ben varım canım. dün kontrolüm vardı makat geliş pozisyonunda. daha erken dönerler inşallah.Ya bizim sipa dönmemiş daha benim durumda olan varmi :-(
Ya bizim sipa dönmemiş daha benim durumda olan varmi :-(
Ilgi alanim bu ara..ne zamandan sonra donme ihtimalleri azalirmis acaba kizlar onla ilgili bisey dedimi...ben varım canım. dün kontrolüm vardı makat geliş pozisyonunda. daha erken dönerler inşallah.
bana tarih vermedi ama daha erken, dönmek için vakti var dedi.Ilgi alanim bu ara..ne zamandan sonra donme ihtimalleri azalirmis acaba kizlar onla ilgili bisey dedimi...
Canım benimki de dönmemişti en son, bence hala da dönmedi. Haftasonu görücez bakalımYa bizim sipa dönmemiş daha benim durumda olan varmi :-(
Çalışabilir raporu alacaksan alınabiliyor ama çalışamaz alınacaksa 32+0 olması gerekiyor. Çalışabilir raporu işlenmiyor sgkya çünkü. Bana kurumum bu sadece elimizde olsun diye bir belge asıl çalışamaz ve doğum raporu önemli demişti.
Canim döner diyorlar ama kaç ay oldu hala dönmedi her geldigimde bu sefer dönmuş desin diye bekliyorum ama malesef benim pek umudum kalmadi rahati iyi galiba yukarilara yukarilara tirmaniyor agzimdan gelecekIlgi alanim bu ara..ne zamandan sonra donme ihtimalleri azalirmis acaba kizlar onla ilgili bisey dedimi...
Kasikta tekme hissediyorsan dönmemistirCanım benimki de dönmemişti en son, bence hala da dönmedi. Haftasonu görücez bakalım
32+0 cumartesiye denk geldiği takdirde çalışamaz raporunu pazartesi mı alacağız o halde, öğretmenim de hastane cuma gel dedi ama sıkıntı yaşamak istemiyorum sonradanGün öncesinden alınmıyor diye biliyorum çünkü sgk sistemine giriş yapıyor hastane.
En az 32 haftalık olman gerekiyor.
İnşallah canim yaben varım canım. dün kontrolüm vardı makat geliş pozisyonunda. daha erken dönerler inşallah.
Hickirik sizdede surekli oluyor mu.. bebislerde..
Ne zaman yemek yesem.yaklasik 1 saat sonra 15 dk hickiriyo..
Belli bir noktaya tekme attigi gibi ama okadar siddetli degil pit pit iki uc saniyede bir tekme hissi gibi oluyor uzun sure belki sendede oluyor sen hickirik oldugunu bilmiyorsun canim.ben henüz hıçkırığı hiç hissetmedim, sizlerden okudukça meraklanıyorum dikkat ediyorum hatta ama yok yok
Bak ne guzel herseyi iyiymis masallah bebisine :) kac haftaliksinz tam olarakSelam kızlar hastaneden geldim ara hala 10 gün gerilik var karin çevresinde ama boyu kafası önde gidiyor buda bu durumu dengeliyor suyumuz herşeyimiz iyi bu haftalarda çatı ağrısı olması normalmiş artık ordaki kaslar gevşiyormuş bebek baskı yaptığı icin nst ye baglandım hafif sancılarım cıktı 30u bulan alttan muayne oldum açılma yumuşama yok bu arda hic korkulacak birşey değil bol bol dinlenmemi dikkatli olmamı istedi dr bebişin erken geleceğe benziyor her an hazırlıklı ol islerin varsa bitir dedi şimdilik bukadar kızlar.
Demekki..benimde hep kasikta cunku..Canim döner diyorlar ama kaç ay oldu hala dönmedi her geldigimde bu sefer dönmuş desin diye bekliyorum ama malesef benim pek umudum kalmadi rahati iyi galiba yukarilara yukarilara tirmaniyor agzimdan gelecek
Bu arada hickirik yeriyle bebegin pozisyon yerini belirleme de dogru bir tesbit degilmiş birkez daha anladik daha akşam kasikta saniyede atiyordu bebek yukarida çikti
Bizim gibi hickiriyo canim..belli noktada kalp atisi gibi pit pit ritmik olarak ..ben henüz hıçkırığı hiç hissetmedim, sizlerden okudukça meraklanıyorum dikkat ediyorum hatta ama yok yok
Benim raporum.var 2 kere yazdi sanirim.toplu olarak aliyorum.. su an doguma kadar var...Kızlar merhaba biz doktordan geldik bebeğim 2kilo olmuş koraspirini 35e kadar kullanacaksın dedi.igneye devam ama ben clexane iğne bulamiyorum piyasada nereden bulup alıyorsunuz kizlar?
Bu aradaJane Austen canım hayırlı olsun bebeğin gözün aydın erken kavuşmuşsun insallah çabucak çıkar kuvezdende.acaleci çıkmış yavrun.olsun sağlıklı olsun da .
evet günde 3,4 kez bazen daha fazla bizde de. akcigerleri gelısımı ıcın solunum hareketlerı yapıyor ya ondan oluyormuş suyu ıcıyor bolbol ıcerde:)hıckırması cok güzel bişey dıyor dr.lar da gelısımı ıcın S swtln sen anlamamıssındr ama mutlaka bıkackez hıckırıyordur canım akciğer gelısımı ıcın yaptıgı enönemli seylerden biri buymuş. sen ayaktayken falan anlamıyorsundurHickirik sizdede surekli oluyor mu.. bebislerde..
Ne zaman yemek yesem.yaklasik 1 saat sonra 15 dk hickiriyo..
gittin mi canım dr.a halloldu mu?Canım yaninda ki sekreter bugun verebiliriz dedi ama emin olamadim.
Yanindaki sekreterde bugun verebiliriz sorun olmaz dedi. Ama ben emin olamadim ondan sordum. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?