- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Sağol canım:)Maşallah canım bebeğine :) Benm doktor ısrarla devam ediyor aspirine :) iğnede kullanıyorum. 36 da kesicem diyor sanırım 36 ya kdr kullanan bitek ben varım aspirini
Çok güzeller canım adıyla yaşasın prensesKizlar derin kusumun yedek cikislari geldi.) @Ytmz canim.isim solememistimzaten baya gec karar verdim
Sağlıkla buyusun paşam adıyla yaşasınBabasini askere yollamaya geldi gercekten bebegimizin adi Halukdarisi basinizaa
Merhaba canim bugün bendede cok akıntı var adet sancısı gibi şansım üstüne bacagimin arası bel ağrısı bide bunlar yetmezmiş gibi bu saatte cok afedersiniz ishal oldum geldimi üst üste geliyor sanırım bu zamanlarda bunları yaşamamız normal bu arafa listeden baktım bizim minikler adaş olacak abimin adı hasan cok düşkünüm ona edimlere konustum kabul etti bizim sipanin adıda hasan eren olacak inşallah
Geçmiş olsuun canım. Bugün bende de var karın ağrısı kalktığımdan beriGünaydın hanımlar
Sabah zor oluyor bana yatakta dönmek döndükten sonra kuzunun tepinmesi derken uykusuz geceler geciyor
Birde sabah karin ağrısı ile uyandım yeni dalmışken afedersiniz ishal olmuşum
Ah canım seni çok iyi anlıyorum ilk oğlumun adı hüseyin ali hüseyin eşimin babasının ismi ali isminide ben koydum ki babası maşallah turp gibi hayatta eşimin ailesi 8 kuşaktır hüseyin oğlu aziz aziz oğlu hüseyin diye gidiyomuş inşallah oğlumn oğlu olursa babasının adını koymaz da bu zincir bozulur bu arada hasan ismi bizim yöremizde cok yaygın canım ve en az 10 hasan tanıyorum hepsi mülayim çalışkan vicdanlı insanlar inşallah bizim evlatlarimizda böyle olur ama içine sinmiyorsa bence eşinin yumuşak anını bul ve 2. Ismini sen ver sonucta ikinizin evladı birtek onun tekelinde olmamali
Günaydın Geçmiş olsun salgın mı var ya bukadar yoksa gebelıkten mı oluyor ayaklarından üşütmemeye çalış :/ Ben de bir sabah uyuyamıyorum Bir Sabah uyanamıyorum anlamadım gitti dönerken içimden bişeyler kopuyor sanki karnımı tutup dönmeye çalışıyorum. Derken eşim uyanıyor bazen ahlamalarıma o yardım edıyor da dönebiliyorumGünaydın hanımlar
Sabah zor oluyor bana yatakta dönmek döndükten sonra kuzunun tepinmesi derken uykusuz geceler geciyor
Birde sabah karin ağrısı ile uyandım yeni dalmışken afedersiniz ishal olmuşum
Sanada geçmiş olsun canımGeçmiş olsuun canım. Bugün bende de var karın ağrısı kalktığımdan beri
Zaten cok seviyosun ya k.pederini aksi gibi oglununda cins huylarımı cekmisBenim ilk oğlumda da kyvde ve kyb ince ince işlediler eşimi memlekette sormuşlar Serkanin neyi olacak oğlu olacak deyince artık babasının ismini koyar filan fisman ama çok pişmanım kabul ettiğime kybabanin nerde pis huyu varsa oglumda sanki çok matrah bir adammış gibi koyduk
Bu baba ismini koymak gerçekten gereksiz bir adet
Ben atel kullanıyorum iki bileğimde de var maalesefGeçen ben de arkadaşımın yeni doğan bebeğini görmeye gittim. Bebeği tutarken ağlayacaktım nerdeyse. Ablamın da iki bileğinde de olmuştu. Bebeği doğduğunda emzirmek için yataktan alamıyordu. Eşi veriyordu bebeği kucağına emzirmesi için. Benim de o şiddette Doğumdan sonra iki ay filan sürmüştü geçmesi.
Sevmediğin ot burnunda bitermiş o misal oldu benimki canım ya bende istemem adımı koymasinlar ismim fulya bu arada benimZaten cok seviyosun ya k.pederini aksi gibi oglununda cins huylarımı cekmisne zevk aliyorlarsa benim torunum vs. Olsa Nilufer koydurmam o neymis oyle benim yanimda kucuk çocuga seslenecekler ilginc bu yaslilarda
Bu arada gecmis olsun
Gercekten sinir bozucu bir durum ama herkes benim oğlana aliş diyo ben hiç hüseyin demedim gerci günahını almiyayim benim kv kb de gercekten cok iyi insanlar kaynanam yanında oğlumu okula getirip götürüp akşama kadar yemek temizlik yapıyor bir kere of demedi annemden ayrı tutmam kb de bonkörlugu ile meşhur ama dışarıya bize degilBenim ilk oğlumda da kyvde ve kyb ince ince işlediler eşimi memlekette sormuşlar Serkanin neyi olacak oğlu olacak deyince artık babasının ismini koyar filan fisman ama çok pişmanım kabul ettiğime kybabanin nerde pis huyu varsa oglumda sanki çok matrah bir adammış gibi koyduk
Sanada gunaydin canim İnan biliyorum evden çıkmıyorum sıcak evGünaydın Geçmiş olsun salgın mı var ya bukadar yoksa gebelıkten mı oluyor ayaklarından üşütmemeye çalış :/ Ben de bir sabah uyuyamıyorum Bir Sabah uyanamıyorum anlamadım gitti dönerken içimden bişeyler kopuyor sanki karnımı tutup dönmeye çalışıyorum. Derken eşim uyanıyor bazen ahlamalarıma o yardım edıyor da dönebiliyorum
Gercekten sinir bozucu bir durum ama herkes benim oğlana aliş diyo ben hiç hüseyin demedim gerci günahını almiyayim benim kv kb de gercekten cok iyi insanlar kaynanam yanında oğlumu okula getirip götürüp akşama kadar yemek temizlik yapıyor bir kere of demedi annemden ayrı tutmam kb de bonkörlugu ile meşhur ama dışarıya bize degilneyse 1. De acemiligimizw geldi 2.De ilk bizim dediklerimiz oluyor bunada sukur
O durum sadece unv degil özellerdede ayni malesefki ark dogum yapti buradaki cerrah hastanesinde genc genc cocuklar vardi denek yaptilar beni iş ögreneceklermiş diyorduCok memnunum canım ama ınıversote hastanesı oldugu ıcın korkuyorum acıl bır durumda asıstanlar dogumu gerceklestırır dıye
Ay hadi yaaaBenim ilk oğlumda da kyvde ve kyb ince ince işlediler eşimi memlekette sormuşlar Serkanin neyi olacak oğlu olacak deyince artık babasının ismini koyar filan fisman ama çok pişmanım kabul ettiğime kybabanin nerde pis huyu varsa oglumda sanki çok matrah bir adammış gibi koyduk
doktor doguma gırmemıs mı yanı ?O durum sadece unv degil özellerdede ayni malesefki ark dogum yapti buradaki cerrah hastanesinde genc genc cocuklar vardi denek yaptilar beni iş ögreneceklermiş diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?