Aman ha bende bugün çok garibim kalktığımdan beri bi sancı var bi imal bi kabız tuvaleten çıkamadım ilk defa böyle birşey yaşıyorum bi gidiyorum imal ni gidiyorum kabız halen sancım var sırtıma vuruyor uyumaya korkuyorum bu geceTeşekkür ederiz güzel teyzesi valla baktım sabah ta devam ediyor ilk işim bu dediğini yapmak olcak kaynanamda sen bugün yarın doğrucan bunlar onun habercisi diyor b..kla ne alakası var anacım diyorum yok kadın tutturdu doğurtcak beni
Ah canım seni çok iyi anlıyorum ilk oğlumun adı hüseyin ali hüseyin eşimin babasının ismi ali isminide ben koydum ki babası maşallah turp gibi hayatta eşimin ailesi 8 kuşaktır hüseyin oğlu aziz aziz oğlu hüseyin diye gidiyomuş inşallah oğlumn oğlu olursa babasının adını koymaz da bu zincir bozulur bu arada hasan ismi bizim yöremizde cok yaygın canım ve en az 10 hasan tanıyorum hepsi mülayim çalışkan vicdanlı insanlar inşallah bizim evlatlarimizda böyle olur ama içine sinmiyorsa bence eşinin yumuşak anını bul ve 2. Ismini sen ver sonucta ikinizin evladı birtek onun tekelinde olmamaliNe guzel 2. Isım hakkın varmıs benım oda yok kp ısmı vefat etmıs ondan ses etmıuorum :) bı ara acıllık olmıdtın demı yanlıs gatırlamoyorsam ? Lıyfen dıkkat et ıshal ıyı bıseydegıl dıyebılıyorumbol bol muz ve su tuket InsaAllah gcer ❣
Kiz vllahi kendinde oyle olmus sordum ıshl kusma yaşıyormuş banada garip geldi zavallım ışığını kapatmamis ben gece hastalanırım onu uyandırmaya cekinmiyim diyehahahaha vallahi güldürdünn kızzz beni kendi öyle mi olmuş acabanarkabugu bıze yasak mı degıl mı yaparsan mutlaka sor ama dr a falan canmm.
Geçmiş olsun. Inşallah bebiş zamanında gelir. Ama tam da dün kitap okurken doğumun yaklaştığının belirtilerinde ishal de vardı... Bunlar...Teşekkür ederiz güzel teyzesi valla baktım sabah ta devam ediyor ilk işim bu dediğini yapmak olcak kaynanamda sen bugün yarın doğrucan bunlar onun habercisi diyor b..kla ne alakası var anacım diyorum yok kadın tutturdu doğurtcak beni
Perşembe sabahına randevu mu aldım şimdi bende tedirgin oldum ki ben oğlumu 35+5te doğurdum yine erken gelebilir ki şöyle bi yaşadığım belirtilere bakılınca pekde yersiz değil tereddütlerimiz teşekkür ederim uyardigin icinGeçmiş olsun. Inşallah bebiş zamanında gelir. Ama tam da dün kitap okurken doğumun yaklaştığının belirtilerinde ishal de vardı... Bunlar...Eki Görüntüle 2209993
Rica ederim canım kontrollü olmakta fayda var. Umarım o yüzden değildir ama yazını görünce, dün de okumuşken bulup atayım dedim. Kayinvaliden de o yüzden demiştir muhtemelen. Tek sebebi ishal olmaz tabi ama, inşallah önemli bişey yoktur. Randevu almakla iyi yapmissin. Tekrar geçmiş olsun.Perşembe sabahına randevu mu aldım şimdi bende tedirgin oldum ki ben oğlumu 35+5te doğurdum yine erken gelebilir ki şöyle bi yaşadığım belirtilere bakılınca pekde yersiz değil tereddütlerimiz teşekkür ederim uyardigin icin
Ben de aynı durumdayım surekli yanma var özellikle geceleri. Acı su geliyor hep ama doktor sacla bi iliskisi yok dedi rahim büyüdükçe mideye olan baskısından kışKızlar sürekli mide yanması acı suların ağzıma çıktığını hissediyorum ve uyuyamıyorum acaba bunun bebeğin saçlanmasıyla alakası var Mıdır eşim de ben de çok gür saçlı doğmuşuz acaba ondan mı bu kadar hissediyorum ? Uyuyamayacak duruma geldim artık
Sadece esım degılkı kaynanamda 2. Isım koycaksanız hıc koymayın dıyor kestırıp atıyorlar bende kendı dusundugum ısmı koyup onların dedıklerını koymamazlık edemem ama yınede son anda da ıstedıgım ısım kullanılmassa cocuga gobek ısmı koyup ona alıstırcamAh canım seni çok iyi anlıyorum ilk oğlumun adı hüseyin ali hüseyin eşimin babasının ismi ali isminide ben koydum ki babası maşallah turp gibi hayatta eşimin ailesi 8 kuşaktır hüseyin oğlu aziz aziz oğlu hüseyin diye gidiyomuş inşallah oğlumn oğlu olursa babasının adını koymaz da bu zincir bozulur bu arada hasan ismi bizim yöremizde cok yaygın canım ve en az 10 hasan tanıyorum hepsi mülayim çalışkan vicdanlı insanlar inşallah bizim evlatlarimizda böyle olur ama içine sinmiyorsa bence eşinin yumuşak anını bul ve 2. Ismini sen ver sonucta ikinizin evladı birtek onun tekelinde olmamali
Canım gece yemek yeme aksam yemegıde en gec 7 de yenmelı usunede bır soda cok rahatlatıcı oluyorKızlar sürekli mide yanması acı suların ağzıma çıktığını hissediyorum ve uyuyamıyorum acaba bunun bebeğin saçlanmasıyla alakası var Mıdır eşim de ben de çok gür saçlı doğmuşuz acaba ondan mı bu kadar hissediyorum ? Uyuyamayacak duruma geldim artık
Bende kizimda coraspin ve clexsann kullanıyordum coraspin 34 de kesilmişti .bana da öyle demişti Dr kalbini yorar iğne arti coraspin diyerekValla benm doktor hala devam diyor. 36 da kesicek. 34+5 oldum hala içiyorum. Acaba böyle bir bilgiden haberi yokmu ki anlayamadım bende ama devam ediyorum bakalım.
Gece yemelerim çok fazla doğru diyorsun canım en iyisi dediğin gibi yatmadan yemek yememekCanım gece yemek yeme aksam yemegıde en gec 7 de yenmelı usunede bır soda cok rahatlatıcı oluyor
Degerli arkadaslar, grubun ilk cikintisi benim sanirim. Dun gece dogum yaptim bennn. Normal dogum oldu. Bebisim zaten zor bekliyordu diyebilirim. 26. Haftadan itibaren yokluyordu. 35. Haftada bize merhaba dedi. Cok sukur kolay bir dogumum oldu. Erken dogdugu icin simdilik kuvezde. Solunum destegi aliyor simdlik ama doktorum cok kalmayacagini dusunuyor. Bu yuzden simdilik sabrediyoruz evimize gelecegimiz gun icin. Allah cocuklarimizi bizlere bagislasin. Darisi basiniza ama zamninda olsun siziniler insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?