• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım sen normalde pilates yapıyo muydun? Yoksa sadece zıplama için mi aldın? Ben hic yapmadım da acaba simdi alıp sadece üzerine oturmak ve zıplamak için kullansam sakıncası olur mu? Düşerim diye korkuyorum da :p

bebek tedavilerine başlamadan çoook önceleri evde yapıyordum tüm ekipmanlarını almıştım. şimdi sadece top kaldı onu da oğlum oynuyor. 38. haftada yeniden zıplamayı düşünüyorum. doğumu başlatmak için pilates topunda zıplama gibi bir arama yaparak videolar bulmuştum onlarla beraber zıplamıştım :)

Kızlar Doğum sancısı karın ağrısı gibi mi benim karnım aşırı ağrıyor salondan yatak odasına zor yürüdüm o kadar şiddetli ağrıdı 3-4 dk azaldı ağrı şimdi gene başladı
Adet sancısından şiddetli ve düzenli yani belli aralıklarla olması lazım seninki düzenli mı saat tut canım

Kızlarrr çooook halsizim
15 gündür annemle uğraşıyorum hastanelerde, bgn 10 dan 4 e kadar hastanedeydik, şuan kasık ve sırt ağrımdan ölcem :( yatıyorum ama inş sıkıntı olmaz

Kızlar tarağı fırçayı set şeklinde mi aldınız yoksa sadece konak fırçası olarak satılanlardan mı aldınız bir de marka önerisi olan var mı acaba

Kızlarrr çooook halsizim
15 gündür annemle uğraşıyorum hastanelerde, bgn 10 dan 4 e kadar hastanedeydik, şuan kasık ve sırt ağrımdan ölcem :KK43: yatıyorum ama inş sıkıntı olmaz
Allah kolaylik versin biz iki kap yemek yapinca ayakta kalmaktan agridan duramiyoruz :110:

Adet sancısından şiddetli ve düzenli yani belli aralıklarla olması lazım seninki düzenli mı saat tut canım
2 kez şiddetle ağrım oldu şimdi takip ediyorum hafif var ama aynı şiddette değil, ay bi korku bastı gerildim iyice :(

Kızlar tarağı fırçayı set şeklinde mi aldınız yoksa sadece konak fırçası olarak satılanlardan mı aldınız bir de marka önerisi olan var mı acaba
Ben babyjemin set olarak olanını sipariş ettim Bugün içinde ateş ölçerinden tırnak makasından falan hepsi vardı tarak da, ama nuk marka keçi kılı olan bebek saç tarağını da beğendim onu da almak istiyorum

Kizlar herkesi bi korku sardi..erken dogum bu kadar cok olmuyo :))) hepimiz dogurcak gibiyiz her an :halay:
Galiba normal seyler icin telas yapiyoruz..
:kahve:
Int baktim dun bende hemencik..zaten bu zamanlar doguma hazirlik oldugu icin bu agrilar basliyomus..:KK19:

günaydın ben n11den aldım modastranın ürünü canım cokbegendık bebegımı salonda yatırırm dedm.gelen gıden olunca yatak odamıza gırsınler ıstemıyorum pek. de kumaşı çıkarması yıkaması cokkolayoldu ve hıc degısmedı rengi vs. set halınde aldık. ben reflü yastıgını ayrı alacagım ama sen ıkısı bır olanı alabılırsın canm ya da ayrı ayrı
Canım link atar mısın çok güzelmiş alayım ben de :)

bebek tedavilerine başlamadan çoook önceleri evde yapıyordum tüm ekipmanlarını almıştım. şimdi sadece top kaldı onu da oğlum oynuyor. 38. haftada yeniden zıplamayı düşünüyorum. doğumu başlatmak için pilates topunda zıplama gibi bir arama yaparak videolar bulmuştum onlarla beraber zıplamıştım :)
bu vıdeoları bana da yollar mısın canım tekrar bulabılırsen. youtube da varsa en de bakayım yada

