2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bu kadar kotu oldugunu bılmıyırdum :) ıyıkı masraf edıpt almamısım b

Canım yeni gördüm allah bağışlasın sağlıkla büyüt inşallah. En kısa zamandada evinize dönersiniz inşallah canım

Bu kadar kotu oldugunu bılmıyırdum :) ıyıkı masraf edıpt almamısım b
benim için kötüydu kuzum ama memnun olan arkadasım vardı bılmıyorum bende mı sorun vardı ama gereksız bdha almamam gerektıgını öğrendim

Cok memnunum canım ama ınıversote hastanesı oldugu ıcın korkuyorum acıl bır durumda asıstanlar dogumu gerceklestırır dıye
Merhaba canim bugün bendede cok akıntı var adet sancısı gibi şansım üstüne bacagimin arası bel ağrısı bide bunlar yetmezmiş gibi bu saatte cok afedersiniz ishal oldum geldimi üst üste geliyor sanırım bu zamanlarda bunları yaşamamız normal bu arafa listeden baktım bizim minikler adaş olacak abimin adı hasan cok düşkünüm ona edimlere konustum kabul etti bizim sipanin adıda hasan eren olacak inşallah

Maşallah canım bebeğine :) Benm doktor ısrarla devam ediyor aspirine :) iğnede kullanıyorum. 36 da kesicem diyor sanırım 36 ya kdr kullanan bitek ben varım aspirini
Benimde gecen hafta 33te perinatolog coraspini kesti bebegin kalp kapakciklarinin kapanmasını yavaşlattığını söyledi

Benimde gecen hafta 33te perinatolog coraspini kesti bebegin kalp kapakciklarinin kapanmasını yavaşlattığını söyledi
Valla benm doktor hala devam diyor. 36 da kesicek. 34+5 oldum hala içiyorum. Acaba böyle bir bilgiden haberi yokmu ki anlayamadım bende ama devam ediyorum bakalım.

hayırlı olsun isminiz canımm geçmiş olsun sana bir ipucu vereyım nar kabugu suyu ishalı ıctıgın gb kesiyor. Varsa ulasabılırsen kurut bıraz. mesela petek ustunde kurutup guzelce yıkayıp kaynatabılırsın tabı hamılelıkte kabugu kullanılıyor mu onu bılmjyorum bir araştır dılersen. çokca yaptım daha oncelerı mucıze bısey

Valla benm doktor hala devam diyor. 36 da kesicek. 34+5 oldum hala içiyorum. Acaba böyle bir bilgiden haberi yokmu ki anlayamadım bende ama devam ediyorum bakalım.
Bence bunu doktoruna sor canım illaki vardır bir bildiği ama şöyle soylıyım benim bebeğinin karin çevresi bir hafta geride ona rağmen kestirdi

Teşekkür ederiz güzel teyzesi valla baktım sabah ta devam ediyor ilk işim bu dediğini yapmak olcak kaynanamda sen bugün yarın doğrucan bunlar onun habercisi diyor b..kla ne alakası var anacım diyorum yok kadın tutturdu doğurtcak beni

hahahaha vallahi güldürdünn kızzz beni kendi öyle mi olmuş acaba narkabugu bıze yasak mı degıl mı yaparsan mutlaka sor ama dr a falan canmm.

Tabi ki anne olarak karar sizin kararınız. Yanlış anlaşılmak, hadsizlik yapmak istemem. Çocuklarımız bizim en kıymetlilerimiz.Her şeylerine çok özen gösteriyoruz. Sadece nacizane paylaşmak istedim.
Oğlum 2 yaşını geçene kadar boba 4g kanguru kullandım. O kadar para vermeme gerek yokmuş, 100 tl ye momfortbaby varmış ama bilmiyordum o zamanlar. Şimdi de 2.oğlum doğacak nasipse, ilk aylar için ikinci el neko sling takip ediyorum. 50 tl falan onlar da

Ne guzel 2. Isım hakkın varmıs benım oda yok kp ısmı vefat etmıs ondan ses etmıuorum :) bı ara acıllık olmıdtın demı yanlıs gatırlamoyorsam ? Lıyfen dıkkat et ıshal ıyı bıseydegıl dıyebılıyorumbol bol muz ve su tuket InsaAllah gcer ❣

Jane Austen ay ne heyecanlandım gece gece....
Sayfamızın ilk bebeğiii.... Çok duygulandım ya
Allah bağışlasın, tez vakitte evinize geçin inşallah. Ay normal de doğmuş maaşallah maaşallah 

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…