- 12 Temmuz 2016
- 1.245
- 2.035
- 83
Aklına gelebilecek herşeyi yıkadım ben. Ne var ne yok attım makinaya. Elimize gelene kadar nerelerden geçiyor ürünler. 30 derecede yıka hiçbirşey olmaz. Tekstil tozu gitsin yeterliBattaniyeleri kiyamadim ben ya butun kiyafetleri yikadim utuledim battaniyeler baya çok yikayincada kötü olacak diye yikamadim daha bi diyorum öyle kullanayim bir diyorum zararı olur tozu gidecek kadar yika napacam bilemedim dikimden gelenleri yikadimda hazir aldiklarimiz duruyor
Masallah canm, ben 32+5 de gitmistim kilosu 2450 demisti gunune gore biraz iri gorunuyor dr diyet falan birsey demedi, ben dikkat etmeye calisiyorum ama edemiyorum da acikiyorum surekli, bir de kansizligm var pekmez yiyorum sabah aksam o da kilo yapiyor...eger kilosu cok olursa sez diyecek bana ne olacak bilmiyorum :/
hem dee cok rahatım canımm nazımızı sadece annemız ceker işte onlar germez biziSağol canım. Boşver kayınvalideyi canım. Annenle halledersiniz daha rahat olursun
ince bellidir belki annesiHaha evet canım bende doktor normal deyince rahatladım biraz. Yalnız bu karın çevresi 1 hafta geri çıkmış. Doktor herhangi birşey demedi herşey yolunda dedi. senin nasıl çıkmış AC ölçüsü :)
Maşallah :) benmkide hep uyumlu giderdi 30 dan snra tüm usg ölçülerine baktım şimdi 30 dan beri hep 1 haftalık gerilik var. Dpktorum hiç söz etmedi. Dünde bişey demedi herşey yolunda dedi ama nerden aklıma geldi bilmiyorum:) evham yapıcak bişey buldm yine. Saol canım yinede. Dogru söyşüyorsun takılmamak lzım
hem dee cok rahatım canımm nazımızı sadece annemız ceker işte onlar germez bizi
H. Bulduk canım kv yanına kocasiz karnimda bebekle gelmeseydim daha bir hoş gelecektim;( Baya eski küçük bir camidir canim Alaaddin cami osmanlı devletinin ilk yıllarında yapilmis. Gidersen cami tophanede camiyi bilen olmasada Tophane dersen kime sorsan tarif ederler. Hayrola isallah rüyan canımAdanaya hoş geldiniz bu arada . Benim de bursaya gitmem gerekiyor. Bir kaç yıl önce rüyamda bile camii görmüştüm , avlusunda türbe vardı. Adı Alaaddin miydi Mehmet Abdal mıydı net hatırlamıyorum. Baktım netten böyle bir cami varmış. Gideceğim inşallah ramazan bayramında bebişle. İnşallah bulurum .
Yok canim ne erkeni :) benm kac hafta once basladi ama dr un demesine gore bizimki aceleci de bakalim, 32. Haftada dogum kanalina girmisti ustelikben şimdi erken diye düşünmüştüm :) normal yani çok
Belkide yerim onun beliniince bellidir belki annesi
Evet canım :)) inşallah burda gazları kakaları konuştugumuz günleride görürüz :))Hepimiz öyle canım, her şeye takılıyoruz annelik işte :))
Evet. Çok eski bir camiymiş canım . Rüyamdaki gibi mi çok merak ediyorum . Rüyamdaki caminin bahçe içinde idi türbe. Tarihi bir camiydi. Bahçesinde süs havuzu, ağaçlar vardı . Camii 2 katlıydı. Üst kattan çıktık, terası vardı bahçeyi gören. Bahçe kapısı eski örme taşlardandı. Kulağıma biri fısıldadı. Unutma burası burda Alaaddin cami dedi. O gün bu gündür aklımda. Gidemesem de dua okuyorum uzaktan . Allahım kabul etsin inşallah.H. Bulduk canım kv yanına kocasiz karnimda bebekle gelmeseydim daha bir hoş gelecektim;( Baya eski küçük bir camidir canim Alaaddin cami osmanlı devletinin ilk yıllarında yapilmis. Gidersen cami tophanede camiyi bilen olmasada Tophane dersen kime sorsan tarif ederler. Hayrola isallah rüyan canım
Canım ben ebebekten sırt çantası aldım gri rente çok güzel ama arkadaşım uzun saplı kol çantası aldı bavul gibi ama ufak çok hoş cadde bebek dükkanından almış markasız birşey ama aynı fiyata aldı 120tl civarı pişman oldum sırt aldığıma onu görünce :/Kızlar bebek bakım çantası için ne aldınız? Mağazalarda kafama göre bulamadım .
Bem hepsi buradadan orkiodog mu neydi onun cantasinj aldim cok guzel, kullananlarda cok memnunKızlar bebek bakım çantası için ne aldınız? Mağazalarda kafama göre bulamadım .
Skiphop sırt çantası kullanıyorumKızlar bebek bakım çantası için ne aldınız? Mağazalarda kafama göre bulamadım .
Ben normalde de yandan çantakullanamıyorum. cok nadir. sırt çantası dısında cokzorlanıyorum normalde bıle oyuzden sırt cantası olarak aldıöve hacmı cok genıs tommybabynın aldım indirim vardı 109.90dı sanrm canm ıcınde altacması ve termosu ve ekstra askısı mevcut. cokhafıf bır canta kumaşından dolayıKızlar bebek bakım çantası için ne aldınız? Mağazalarda kafama göre bulamadım .
Çok güzelmiş canım yaa çok klas duruyorBen normalde de yandan çantakullanamıyorum. cok nadir. sırt çantası dısında cokzorlanıyorum normalde bıle oyuzden sırt cantası olarak aldıöve hacmı cok genıs tommybabynın aldım indirim vardı 109.90dı sanrm canm ıcınde altacması ve termosu ve ekstra askısı mevcut. cokhafıf bır canta kumaşından dolayı
Kizkardesim küçük kavanozda hep suyu hazır ederdi evde devamlı sıcak su olunca öyle kullanırdıKızlar bebeği ilk etapta pamuk ve su ile temizliyecek olanlara danışıyorum.. Pamukları aldımda nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz siz? Bir arkadaşım ıslatıp saklama kabında taşıdı yanında yoksa sürekli su bulundurup bandırıp mı kullanacaz bunun bir pratik yolu vardır elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?