Çok geçmiş olsun, yorulmamaya çalış :KK43:
sağol canım

Allah kolaylik versin biz iki kap yemek yapinca ayakta kalmaktan agridan duramiyoruz :110:
valla düne kadar iyiydim ama dünden beri fenayım. Allahtan evde yardımcı ablamız var, oğlumla ilgileniyor Evi toplayıp temizliyor, çamaşır katlıyor felan. Ona rağmen leşim çıktı, ama artık bitti inş, artık dinlenicem

Kızlarrr çooook halsizim
15 gündür annemle uğraşıyorum hastanelerde, bgn 10 dan 4 e kadar hastanedeydik, şuan kasık ve sırt ağrımdan ölcem :KK43: yatıyorum ama inş sıkıntı olmaz
çokk geçmiş olsun sana da annene de canım inş mühim bisey degıldır

Ben babyjemin set olarak olanını sipariş ettim Bugün içinde ateş ölçerinden tırnak makasından falan hepsi vardı tarak da, ama nuk marka keçi kılı olan bebek saç tarağını da beğendim onu da almak istiyorum
Biz ateş ölçer almıştık ama tırnak makası ve fırçası kaldı bir de emzirme yastığı. onları alıcam bu hafta. Baştan set olarak almadım diye marka marka araştırıyorum artık :KK48:

eczaneye gitme imkanım suan yok calısıyorum , ama doğru ölçtüğümden eminim daha önceleride işyerındekı aletle devamlı ölçüyordum 11 den yukarı hıc gormedım bu sekılde1 saat fln devam edip gecıyor , sıcak fln etkılıyor olablırmı
Çok etkilediğini sanmam canın tuzlu çokmu yedin acaba ondan mı olduki düzenli ölç olmazsa doktorunla görüş hep yüksek çıkarsa

Kızlar doktorum şehir dışındaydı ve başka doktora çalışabilir raporu almaya gittim. Gittiğim doktor şehrimizin bilinen bir doktoruydu ve inanılmaz ilgili biz sormadan her şeyi açıklayıcı konuşuyordu. Hatta girdiğimde direkt söylediği şey şuydu “senin doğumunu burda yaptırıyoruz” beni hemen sahiplenmesi hoşuma gitti açıkcası. Eşim önceki doktor u pek sevmiyordu çok konuşmadığı için. Bana aylardır işkence çektirdiniz bak bu doktor herşeyi söyledi dedi. %99 hastanemi ve doktorumu değiştirdim diyebilirim. Gelişimi çok iyi 38. Haftada almamız lazım dedi. 3 ocak gibi olur dedi ama eşim daha geç tarih istedi doktorda olur dedi. 2300 gram olmuş. Cihazları superdi ilk kez cocuğumun yüzünü gördüm doğru düzgün :işsiz: Fiyat olarak doktorla konuşmadık ama sekreteri 1500 dedi. Bazı hastaneler spinal, estetik dikiş vs gibi ayrıntılara extra ücret alıyor bunda durum ne bilmiyorum 15 aralıkta gittiğimde konuşacağım. Diğer hastanede personel yakını olduğum için fiyatları çok umursamamıştım bunda durum nedir bilmiyorum. Odalar nasıl vs bu soru işaretlerimiz biterse bu doktorla doğuma gireceğim :) Bu arada dün ki sancılarım şuan yok. Gece aşağıdaydı sabah yukarı çıktı. Doktorda erken doğum riski görmedi
Maşallah çok tatlı ❤️

Kızlaaar yine ben ve yine bir kararsızlık. Valla sizden başka sorucak kimsemde yok niyese en çok size güveniyorum :)) bu ev tipi anakucagı şartmı? Yani öyle çok para vermicem hepsiburadada indirime girmiş bitanesi 80 lira. Yatma özelliği var sadece ama işe yarıyormu bunlar ona göre alıcamda :)

Back
X