2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah canım bebeğine :) Benm doktor ısrarla devam ediyor aspirine :) iğnede kullanıyorum. 36 da kesicem diyor sanırım 36 ya kdr kullanan bitek ben varım aspirini
Sağol canım:)
Gebenin durumuna göre değişiyor kullanım süresi. Ben coraspin kullanırken kendimi güvende hissediyordum. Kullan dese memnun olurdum:)

Aynı sıkıntilarimiz var canım
Adiyla yaşasın paşa

Günaydın hanımlar
Sabah zor oluyor bana yatakta dönmek döndükten sonra kuzunun tepinmesi derken uykusuz geceler geciyor
Birde sabah karin ağrısı ile uyandım yeni dalmışken afedersiniz ishal olmuşum
Geçmiş olsuun canım. Bugün bende de var karın ağrısı kalktığımdan beri

Benim ilk oğlumda da kyvde ve kyb ince ince işlediler eşimi memlekette sormuşlar Serkanin neyi olacak oğlu olacak deyince artık babasının ismini koyar filan fisman ama çok pişmanım kabul ettiğime kybabanin nerde pis huyu varsa oglumda sanki çok matrah bir adammış gibi koyduk
Bu baba ismini koymak gerçekten gereksiz bir adet

Günaydın hanımlar
Sabah zor oluyor bana yatakta dönmek döndükten sonra kuzunun tepinmesi derken uykusuz geceler geciyor
Birde sabah karin ağrısı ile uyandım yeni dalmışken afedersiniz ishal olmuşum
Günaydın Geçmiş olsun salgın mı var ya bukadar yoksa gebelıkten mı oluyor ayaklarından üşütmemeye çalış :/ Ben de bir sabah uyuyamıyorum Bir Sabah uyanamıyorum anlamadım gitti dönerken içimden bişeyler kopuyor sanki karnımı tutup dönmeye çalışıyorum. Derken eşim uyanıyor bazen ahlamalarıma o yardım edıyor da dönebiliyorum

Zaten cok seviyosun ya k.pederini aksi gibi oglununda cins huylarımı cekmis ne zevk aliyorlarsa benim torunum vs. Olsa Nilufer koydurmam o neymis oyle benim yanimda kucuk çocuga seslenecekler ilginc bu yaslilarda
Bu arada gecmis olsun

Çok geçmiş olsun canım dilerim seninki o kadar sürmez

Zaten cok seviyosun ya k.pederini aksi gibi oglununda cins huylarımı cekmis ne zevk aliyorlarsa benim torunum vs. Olsa Nilufer koydurmam o neymis oyle benim yanimda kucuk çocuga seslenecekler ilginc bu yaslilarda
Bu arada gecmis olsun
Sevmediğin ot burnunda bitermiş o misal oldu benimki canım ya bende istemem adımı koymasinlar ismim fulya bu arada benim
hatta erkek kardeşim anneme meme kanseri teşhisi konulmuştu o zaman karısı doğum yapacaktı annemin ismin on isim koyacaklarini duyunca önce erkek kardeşim i sonra gelini aradım koymayin gerek yok zorunlu hissetmeyin böyle bir beklenti yok dedim ama koydular gozlemledigim benim erkek kardeşim bastırmış ben daha bir kez gelinin ağzından Feride ismini duymadım

Gercekten sinir bozucu bir durum ama herkes benim oğlana aliş diyo ben hiç hüseyin demedim gerci günahını almiyayim benim kv kb de gercekten cok iyi insanlar kaynanam yanında oğlumu okula getirip götürüp akşama kadar yemek temizlik yapıyor bir kere of demedi annemden ayrı tutmam kb de bonkörlugu ile meşhur ama dışarıya bize degil neyse 1. De acemiligimizw geldi 2.De ilk bizim dediklerimiz oluyor bunada sukur

Sanada gunaydin canim İnan biliyorum evden çıkmıyorum sıcak ev
Bende yatakta dönerken eşimden destek aliyorum

Aynen eşim bazen Ömer mi şimdi oğlanın adı başka isim filan diyor bende bu sefer isim hakkı bende diyorum

Cok memnunum canım ama ınıversote hastanesı oldugu ıcın korkuyorum acıl bır durumda asıstanlar dogumu gerceklestırır dıye
O durum sadece unv degil özellerdede ayni malesefki ark dogum yapti buradaki cerrah hastanesinde genc genc cocuklar vardi denek yaptilar beni iş ögreneceklermiş diyordu

Ay hadi yaaa biz de kb ismi koyacağız. Severim kendisini aslında ama sevmediğim huyları var çok yemek seçer mesela biraz el bebe gül bebe büyütmüş annesi o yüzden kv den de beklentileri o yönde. Eşimi kırmamak için kabul ettim. İki isim koymayı da eşim de ben de istemiyoruz. Umarım huyları çok benzemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…