Aynen ben birkac haftadir yasiyorumKızlar vajinamın kemikleri ağrıyor 2-3 gündür, hani spor yapınca oralar bile hamlar ya. Ama bebek baskı yapmıyor.. Doğuma mı hazırlıyor acaba kendini vücut? Var mı aynı şeyleri yaşayan??
Asil battaniyeler en cok tozu kiri tutan kim bilir o kac yerden kac elden gecti yikamadan olmaz bence elde yikama prog. ayari var agir agir yikayan ona at az ayarda sıkma yaptir bisey olmaz yayıka gıtsıınn elbet yıakancak onlar bebıs kuscak edecek yere dusecek kıy annesı kıy daha nelere kıyacaz oyle :)))
Bir haftada 200 300 gr aliniyordu sanirim yanlis hatırlamıyorsam esi asagidaysa erken neden aliniyor kontrollu birkac hafta daha gidemez miymisKiizlar persembe gunu kontorele gittim bebegin esi asagidaymis yatacan bi hafta sonra bakacaz cikmassa erken alcaklar 1780 gram kilosu 2 kilo olurmuki bi haftada sizce bide haftaya ciger gelistirici yapcak buyuk ihtimal cikmassa
Neden ki erkek diye saçsız mı doğuyorErkek bebekler icinde tarak fircaya gerek varmi ?
Kaşar ekmek muz falan ye bol bol canımKiizlar persembe gunu kontorele gittim bebegin esi asagidaymis yatacan bi hafta sonra bakacaz cikmassa erken alcaklar 1780 gram kilosu 2 kilo olurmuki bi haftada sizce bide haftaya ciger gelistirici yapcak buyuk ihtimal cikmassa
30 derecede yıka canım yeterli olur. Yüksek derecelerde bebek kıyafetleri solup çekebiliyor.Bugün yıkıam bende ütüsüde bitince hafta içi hazırlarım. Birşey sorayım ozaman sanada. Kaç derecede yıkıcam makimadamda baby diye bi progrm var ama uzun ve 60derece. Bide hassas var oda tam sıkmıyor. Bide 30 dklık kısa profram var 30 derecede yıkıyor hamgisinde yıkayım sence :)
Cnim senin gibi bir sürü hamile var bu durumda olan ve hepsi zamanında doğuruyor.niye erken alıyor ?doktorun daha açıklayıcı anlatabilir.plesanta previa mi?Kiizlar persembe gunu kontorele gittim bebegin esi asagidaymis yatacan bi hafta sonra bakacaz cikmassa erken alcaklar 1780 gram kilosu 2 kilo olurmuki bi haftada sizce bide haftaya ciger gelistirici yapcak buyuk ihtimal cikmassa
Saol canım bakayım bi. Bende şimdi atıcam makinaya. E hadi kolay gelsin hepimize ozamanben rossmandan aldım belkı mıgrostada vardır ama nettende alabılırsın 10 tlye aldımvalla bende öyleyim gelişine bam bam bam yanı naapalımm bazı seylerı ayırırm 2 3 parca olurdaa 14 dk da bı tozunu attırırmmm artık bakıcam bısey de yok suan pek yıkancak gıbıı ya annemlere gıdeyım orda da bıraz alısverıs yapıcam artık gelınce ne var ne yok girişcem
Tamam canım saolasın atıcam şimdi makinaya :)30 derecede yıka canım yeterli olur. Yüksek derecelerde bebek kıyafetleri solup çekebiliyor.
Maşallah paşaya :) bende cuma gittim. 30 haftaya kadar hep önde giyordu 30 dan snra topladı. 34+0 da 2360 gr kilo 48 cm boy dedi. Bana zayıf geldi biraz ama doktor gayet iyi haftalık alması gerekeni alıyor aşırı kilolu olması iyi değil. 3 ü geçer kilosu oda bize yeter dedi :) sağlıkla gelsinler inşallah :)Bugün muayenemiz vardı. Oğlumun gelişimi hep 9 gün ileri çıkıyordu, şimdi 4 gün sadece. Doktor çok iyi dedi gelişimi için. 2300 gram 47 cm olmuşuzhala doğum pozisyonunda çıkış kapısına dayanmış bekliyor :) doktor ince ince sızlamalar ordaki hareketlerinden ve baskısından olur dedi. Her gün mutlaka bir iki kez şiddetli sancı gibi oluyo hatta doktora giderken de oldu diye bi nst ile baktı. Kasılma yok, sorun yokmuş
Bir hafta ewde beklicem 34 hafta oluyo bi haftada hastanede bekletseler keske haftaya bakacaz dedi sadece anlamadmBir haftada 200 300 gr aliniyordu sanirim yanlis hatırlamıyorsam esi asagidaysa erken neden aliniyor kontrollu birkac hafta daha gidemez miymis
Ewt canim ondan bi kac hafta daha bekletse ins sorunsuz bebegimi kucagima alirim kizlar dua edin lutfenCnim senin gibi bir sürü hamile var bu durumda olan ve hepsi zamanında doğuruyor.niye erken alıyor ?doktorun daha açıklayıcı anlatabilir.plesanta previa mi?
Bence hala ısrar ederse baska guvenilir buldugun bir doktor görüşü de alBir hafta ewde beklicem 34 hafta oluyo bi haftada hastanede bekletseler keske haftaya bakacaz dedi sadece anlamadm
İyi yaptın dünya varmış ise gitmek ne zor geliyordu son dönemdeçıktım canım, hepsi birden çok zorlamaya başladı çünkü
Birden bel ve kasıkta ağrı, yürüyememeye başladı, 15 gündür tedavi görüyor, 2 güne bir hastanedeydik şükür şuan biraz daha iyi, 2 güne memlekete dönecek
Bugün muayenemiz vardı. Oğlumun gelişimi hep 9 gün ileri çıkıyordu, şimdi 4 gün sadece. Doktor çok iyi dedi gelişimi için. 2300 gram 47 cm olmuşuzhala doğum pozisyonunda çıkış kapısına dayanmış bekliyor :) doktor ince ince sızlamalar ordaki hareketlerinden ve baskısından olur dedi. Her gün mutlaka bir iki kez şiddetli sancı gibi oluyo hatta doktora giderken de oldu diye bi nst ile baktı. Kasılma yok, sorun yokmuş
Muayeneden geldik 34+1 de 45 cm boy ve 2365 gr kilomuz. 3 hafta once 1750 gr di doktor kilo alımı iyi dedi. Yuzunu gene göstermedi bizim oglan cok nazlı ya :) eliyle yüzünü kapatmıştı bir de. Coraspini bırakalım artık dedi. Ins bırakınca gelişiminde bir sıkıntı olmaz. Bu arada 2 hafta once acilde kafası 3 hafta ilerde şeker yuklemesi yaptırmadın mi ondan olabilir vs diyen devletteki acil doktoru icin kadin doğumcu muydu bunu diyen dedi doktorum14.haftadan sonra karin cevresi ve bacak boyu uzunluğu takibi önemlidir bzm icin dedi. Baş çevresi bu haftalarda zaten ilerde cikar çoğu bebekte şekerle veya gelişim bozukluğuyla alakası yok dedi
O ağrı bende bir haftadır var canım dönüş yapmış benim oğlan onun baskısı dedi DrKızlar vajinamın kemikleri ağrıyor 2-3 gündür, hani spor yapınca oralar bile hamlar ya. Ama bebek baskı yapmıyor.. Doğuma mı hazırlıyor acaba kendini vücut? Var mı aynı şeyleri yaşayan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?