Geçmiş olsun canım akıntı artarsa doktora mutlaka git. İnşallah dinlenince ağrında geçerKasıntım hıc yok canım azoncede baktım bı fazlalık yok suan cok sukur ama alt tarafta agrım cok makesef
Cok memnunum canım ama ınıversote hastanesı oldugu ıcın korkuyorum acıl bır durumda asıstanlar dogumu gerceklestırır dıyeHayirlisi canim Doktorundan memnunmusun
InsaAllah canım :)Geçmiş olsun canım akıntı artarsa doktora mutlaka git. İnşallah dinlenince ağrında geçer
Bu kadar kotu oldugunu bılmıyırdum :) ıyıkı masraf edıpt almamısımAy şeklinde olanı almıstım cırt cırtlı sırt destek yastığı da vardı arkasında ama dolgu 0 zayıflara göre değil sırtımda çok boşluk kaldı Hatta eşim Emin misin pek bir şeye benzemiyor dedi alırken ama ben böyle dedim diye Memnun kalmazsan da söylemezsin bana kesindedi Ben de Normalde söylemezdim aslında Ama dayanamadım dwdim özge yazık bu paraya baska bısey alırsın bebegıne. gecenin bir yarısı koydum komodinin üstüne aldım normal yastık oh be dedım :) A aurora_z
Canım yeni gördüm allah bağışlasın sağlıkla büyüt inşallah. En kısa zamandada evinize dönersiniz inşallah canımKizlar cok tesekkur ederim. Toplu yazayim. Dogum belirtisi ben anlayamadim pek. Bir anda su ve nisanim geldi. Inanin evde yazili okuyordum. Eh ara ara sancilar oluyordu tabii ama hep ben onlari vucut hazirlaniyor iste diye yoruyordum. Herkesin malumu tam zamaninda da olsa bu agrilar olur. 10.30da gittimgece2.30da hazirdik oglumla. 2 kilo dogdu 36 cm. ultrasonda 2500 gr 43 cm cikardi. Minicikmis megersem. Allah herkese kolay dogum nasip etsin.
benim için kötüydu kuzum ama memnun olan arkadasım vardı bılmıyorum bende mı sorun vardıBu kadar kotu oldugunu bılmıyırdum :) ıyıkı masraf edıpt almamısımb
ben çok iyiyim şükür aZcık çatı agrısı oluyor bazen artık dınlenmeye basladım işler bıttı sayılır dıye. sen nasılsın canm9nasilziniz kizlar
Maşallah canım bebeğine :) Benm doktor ısrarla devam ediyor aspirine :) iğnede kullanıyorum. 36 da kesicem diyor sanırım 36 ya kdr kullanan bitek ben varım aspiriniBizim de bugün dr kontrolümüz vardı. 2.300gr ve 46 cm ölçtü. 34.hafta itibariyle coraspini bıraktık.
Merhaba canim bugün bendede cok akıntı var adet sancısı gibi şansım üstüne bacagimin arası bel ağrısı bide bunlar yetmezmiş gibi bu saatte cok afedersiniz ishal oldum geldimi üst üste geliyor sanırım bu zamanlarda bunları yaşamamız normal bu arafa listeden baktım bizim minikler adaş olacak abimin adı hasan cok düşkünüm ona edimlere konustum kabul etti bizim sipanin adıda hasan eren olacak inşallahCok memnunum canım ama ınıversote hastanesı oldugu ıcın korkuyorum acıl bır durumda asıstanlar dogumu gerceklestırır dıye
Benimde gecen hafta 33te perinatolog coraspini kesti bebegin kalp kapakciklarinin kapanmasını yavaşlattığını söylediMaşallah canım bebeğine :) Benm doktor ısrarla devam ediyor aspirine :) iğnede kullanıyorum. 36 da kesicem diyor sanırım 36 ya kdr kullanan bitek ben varım aspirini
Valla benm doktor hala devam diyor. 36 da kesicek. 34+5 oldum hala içiyorum. Acaba böyle bir bilgiden haberi yokmu ki anlayamadım bende ama devam ediyorum bakalım.Benimde gecen hafta 33te perinatolog coraspini kesti bebegin kalp kapakciklarinin kapanmasını yavaşlattığını söyledi
