2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
özdilek tmm cnm yazdım bunu ilk fırsatta bakacağım.
dün english home baktım beğendiğim battaniyelerin hep mavisi vardı pembe kalmamıştı
nedense battanıyede cok grı ve mavı var. nette de cokguzeller var alısverıs kısmında arat bence cıkar elbet karsına canmm❤

ay ne güzel şeyler bunlar, güle güle kullanın canım, çok tatlılar ve bence çok uymuşlar

ay ne güzel şeyler bunlar, güle güle kullanın canım, çok tatlılar ve bence çok uymuşlar
teşekkür ederiz teyzesii ❤ isminı yazdırcaz beyaz kısma bır o kaldı rhatszlıgımdan cıkamadım ıns onu da halletcem haftasonu. vallahı MERiN_ sagolsun o demese hala arıyordum battanıye fıyatı da pahalıdır dye dusundum ama genelıyle aynı dedıler alıcam sanrım

ben bu battaniyenın krem rengini beğendim ama emin olamadım almadım.
hastane çıkışı az önce geldi fotoğraftaki gibi güzel pembe değil soluk gibi.
fotoğraftan ton tutturman biraz zor.
alıp bakabilirsin olmazsa iade edersin.

Kızlar aranızda balık yağı kullanan var mı?
Kullanıyorsanız hangisini kullanıyorsunuz?
Möllers balık yağı var oğluma kullanıyorum kendim de kullanabilir miyim acaba?
Bazı balık yağları balığın karaciğerinden yapıldığı için hamileler kullanamıyormus bu da onlardan mi bilemedim.
Doktorum hiçbir şey vermiyor sadece kan hapı. Ama içim rahat etmiyor

Merhaba arkadaslar,
insallah hepinizin hamileligi iyi gidiyordur :)

Benim durumumda olan var mi merak ediyorum.
34+1 im ve iki gün sonra ameliyat olacagim böbrek enfeksiyonundan dolayi stent cikartilip yerine yenisi takilacak.

Hamileligin basindan beri 3.cü ameliyat olacak ama bu sefer çok korkuyorum ya. Bir kaç ayda bu kadar anestezi bebege zarar verecek diye korkuyorum.
Bir de hamilelik sekeri olan arkadaslar beslenmebizi nasil ayarliyorsunuz ve sekerinizi düzene sokabildiniz mi ?

Neyseki evindesin artik kv kp de yok :) belim bazen cok kotu cuma gunu kitlendim resmen hemen yine doktora gittim malesef yapilcak bisey yok. Egzersiz ilik su kompresi ve hamile bel destek kemeri tak dedi bugun takmaya basladim bakalim ❤
İnşallah yararını görürsün canım çok geçmiş olsun
Evet rahatım evde uzaniyorum filan başkası olunca böyle olmuyor

yaa canım ben unutuyorum burda çocuklu hamişleri kbakma oyledır tabı evde bide küçük çocuk varken. kıyamam ya masumluk işte annecim dıynce de bütün akan sular duruyordur tabi:)
hem de nasııııllll :) bide benim oğlum okadar tatlı dillidir ki. Bi hata yapsa annecim yanlışlık oldu özür dilerim, yardım edeyim mi der, nasıl kıyayım :))

Çok geçmiş olsun arkadaşım sağlıkla tamamlayın bu süreci inşallah

Cnim benim 3.haftadır takip ediliyor.ara ara şekerim fırlıyor.ama insülin kullanacak kadar değil.kaç gün once tokluk 326gordum ve çok çok üzüldüm.zaten aclik 95asmiyirsam toklukta 140asmiyorsam gebelik şekerim yok demektir.
Cnim gebelik sekeri sürekli olarak 200gecmezse unsiline baslatmazlar.dahil e doktorum haftada 2yuksek çıkabilir dedi.ve benim asla hergün normal cikmiyir sürekli sınırlarda veya şaşıyorum.haftaya çarşamba yine randevum var.Cnim senin şeker yuklemede kaç çıkmıştı.

Multi vitamin kullanmiyormusun canimo un icinde balikyagi var ekstra balik yemene bile gerek yok ki yagida hic gerek yok

İnşallah korktuğun gibi olmayacak canım sağlıkla tamamlayacağız bu süreci

Bende hazırlıkları tamamladım

Evet bir hafta oldu ayrılalı şükür iyiyim agirlastim birde oturmak zor geliyor kasiklara vuruyor hemen

Ya kızlar benim kafa çorba oldu. 10 Kasımda 32.hafta çalışabilir raporu aldım. Ne zaman işe başlayacağım şimdi ben?
Canım sen çalışamaz raporu almadin mi
Bende 19 Kasım'da aldım raporu doğum yaparsak o tarihten itibaren 11 hafta izin kullanacağız diye biliyorum 5 hafta erken ayrildik o yüzden yoksa 16 hafta kullanacaktık

Canim kendini üzme ben de yememe içmeme dikkat etmiyorum malesefki canim cikolatami istedi yiyorum hamburgerdir pizzadir kizartmadir kola ozellikle aklina gelecek nekadar zararli varsa yedim kiloda 30.haftadan sonra cok daha guzel aliyor bebekler bence 30a gelmeden evhamlanma insanin bünyesiylede alakali sanirsam kimisi diyor saglikli beslendim yememe icmeme dikkat ettim ekmek yemedim iki ögün yedim falan filan aldim yirmi kilo ben hamur isi yedim sabah aksam almadi. Okadarda insallah bebisin sagligi yerindedir kendini kurtaracak kiloda olsa yeter

İnşallah canım.
Doğum sonrasına ücretsiz izin kullanabilseydim kesin 32 de bende bırakırdım işi.. Hamileliğin ağırlığını bayaa hissetmeye başladım çünkü.. Garip bir sırt ağrısı yaşıyorum bir kaç gündür. Sütyenle de hiç rahat edemiyorum artık o da tetikliyor galiba.

cnim tam anlamıyla düzene girmiyor malesef.kendi adıma söyleyeyim tabi,az bişey kacirdimmi şekerim hemen fırlıyor.

yaa canım ben unutuyorum burda çocuklu hamişleri kbakma oyledır tabı evde bide küçük çocuk varken. kıyamam ya masumluk işte annecim dıynce de bütün akan sular duruyordur tabi:)
Kuzum şimdiden temizlik yaptim son zaman toz alirim falan diyorsun ya ne temizligi yaptiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…