2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
maşallah minişine canım

Canim haklisin ama biyeri duzeltirken biryer hasar görüyor malesef o korkuyu yasamaktansa ic ilacini vur kafayi napalim az haftamiz kalsi sık disini biraz kafan ayik oldugunda benim terslemelerime aldiris etme kafa yapıyor ilac dersin
Vallahi ya ilaçların tesiri altındayız Şimdi konuştuk O da farkında dedim ter içinde uyanıyorum kabuslar da görüyorum Sık dişini biraz daha diyor takılıyor ben sonra çıkarırım acısını diye:) ay geçirelim artık şu günleri Canım inşallah ya Yani mesaj bile yazamıyorum sesli klavye ile yazıyorum resmen

Ayy inşallah dönerler canım. benim 1. normal doğum onun için bunu da normal istiyorum.

Oğlumda Dr bana 500 Gr yanılma payı olur son haftalarda demişti +500 ve -500 yanılma payini dikkate almalıyız
benim de oğlumda sabah 3500 ölçtü akşam 3800 doğdu. kilolu bebeklerde anneyi korkutmamak için 300 ila 500 gr eksik söylermiş. doğumuma eşi girdi en son kaç kg ölçtü diye sormuştu 3500 diyince en az 3800 doğar yada 4 kg demişti. eşinin eksik kilo söylediğini o şekilde öğrenmiştim.

Benmde dun aksamdan bu yana kanamam var serum progestan takviyeleri alıyorum hastanede.sebep bulamadı.bi ara kahverenhine donmustu ama sımdı gene kırmızı pıhtı grliyo.dua edin saglıkla biraz daha buyudukten sonra gelsin
Geçmiş olsun inşaallah durur kanama ve sıkıntı ortadan kalkar. Benim ara ara kahverengi leke oluyor progestan kullanmaya devam ediyor um. İnşaallah sıkıntısız ulaşırız son haftalara ve sağlıkla alırız kucağımiza.

Bende maalesef aylardır var canım karpal tunel Her hareketi kısıtlıyor ağrıdan bir şey yapamaz oluyor insan. Doğumdan sonra ödem gidince iyileşiyormuş yavaş yavaş. Sabredeceğiz az kaldı
Benim ilk gebeliğimde olmuştu hep uyusuktu tırnaklarımi bile kesemezdim. Doğumdan sonra geçti.
Ama bunda yaşamadım çok şükür

Kızlar acaba bebeğin kaka yapıp yapmadığı ultrasonla nasıl anlaşılıyor ya da anlaşılıyor mu ki son haftalarda

Canım geçmiş olsun. Bugün dinlen bir şey yapma. Zaten fazla bi işin kalmadı
Teşekkür ederim canım benim Evet Bir iki yere gideceğiz haftasonu kalan ısler onlar. Bir de kıyafetler falan yerleşecek Ablam gelecek Onun için de akşama yaparız dedi bayağı bir havalandı Oda tekrar silip yerleştirebiliriz sanırım. bugun dınlenecegım sen nasılsınn❤

Geçmiş olsun çok canım hangi ilacı kullandın kasılmaların cokmuydu. Korkma sımdılerde bısey olmaz Allahın iznıyle dr un deedigı gb

Kizlar ben bugun 31+6 gunluk hamileyim. Normalde yarin dr kontrolum vardi hem kontrol hem rapor verecekti. Ama yarin kongresi varmış ve 1 hafta yokmuş doktorum. Bugun aradı gel dedi yanindaki sekreter. Yalniz rapor 31+6 iken alinabiliyor mu? Yoksa yarin mi almam gerekecek? Yarin almam için baska bir doktora gitmem lazim. Bilen varsa yardimci olabilir mi?

İyi neyseki azalmista canim ❤ dinlen o zaman guzelve ❤

O kadar gunlere takilmiyorlar canim sana o verir bugun 32 haftalik calisir yada calisamaz diye.

ben takılmazlar dıye düşünüyorum sonucta senlik durum değil dr olmayacakmıs raporu yazmak da dr.un elınde degıl mı. ama istersen ara sor dr.una garanti etmek için

Kuzum ben 31 haftada aldim raporumu 32lik eger ozel hastaneyse verir

Çok yorma kendini güzel anne ben bugün biraz güçlü hissediyorum kendimi. Kardeşimi çağırdım bebeğin ütülerini yapcaz kapı süsünü yapcaz. İnşallah bir şeye benzetiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…