye sarcaksın ohhhh sımsıcaaakkk :)) Benim kayınvalidem çok güzel bir battaniye işlemiş üstü kalın örgü altı polar onun üstüne penye astar yapmış. Onu hastane çantasına koyduk super bir şey tavsiye ederim :)evet canm bana da yenıdoan mont gydremezsn hcbıyernde durmaz bebegınndedıler ıcı elyaflı astronot aldık bız de. hastne cantasına da koyduk cıkarken onu gydrcegz dye ama yenıdoganlarda hıc dısı bu kumastan bulamadık ne nette ne magazalarda. sen bulabldn mı
Ya kizlar su babynests ler hakkinda.ne dusunuyosunuz ben siparis verdim suan instagramda indirime girmis ve kargo ucretsiz aldim koltukta dusmez icinde en azindan diye gerekli miydi sizcee
Kesinlikle katiliyorum astronot yeni dogana sıkıntı. Bir yelek veya hirka sonra sar sarmala battaniye durumu olacak insallah :)Ay yeni doğan bebeğe ne astronotu annesi dolicaksın kalın kalın battaniyeye sarcaksın ohhhh sımsıcaaakkk :)) Benim kayınvalidem çok güzel bir battaniye işlemiş üstü kalın örgü altı polar onun üstüne penye astar yapmış. Onu hastane çantasına koyduk super bir şey tavsiye ederim :)
Mamayi hemen almayi dusunmuyorum ben de eger zaten gerekli gorurse hastanedeki doktor ,hemsire onerecektir babalari gondeririz eczaneye ama umut edelim guzel dusunelim hepimizin bol bol sutu olacakkkKızlar mama almayı dusunuyor musunuz ? Ben kesınlıkle dusunuyorum malum ılk ay sarılık ayı uyanmıyırlar bıle agZına kasıkla ıttırıverırım ..genlde evolvıa onerılıyor sekerız dıye sız ne dsunuyorsunz
Moralm bozuldu ciktm baska hstaneye yolluyo beni kalp atimlari dusuk gordu allahim elim ayagm titroyo resmen
iyi olmanıza çok sevindim canım. Doktor temkinli olduğundan biraz korkutmuş seni ama en doğrusunu Yapmıs belki cihazında bir sıkıntı olmuşturBakti dr canim alttan hem elle hem ultrasonla sonra normal ultrasonla bakti uzman dr a goturdu sonuclari. Guzel demis uzm dr gonderdi beni sonra kim dedi dusuk kalp atislari diye dedi canavar gbi dedi allahim sukurler olsun dedim korkuttu beni bosuna dr dedm bidaha da gitmem ilk gittigim hastaneye
Kanzdan kızkardeşim yapardı alışveriş gerçekten çok kaliteli bize geldi aldıkları şimdi yepyeni duruyorDiğerlerinden bir farkı yok diyor. Ben de mağazaya gidip baktığımda idil baby nin hastane çıkışı ile cartersı karşılaştırmıştım. Cartersın yeri biraz daha yumuşak açıkcası ama 2-3 yıkamada yamuluyor kumaşları. Hm de peluş alt üst takım aldım. Çok benzeri cartersta nerdeyse 4katıydı. İç zıbını olan carters diğeri hm. Hm 60 tlydi carters 200 dü :) Bebeğin giyeceği 1-2 ay olan bir ürüne kat ve kat ödeme yapmaya ne gerek varsa.. Carterstan aldığım şeyler var ama uygun fiyata indirimde kaptıklarım aynı sekilde mother care ürünleri de. Asla değerinden fazla ödeme yaptığım bir şey olmadı. İçlerinde fiyat performans olarak en iyisi kanz ve hm di açıkcası.
