2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Mamayi hemen almayi dusunmuyorum ben de eger zaten gerekli gorurse hastanedeki doktor ,hemsire onerecektir babalari gondeririz eczaneye ama umut edelim guzel dusunelim hepimizin bol bol sutu olacakkk
insaAllah olur tabı canım ama o bebıslerı uyandırmak zorr oluyor sarılık olmaması için kalkmadıkca agzına zorla verırım dıye dusunmusttum :)

https://gss.sgk.gov.tr/OzelSHSBilgi/pages/ilaveUcretHesaplama.faces kızlar su sayfadan hastanlerınız ılave ek ucretlerı hesaplanabılıyor bılıyormuydunuz ?

Ya ben buna daha önce de baktım da anlamadığım bi yer var. "Alınabilecek en fazla ilave ücret oranı" benim hastanem için %200. Zaten en yüksek oran da bu. Bu sayfada bakınca normal ilk doğum için alınabilecek en fazla ilave ücret tutarı 2457 TL diyo. SGKnın ödediği 1228.5 TL diyo. Bunun %200ünü mü alabilir hastane en fazla? Ama o zaman da 3600 küsür çıkıyor. Kafamda deli sorular

Benim bildigim önce düşük ücretle özellere alıştırdılar, bu arada özel hastane sayısı arttı böylece. Sonra da talep artınca yeni bi yasayla bu %200 olayını getirdiler. O yüzden rakamlarda illegal bi durum yok diye biliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20181122-172015.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 53
Bende h m ve mother care indirimden baya biseler aldim...ozellikle cogu sey h mden.

bende baktım altında ustunde bı acıklama ama bulamadım tam neye gore hesaplanmalı diye

markalar konuşulmuş da kimse yazmamış, ben çoğunluğu kitikate ve andywawa aldım çok güzeller tavsiye ederim özellikle kitikate organik ürünleri hiç bozulacakmış gibi de durmuyor

Bence de rahat olur ya zaten donemiyolar dusme tehlikeleri yok ilk zamanlar. Besiginde de onla yatiririm ben :)

kızlar size bir sorum var, ketçap mayonez yiyor musunuz? ben birkaç defa yedim ama vicdan azabı çektim ardından, canım da istiyor. yiyen var mı?

Kesinlikle en iyisini yaparsin Allah korusun aksi bir durumda ozellerde mudahale imkani olmuyor ve arastrmaya yonlendiriyorlar ve gec kalma yolda zaman kaybetme ihtimali cok yuksek..bir yakinim vefat etti bu durumdan dolayi

Kızlar bir sorum var. Sıvı deterjan konusunda çok cahilmişim. Bebeğin kıyafetlerini yıkayayım dedim. Ana deterjan bölümüne koydum aktı gitti hemen bu böyle oluyo herhalde deyip yıkadım. Kıyafetler hiç deterjan kokmuyo. Zaten köpürmedi de. Boş suyla yıkadı galiba orda bi kapak gibi bir şey var onu mu indircektim acaba

evet canım dr.a ablam sormus bızzat cok sıkmak cok sakıncalıymıs hatta eldıven takılmasın mumknse annedeyken anneye dokunma ıcgudusu olussun demıs ben takmayı dusunmurm.emzırırken fln

Bende uni baby sivi deterjanını aldim parfumsuz hic kokusu yok akip gitsin makinen aldi onu zaten bebek sabunlari cok kopurmuyor

evet canım dr.a ablam sormus bızzat cok sıkmak cok sakıncalıymıs hatta eldıven takılmasın mumknse annedeyken anneye dokunma ıcgudusu olussun demıs ben takmayı dusunmurm.emzırırken fln

Heh evet canım bu dokunma çok çok önemliymiş. Hele ki emzirirken. Sütün oluşması, artması için bebek dokunsun memeye dedi kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…