hayırlı olsun isminiz canımm geçmiş olsun sana bir ipucu vereyım nar kabugu suyu ishalı ıctıgın gb kesiyor. Varsa ulasabılırsen kurut bıraz. mesela petek ustunde kurutup guzelce yıkayıp kaynatabılırsın tabı hamılelıkte kabugu kullanılıyor mu onu bılmjyorum bir araştır dılersen. çokca yaptım daha oncelerı mucıze bıseyMerhaba canim bugün bendede cok akıntı var adet sancısı gibi şansım üstüne bacagimin arası bel ağrısı bide bunlar yetmezmiş gibi bu saatte cok afedersiniz ishal oldum geldimi üst üste geliyor sanırım bu zamanlarda bunları yaşamamız normal bu arafa listeden baktım bizim minikler adaş olacak abimin adı hasan cok düşkünüm ona edimlere konustum kabul etti bizim sipanin adıda hasan eren olacak inşallah
Bence bunu doktoruna sor canım illaki vardır bir bildiği ama şöyle soylıyım benim bebeğinin karin çevresi bir hafta geride ona rağmen kestirdiValla benm doktor hala devam diyor. 36 da kesicek. 34+5 oldum hala içiyorum. Acaba böyle bir bilgiden haberi yokmu ki anlayamadım bende ama devam ediyorum bakalım.
Teşekkür ederiz güzel teyzesi valla baktım sabah ta devam ediyor ilk işim bu dediğini yapmak olcak kaynanamda sen bugün yarın doğrucan bunlar onun habercisi diyor b..kla ne alakası var anacım diyorum yok kadın tutturdu doğurtcak benihayırlı olsun isminiz canımm geçmiş olsun sana bir ipucu vereyım nar kabugu suyu ishalı ıctıgın gb kesiyor. Varsa ulasabılırsen kurut bıraz. mesela petek ustunde kurutup guzelce yıkayıp kaynatabılırsın tabı hamılelıkte kabugu kullanılıyor mu onu bılmjyorum bir araştır dılersen. çokca yaptım daha oncelerı mucıze bısey
hahahaha vallahi güldürdünn kızzz beni kendi öyle mi olmuş acabaTeşekkür ederiz güzel teyzesi valla baktım sabah ta devam ediyor ilk işim bu dediğini yapmak olcak kaynanamda sen bugün yarın doğrucan bunlar onun habercisi diyor b..kla ne alakası var anacım diyorum yok kadın tutturdu doğurtcak beni
yalnız bunda bi sıkıntı yokki çok arastırdık zaten ilk aylarda yatar pozısyonda kullanıcaz 5farklı pozısyonu var belgelı bir urun avrupa ve saglıkstandartlarına uygun belgelı eniyetli ve yan acık cırtcıtları var. yani tüm ozellıklere sahıp kullanan kımsede gördunüz mü bılmıyorum ama hıcbır sıkıntı yaratmayacak bir ürün. Tavsıye edıyorum gönülrahatlıgıyla aksi olsa benden önce eşim almazdı cokarastırır ozellıkle bu tarz ürünleri. yani benim içim rahat önemli olan bu
Ne guzel 2. Isım hakkın varmıs benım oda yok kp ısmı vefat etmıs ondan ses etmıuorum :) bı ara acıllık olmıdtın demı yanlıs gatırlamoyorsam ? Lıyfen dıkkat et ıshal ıyı bıseydegıl dıyebılıyorumbol bol muz ve su tuket InsaAllah gcer ❣Merhaba canim bugün bendede cok akıntı var adet sancısı gibi şansım üstüne bacagimin arası bel ağrısı bide bunlar yetmezmiş gibi bu saatte cok afedersiniz ishal oldum geldimi üst üste geliyor sanırım bu zamanlarda bunları yaşamamız normal bu arafa listeden baktım bizim minikler adaş olacak abimin adı hasan cok düşkünüm ona edimlere konustum kabul etti bizim sipanin adıda hasan eren olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?