Bizimki hickirigi heran heryerde oluyor ama doktora gittigimde pozisyon hep zit yönde oluyor sen dedigin gibi kasıkta saniyede atiyor ama bebek sol mide tarafinda basi ya o hickirik degil yada yeriyle alakali bir durum degilAaa olemi...benim kasikta atiyo hickirinca yani noluyoo simdi nasil duruyo
progestan verır belkı 20gun önce bana progestan verdı adet sancılarım oldugu ıcın canım gecmzse bır git istersen
Bana da erken alırım dedi dr kilosundan dolayı. Zaten sezeryan istediğim için sorun etmedim ama doktor 38 dedi. Eşim olmaz dedi çünkü ultrasonda 4000 cıkan cocuk yeri geliyor bir doğuyor 3500. Bu yuzden eşim 39. Hafta dedi doktorda duruma göre bakarız dedi
Ayy evet oluyor oyle arada sanki elimi atsam alacakmisim gibi hissediyorum ama yoruldugim zaman veya dustan sonra oluyor
inşallah canım inşallah hepimiz hazırlıklı yakalanalım inşallah. Annem anlattı benim doğumumda kontrole gıtmıs annem dr daha 2günün var demiş annem de anneanneme gitmiş var daha diye ozamanlar nerde ceptelefonu falan babam da işyeri uzak diye anneanneme evde kalmış.annem sabaha karsı sancılanmıs hastaneye götürmüşler benim kıyafetler evde kalmış ve benı anneannemin yelegıne sarıp vermişler kıyafetlerım sonradan gelmşş:)
ameliyatlar ile ilgili bi fikrim yok ama ben hamileliğimin başında cvs yaptırdım bunun için karnım uyuşturuldu bir de 18.hafta serklaj yapıldı o zaman genel anestezi aldım bi sorun yaşamadım, doktorun mutlaka kar zarar oranına göre karar veriyordur içini ferah tut.Merhaba arkadaslar,
insallah hepinizin hamileligi iyi gidiyordur :)
Benim durumumda olan var mi merak ediyorum.
34+1 im ve iki gün sonra ameliyat olacagim böbrek enfeksiyonundan dolayi stent cikartilip yerine yenisi takilacak.
Hamileligin basindan beri 3.cü ameliyat olacak ama bu sefer çok korkuyorum ya. Bir kaç ayda bu kadar anestezi bebege zarar verecek diye korkuyorum.
Bir de hamilelik sekeri olan arkadaslar beslenmebizi nasil ayarliyorsunuz ve sekerinizi düzene sokabildiniz mi ?
Sağol canım. Ergonomik olanlar benim de aklıma yattı. İndirimde olanlar var mı bir takip edeyim.Been henüz almadım ama ergonomik olanlardan tercih edicem. Yengemin tavsiyesiyle mamadus baby veya solomombaby alıcam canım. Bir de momfortbaby tavsiye ediliyor ergonomik olanlarda
Sıkıntı çıkmiyormu erken aldiginda canim raporu
O belirleyici degil yani :) benim sanki hep kasikta gibi .. neyse artik bidahaki kontrolde gorcez dondumu diye :)Bizimki hickirigi heran heryerde oluyor ama doktora gittigimde pozisyon hep zit yönde oluyor sen dedigin gibi kasıkta saniyede atiyor ama bebek sol mide tarafinda basi ya o hickirik degil yada yeriyle alakali bir durum degil
.Bizimki hickirigi heran heryerde oluyor ama doktora gittigimde pozisyon hep zit yönde oluyor sen dedigin gibi kasıkta saniyede atiyor ama bebek sol mide tarafinda basi ya o hickirik degil yada yeriyle alakali bir durum degil
cnim senin ölçümler nasil çıkıyor?ameliyatlar ile ilgili bi fikrim yok ama ben hamileliğimin başında cvs yaptırdım bunun için karnım uyuşturuldu bir de 18.hafta serklaj yapıldı o zaman genel anestezi aldım bi sorun yaşamadım, doktorun mutlaka kar zarar oranına göre karar veriyordur içini ferah tut.
gebelik şekerim de var, beyaz ekmeği tamamen kestim ve dikkat ettim ki hamur işi tatlıdan daha çok yükseltiyor şekeri, o yüzden çikolata falan yiyorum ama hamurişi pirinç makarna yemiyorum az az sık sık yemeye gayret ediyorum ve sürekli ölçüm yapıyorum
cok sık oldu mu hemen gıt veya gecmeuen agrın sancın olursa son aylar daha mı ewhamlı oldu ne odumuz kopuyu herseyde
İyi bari saol canım :) benmki 30 dan beri geri ama hiç söz etmedi demekki önemli birşey değilGörüştüm canım bizim için gerilik sayılmıyor bunlar dedi , üstünde durulcak birşey değil dedi belirli bi haftası var dedi o haftada sonra takip ediliyormuş fln filan
banyo kapılar camlar balkon mutfak cekmecelerın ıclerı dahıl yatakodası cekmecelerı duzenlemesı, koltukların silinmesi vsvs ne varsa kuzum aklına gelebılcek hersey olduKuzum şimdiden temizlik yaptim son zaman toz alirim falan diyorsun ya ne temizligi yaptiniz ?
canım geçen ay 4-5 defa 152-156 aralığında çıktı onun dışında 140ın altındaydı 118 civarı çıkıyor doktorum güzel böyle devam etti dedi. bu ay bir tek dün akşam 145 çıktı hem makarna yedim hem de üzerine tatlı yedim çıkacağı belliydi:) ne yersem yiyeyim az az yemeğe çalışıyorum işe yarıyor sanırımcnim senin ölçümler nasil çıkıyor?
canım evet cok renk fotoda daha canlı duruyor. ya ton olarak bulmam ımkansz benm de battanoye yapmadılar battanıye calısmıyorlarmıs ben de uydurmaya calsyrm ton olarak tutmasa da yakın olsa da yetecekben bu battaniyenın krem rengini beğendim ama emin olamadım almadım.
hastane çıkışı az önce geldi fotoğraftaki gibi güzel pembe değil soluk gibi.
fotoğraftan ton tutturman biraz zor.
alıp bakabilirsin olmazsa iade edersin.
Benim son 1 haftadır fazlalaştı canım. Özellikle akşam işten eve gittiğimde dinlenme sürecimde iyice aşağı iniyor. Karnımın üstü yumuşuyor altı sertleşiyor. Sabah yeniden yukarı cıkmış oluyor. Aşağı indiğinde sık aralıklarla (5-10dk da 1) kasılma oluyor. Çişimi yapıp geliyorum o kasılma gelince sanki çişim var gibi oluyor. Doktor herşey yolunda dedi. Yalancı sancılar olur öyle dedi ben de takmıyorum artık.Sabahtan beri iş koşturmasından ayakta fazla kaldım şuan yine karnımın üstü yumuşadı gün içinde tekrar eski yerine gircektir. Alıştım artık :)
Yan yatış yastığı kullandım kızımda güvenle uyuyorduk şimdi oğlumda kullanacağımKızlar ya bi konu var kafama acaip takıldı. Şimdi instagramdada okudum bir doktorun paylaşımını. Konu şu bebekler nasıl yatırılmalı. Acayip düşünüyorum bunu. Kimi diyo yan yatır kimi diyo sırtüstü yatır. Ani bebek ölümlerinin en büyük sebeplerindemiş bu yatış pozisyonu. Şuan bilr kafama takıldı bisaniye gözümü ayıramıcam herakde nasıl olcak. Tecrübeli anneler bilirler belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?