anne olarak biz battaniye ile taşıyabiliriz ama babalar o kadar becerikli olmuyor malesef. ilk günler bebeği rahat kucaklayamıyoruz. hastane kontrollerine giderken bebeği babaya ittirmek gerekiyor. taze babaya bebeği tek parça halinde vermenizi tavsiye ederim. yoksa battaniye içinde bebek ararsınızAy yeni doğan bebeğe ne astronotu annesi dolicaksın kalın kalın battaniyeye sarcaksın ohhhh sımsıcaaakkk :)) Benim kayınvalidem çok güzel bir battaniye işlemiş üstü kalın örgü altı polar onun üstüne penye astar yapmış. Onu hastane çantasına koyduk super bir şey tavsiye ederim :)
oğlumda bize hastanede hazırlayıp getirmişti bebek hemşiresi ve kendisi vermişti. şükür sütüm vardı ilk geceden sonra gerek duymadık mamaya. ihtiyaç duyulursa hastaneden verilebilir ya da çocuk dr size önerir ona göre alırsınız.Mamayi hemen almayi dusunmuyorum ben de eger zaten gerekli gorurse hastanedeki doktor ,hemsire onerecektir babalari gondeririz eczaneye ama umut edelim guzel dusunelim hepimizin bol bol sutu olacakkk
canımm ama oynamyor ya cok kullanıslı gydırmesı de kolay hemen biz onu özellıkle dısarı cıktıgımızda kanguru kullanacagz onu gydırecegız dıye aldık 0,3ay ama ılkbaharda bıle oluyor gbıme gelıyor. hastaneden ckınca da kullanrm dıye dusundum kızım alt kıloda olmazsa tabıAy yeni doğan bebeğe ne astronotu annesi dolicaksın kalın kalın battaniyeye sarcaksın ohhhh sımsıcaaakkk :)) Benim kayınvalidem çok güzel bir battaniye işlemiş üstü kalın örgü altı polar onun üstüne penye astar yapmış. Onu hastane çantasına koyduk super bir şey tavsiye ederim :)
dün kumaşı soledı eşim msj attı. ama hakkını yıyemem ısler yetısmedı dıye kızımın ısmını yapmıslar bıze jest olarak yaklasık 15cm boyutlar antrasit rengı olucak buda. cokduygulandırmıstı abı benı:)Siz mobilyaciyi bos bırakmayın SIKTIRIN ikidebir ne oldu bittimi kurudu mu falan
canımm ama oynamyor ya cok kullanıslı gydırmesı de kolay hemen biz onu özellıkle dısarı cıktıgımızda kanguru kullanacagz onu gydırecegız dıye aldık 0,3ay ama ılkbaharda bıle oluyor gbıme gelıyor. hastaneden ckınca da kullanrm dıye dusundum kızım alt kıloda olmazsa tabıtabiki battanıye vazgecılmez ztn cokguzel kullanıcaz biz de saracaz koycam battanıyesnı de bizde de baya var anneanne babanneler ördü hazırlardan da aldık hatta ben sey danıscaktm hastanede dr.lar kundak yapınca kızıyorlarmıs ablam dedı ztn coksıcak oluyor odalar bana ısrarla kundak yap dıcekler emınım ben o kıyafetı bosa mı yaptırdım tabıkı battanıye de örtecegım ama kundak yapmam oda ısısı 20derece olması yeterlıymıs masallah hastane odaları da cayır cayır oluyor hıc sevmem.sıcagı afakanlar basacak bana
Canım malesefCanım bak mama alma eğer emmez ise hemen eczaneye gönder eşinş zaten hastane yakınında eczane dolu oluyor. Ordan alırsınız. Hazırda olsun diyip mama alma. Baktın emiyor şapur şupur ohh miss :) Mama kabız yapıyor bebeklere inşallah hiç birimiz ihtiyaç duymayız mamaya
canım malesef uzak eczane bıde kızım var esım için zor olucak gıdıp alması . malesef kızımdan bılıyorum cımcıklerdık ama yınede uyanmazdı hep sarılık olurdu sutumde vardı ama uyanmayınca veremedıkCanım bak mama alma eğer emmez ise hemen eczaneye gönder eşinş zaten hastane yakınında eczane dolu oluyor. Ordan alırsınız. Hazırda olsun diyip mama alma. Baktın emiyor şapur şupur ohh miss :) Mama kabız yapıyor bebeklere inşallah hiç birimiz ihtiyaç duymayız mamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?