Tamam canım .. son xamanlara gelmemıze ragmen korkudan olcem yasımdı ayın 3unde gıdecegım ozman yapılacak tahlıllerım enson kasım ortasında yapıldı enfeksıyon cıkmadı hiç buaya dek canım aşırı su ıcıyorum onun da payı varmıs benim normalde bıle ıdrar yolu enfeksıyonum olurdu ama hamıleyken maşallah dıyeyım hiç yasamadım. bır de enfeksıyonda sarı olur akıntı onu bılıyorum. Ama hamılelıgın her evresınde akıntı oldugunu duydugum ıcın hıc sormadım gıdınce buhaftaları sorayım
Ay nasıl korkuyor ınsan ya :/ kazasız belasız saglıcakla dogursak InsaAllahTam su gibi değil, şeffaf ama su kadar akışkan değil yani. Normalde de oluyordu ama son zamanlarda ıslaklık hissetmeye başladım baya
Hııı daha tanısmadın mı gıııı :) elını cabuk tut ne kaldı surdaBu gidişle evde doguracam
Bakalim perşembe denipolde randevumuz var doktor nasıl bi tanişalim
anlıyorum canım haklısın kasılmalarım cokken ben de cokkorktum her an elım karnımda hareketlerıne baktım ama strese gırmememız lazım özellıkle bugunlerde. Birbirimize dua edelim cok. kötü düşünmemeye çalış❤Tamam canım .. son xamanlara gelmemıze ragmen korkudan olcem ya
Hala alta baskı var mı ? Edelım InsaAllahanlıyorum canım haklısın kasılmalarım cokken ben de cokkorktum her an elım karnımda hareketlerıne baktım ama strese gırmememız lazım özellıkle bugunlerde. Birbirimize dua edelim cok. kötü düşünmemeye çalış❤
Ay cek valla. ) bende yakalamaya calisiyorum :))başı sol asagda ayakları sag uste dogru coguzamansa kburgama dayıyor. derım aşırı ınce hanı nette de oluyor ya ayak bellı.okdr olmasa da bıldıgın tabanını koyuyor koyulablcek foto olsa hemenyuklerdım vallahı
geçen gece cokfenaydım senınle mi ayynıdurumu yaşamıştık biz?elı kolu cıkacak sandım. ama tekrar sola kaydı sanırım kasıkta. sanıyelık baskı oluyot ayaktayken. Ama benım çatı dedıklerı kemıklerım agrımya basladı sanırım.. bacagımla ozel bolgemın birleştiği yerler agrıyor ılkkez yasadım dunden berı bacagımı kaldırınca oluyor özellikleHala alta baskı var mı ? Edelım InsaAllah
Öyle dogumlar başladi biz acaba yikasammi yikamasammi o doktormu bu doktormu derken öyle banyo köşelerinde doguracam bu persembe onda gidecezHııı daha tanısmadın mı gıııı :) elını cabuk tut ne kaldı surda
yakalarsın canım ınsallah vıdeo çok cekmişim telefonumn hafızası bıttı nerdeyse 100e yakın vıdeo cekmısim bazıları3dk fln bırde sılemıyorum resmen:) hele ılk tekmelerı çekmişim Aman Allahım şimdiyle dehşet fark varAy cek valla. ) bende yakalamaya calisiyorum :))
Yerde oturmamaya calıs benle konusmadın sanırım ama ben de o agrıları cekıyorum ozellıkle sabah kalkerken .. gecelerı bacak arama yastık koyuyorum azcok rahatlıyorum bı dene ıstersen . Yoksa sıradakı dogurcak senmısıngeçen gece cokfenaydım senınle mi ayynıdurumu yaşamıştık biz?elı kolu cıkacak sandım. ama tekrar sola kaydı sanırım kasıkta. sanıyelık baskı oluyot ayaktayken. Ama benım çatı dedıklerı kemıklerım agrımya basladı sanırım.. bacagımla ozel bolgemın birleştiği yerler agrıyor ılkkez yasadım dunden berı bacagımı kaldırınca oluyor özellikle
Bulundugum sehırde dogurcam InsaAllah Ikı cocukla bı basıma zor olucak ama hayırlısıÖyle dogumlar başladi biz acaba yikasammi yikamasammi o doktormu bu doktormu derken öyle banyo köşelerinde doguracam bu persembe onda gidecezsen naptin karar verdinmi nerede dogum yapacagina
AmiiiinAy nasıl korkuyor ınsan ya :/ kazasız belasız saglıcakla dogursak InsaAllah
Canım anneliğini tebrik ederimDegerli arkadaslar, grubun ilk cikintisi benim sanirim. Dun gece dogum yaptim bennn. Normal dogum oldu. Bebisim zaten zor bekliyordu diyebilirim. 26. Haftadan itibaren yokluyordu. 35. Haftada bize merhaba dedi. Cok sukur kolay bir dogumum oldu. Erken dogdugu icin simdilik kuvezde. Solunum destegi aliyor simdlik ama doktorum cok kalmayacagini dusunuyor. Bu yuzden simdilik sabrediyoruz evimize gelecegimiz gun icin. Allah cocuklarimizi bizlere bagislasin. Darisi basiniza ama zamninda olsun siziniler insallah.
Mantar olmuş olabilirsin kaşıntı da varsa kesin mantarEnfwksıyonumda vardı bu sefer degısık gıbı geldı hem sıvı hem beyaz peynır gıbı ama o cok az
Kasıntım hıc yok canım azoncede baktım bı fazlalık yok suan cok sukur ama alt tarafta agrım cok makesefMantar olmuş olabilirsin kaşıntı da varsa kesin mantar
ay deme kız 2haftacık dha beklesın bariii.Yerde oturmamaya calıs benle konusmadın sanırım ama ben de o agrıları cekıyorum ozellıkle sabah kalkerken .. gecelerı bacak arama yastık koyuyorum azcok rahatlıyorum bı dene ıstersen . Yoksa sıradakı dogurcak senmısın
Hayirlisi canim Doktorundan memnunmusunBulundugum sehırde dogurcam InsaAllah Ikı cocukla bı basıma zor olucak ama hayırlısı
Oyle tabı nekadar cok durursa okadar gelısır :)hamıleler ıcınde satılan yastık gıbı tatak gıbı seyler oluyırmus kalsaydık keşke :)ay deme kız 2haftacık dha beklesın bariii.koyuyorum canım ama o yastıgı yerde buluyorum her uyanısta. bazen eşimle arama yastık sıkıstırıyorum o cokhareketlı uyuyan biri olmadıgından arkamı dönuyorum sırtıma destek oluyor arkamdakı de bıraz kötü bidurum ama napalım bebiş için
yaaa sakınnn dıyorum yanı ben tavsıye etmıyorumm bn 6.ayımda fln aldım babyjemın hamıle yastığını ertesı sabah solkulaklarını cınlata cınlata ıade etrım çek verdıler yerıne baska seyler aldım bıde 80tlydı düşüneblıomsn hıcbseye yaramadı dha coksırtımı agrıttı Aslında sitesinde de çok kötü yorumlar görmüştüm ama inanmamıştım Çoğu kişi haklıymış yani hak verdimOyle tabı nekadar cok durursa okadar gelısır :)hamıleler ıcınde satılan yastık gıbı tatak gıbı seyler oluyırmus kalsaydık keşke :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?