maşallah minişine canımgünaydın hanımlar.
dün dr gittim yazışmalar birikmiş ancak bitirdim.
bizim küçük hanım makat geliş pozisyonuna geçmişumarım döner.
1950 gr 42 cm olmuş. yüzünü göremedik.
gebelik eğitiminde aralık ayı dolmuş dr diğer ay katılırsın dedi. ben de diğer ay doğum var dedim. dr 38. haftaya kadar doğum başlarsa durdururuz öyle erkenden doğurmak yok dedi.
kasık ve sırt ağrılarım için magnezyumu sabah akşam iç dedi.
yok yok umutsuzluk yokAynı değişen bişe yok ana ben iyice umutsuzlanmaya basladım
Vallahi ya ilaçların tesiri altındayız Şimdi konuştuk O da farkında dedim ter içinde uyanıyorum kabuslar da görüyorum Sık dişini biraz daha diyor takılıyor ben sonra çıkarırım acısını diye:) ay geçirelim artık şu günleri Canım inşallah ya Yani mesaj bile yazamıyorum sesli klavye ile yazıyorum resmenCanim haklisin ama biyeri duzeltirken biryer hasar görüyor malesef o korkuyu yasamaktansa ic ilacini vur kafayi napalim az haftamiz kalsi sık disini biraz kafan ayik oldugunda benim terslemelerime aldiris etme kafa yapıyor ilac dersin
Ayy inşallah dönerler canım. benim 1. normal doğum onun için bunu da normal istiyorum.Canim aramizda bi hafta var..bebisler zaman olarak ayni kiloda..21 kasimda benimkide 1900 grm 42 cmdi..ve ters duruyordu seninki gibi..
Ama dr doner dedi...
Ayin 17sinde randevum.var..merakla bekliyorum o gunu..donup donmedigini anlamiyorum maalesef..cunku hareket her yerde oluyo..neresi nerde ben cozemiyorum.
Oğlumda Dr bana 500 Gr yanılma payı olur son haftalarda demişti +500 ve -500 yanılma payini dikkate almalıyızGünaydın canım . inşallah ama işte ultrasonla gerçek sonuç farklı geliyor ya o düşündürüyor beni
benim de oğlumda sabah 3500 ölçtü akşam 3800 doğdu. kilolu bebeklerde anneyi korkutmamak için 300 ila 500 gr eksik söylermiş. doğumuma eşi girdi en son kaç kg ölçtü diye sormuştu 3500 diyince en az 3800 doğar yada 4 kg demişti. eşinin eksik kilo söylediğini o şekilde öğrenmiştim.Oğlumda Dr bana 500 Gr yanılma payı olur son haftalarda demişti +500 ve -500 yanılma payini dikkate almalıyız
Geçmiş olsun inşaallah durur kanama ve sıkıntı ortadan kalkar. Benim ara ara kahverengi leke oluyor progestan kullanmaya devam ediyor um. İnşaallah sıkıntısız ulaşırız son haftalara ve sağlıkla alırız kucağımiza.Benmde dun aksamdan bu yana kanamam var serum progestan takviyeleri alıyorum hastanede.sebep bulamadı.bi ara kahverenhine donmustu ama sımdı gene kırmızı pıhtı grliyo.dua edin saglıkla biraz daha buyudukten sonra gelsin
Yok canım ben sadece kan hapı kullanıyorum hiç vitamin vs kullanmıyorum. O yüzden biraz tedirginim ilave bir şey kullansam mi diyeMulti vitamin kullanmiyormusun canimo un icinde balikyagi var ekstra balik yemene bile gerek yok ki yagida hic gerek yok
Benim ilk gebeliğimde olmuştu hep uyusuktu tırnaklarımi bile kesemezdim. Doğumdan sonra geçti.Bende maalesef aylardır var canım karpal tunelHer hareketi kısıtlıyor ağrıdan bir şey yapamaz oluyor insan. Doğumdan sonra ödem gidince iyileşiyormuş yavaş yavaş. Sabredeceğiz az kaldı
