2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
yıka gıtsıınn elbet yıakancak onlar bebıs kuscak edecek yere dusecek kıy annesı kıy daha nelere kıyacaz oyle :)))
Asil battaniyeler en cok tozu kiri tutan kim bilir o kac yerden kac elden gecti yikamadan olmaz bence elde yikama prog. ayari var agir agir yikayan ona at az ayarda sıkma yaptir bisey olmaz ya

Kiizlar persembe gunu kontorele gittim bebegin esi asagidaymis yatacan bi hafta sonra bakacaz cikmassa erken alcaklar 1780 gram kilosu 2 kilo olurmuki bi haftada sizce bide haftaya ciger gelistirici yapcak buyuk ihtimal cikmassa

Kiizlar persembe gunu kontorele gittim bebegin esi asagidaymis yatacan bi hafta sonra bakacaz cikmassa erken alcaklar 1780 gram kilosu 2 kilo olurmuki bi haftada sizce bide haftaya ciger gelistirici yapcak buyuk ihtimal cikmassa
Bir haftada 200 300 gr aliniyordu sanirim yanlis hatırlamıyorsam esi asagidaysa erken neden aliniyor kontrollu birkac hafta daha gidemez miymis

30 derecede yıka canım yeterli olur. Yüksek derecelerde bebek kıyafetleri solup çekebiliyor.

Cnim senin gibi bir sürü hamile var bu durumda olan ve hepsi zamanında doğuruyor.niye erken alıyor ?doktorun daha açıklayıcı anlatabilir.plesanta previa mi?

Bugün muayenemiz vardı. Oğlumun gelişimi hep 9 gün ileri çıkıyordu, şimdi 4 gün sadece. Doktor çok iyi dedi gelişimi için. 2300 gram 47 cm olmuşuz hala doğum pozisyonunda çıkış kapısına dayanmış bekliyor :) doktor ince ince sızlamalar ordaki hareketlerinden ve baskısından olur dedi. Her gün mutlaka bir iki kez şiddetli sancı gibi oluyo hatta doktora giderken de oldu diye bi nst ile baktı. Kasılma yok, sorun yokmuş

Saol canım bakayım bi. Bende şimdi atıcam makinaya. E hadi kolay gelsin hepimize ozaman

Maşallah paşaya :) bende cuma gittim. 30 haftaya kadar hep önde giyordu 30 dan snra topladı. 34+0 da 2360 gr kilo 48 cm boy dedi. Bana zayıf geldi biraz ama doktor gayet iyi haftalık alması gerekeni alıyor aşırı kilolu olması iyi değil. 3 ü geçer kilosu oda bize yeter dedi :) sağlıkla gelsinler inşallah :)

İyi yaptın dünya varmış ise gitmek ne zor geliyordu son dönemde
Geçmiş olsun annecigine rabbim şifa versin

Maşallah kuzuna canım sağlıkla gelsin kuzularimiz

Maşallah senin yavruna da canım artık son dönemlere girdik sağlıkla kucağımiza alırız kuzuları insallah

Kızlar vajinamın kemikleri ağrıyor 2-3 gündür, hani spor yapınca oralar bile hamlar ya. Ama bebek baskı yapmıyor.. Doğuma mı hazırlıyor acaba kendini vücut? Var mı aynı şeyleri yaşayan??
O ağrı bende bir haftadır var canım dönüş yapmış benim oğlan onun baskısı dedi Dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…