Teşekkür ederim canım benim Evet Bir iki yere gideceğiz haftasonu kalan ısler onlar. Bir de kıyafetler falan yerleşecek Ablam gelecek Onun için de akşama yaparız dedi bayağı bir havalandı Oda tekrar silip yerleştirebiliriz sanırım. bugun dınlenecegım sen nasılsınn❤Canım geçmiş olsun. Bugün dinlen bir şey yapma. Zaten fazla bi işin kalmadı
Geçmiş olsun çok canım hangi ilacı kullandın kasılmaların cokmuydu. Korkma sımdılerde bısey olmaz Allahın iznıyle dr un deedigı gbSancim azalmış.ilaç için 34 haftadan sonra sonra önermiyoruz. Daha küçük hafta olsaydı ilaca başlar sancıları ertelerdim ama kilosu sağlık durumu iyi dura bildiği kadar dursun ama ilaçla ertelemek gereksiz dedi bol su iç ve dinlenceksin dedi
İyi neyseki azalmista canim ❤ dinlen o zaman guzelve ❤Sancim azalmış.ilaç için 34 haftadan sonra sonra önermiyoruz. Daha küçük hafta olsaydı ilaca başlar sancıları ertelerdim ama kilosu sağlık durumu iyi dura bildiği kadar dursun ama ilaçla ertelemek gereksiz dedi bol su iç ve dinlenceksin dedi
O kadar gunlere takilmiyorlar canim sana o verir bugun 32 haftalik calisir yada calisamaz diye.Kizlar ben bugun 31+6 gunluk hamileyim. Normalde yarin dr kontrolum vardi hem kontrol hem rapor verecekti. Ama yarin kongresi varmış ve 1 hafta yokmuş doktorum. Bugun aradı gel dedi yanindaki sekreter. Yalniz rapor 31+6 iken alinabiliyor mu? Yoksa yarin mi almam gerekecek? Yarin almam için baska bir doktora gitmem lazim. Bilen varsa yardimci olabilir mi?
Öyleyse bugün hemen gidiyim. Başka doktora geçmek istemiyorum çünkü..O kadar gunlere takilmiyorlar canim sana o verir bugun 32 haftalik calisir yada calisamaz diye.
ben takılmazlar dıye düşünüyorum sonucta senlik durum değil dr olmayacakmıs raporu yazmak da dr.un elınde degıl mı. ama istersen ara sor dr.una garanti etmek içinKizlar ben bugun 31+6 gunluk hamileyim. Normalde yarin dr kontrolum vardi hem kontrol hem rapor verecekti. Ama yarin kongresi varmış ve 1 hafta yokmuş doktorum. Bugun aradı gel dedi yanindaki sekreter. Yalniz rapor 31+6 iken alinabiliyor mu? Yoksa yarin mi almam gerekecek? Yarin almam için baska bir doktora gitmem lazim. Bilen varsa yardimci olabilir mi?
Kuzum ben 31 haftada aldim raporumu 32lik eger ozel hastaneyse verirKizlar ben bugun 31+6 gunluk hamileyim. Normalde yarin dr kontrolum vardi hem kontrol hem rapor verecekti. Ama yarin kongresi varmış ve 1 hafta yokmuş doktorum. Bugun aradı gel dedi yanindaki sekreter. Yalniz rapor 31+6 iken alinabiliyor mu? Yoksa yarin mi almam gerekecek? Yarin almam için baska bir doktora gitmem lazim. Bilen varsa yardimci olabilir mi?
Teşekkür ederim canım benim Evet Bir iki yere gideceğiz haftasonu kalan ısler onlar. Bir de kıyafetler falan yerleşecek Ablam gelecek Onun için de akşama yaparız dedi bayağı bir havalandı Oda tekrar silip yerleştirebiliriz sanırım. bugun dınlenecegım sen nasılsınn❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?