2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

ben çalışamaz raporu alacağım ama 32+0 cumartesiye denk geliyor, üni hastanesi olduğu için cumartesi veremiyorlar cuma gel verelim dediler. cumartesiye kadar da raporluyum. acaba cuma mı gitsem pazartesi mı? ne yapmam gerekiyor hiç bilemedim

Ilgi alanim bu ara..ne zamandan sonra donme ihtimalleri azalirmis acaba kizlar onla ilgili bisey dedimi...
Canim döner diyorlar ama kaç ay oldu hala dönmedi her geldigimde bu sefer dönmuş desin diye bekliyorum ama malesef benim pek umudum kalmadi rahati iyi galiba yukarilara yukarilara tirmaniyor agzimdan gelecek
Bu arada hickirik yeriyle bebegin pozisyon yerini belirleme de dogru bir tesbit degilmiş birkez daha anladik daha akşam kasikta saniyede atiyordu bebek yukarida çikti

Son düzenleme:
Gün öncesinden alınmıyor diye biliyorum çünkü sgk sistemine giriş yapıyor hastane.
En az 32 haftalık olman gerekiyor.
32+0 cumartesiye denk geldiği takdirde çalışamaz raporunu pazartesi mı alacağız o halde, öğretmenim de hastane cuma gel dedi ama sıkıntı yaşamak istemiyorum sonradan

Hickirik sizdede surekli oluyor mu.. bebislerde..
Ne zaman yemek yesem.yaklasik 1 saat sonra 15 dk hickiriyo..

ben henüz hıçkırığı hiç hissetmedim, sizlerden okudukça meraklanıyorum dikkat ediyorum hatta ama yok yok

ben henüz hıçkırığı hiç hissetmedim, sizlerden okudukça meraklanıyorum dikkat ediyorum hatta ama yok yok
Belli bir noktaya tekme attigi gibi ama okadar siddetli degil pit pit iki uc saniyede bir tekme hissi gibi oluyor uzun sure belki sendede oluyor sen hickirik oldugunu bilmiyorsun canim.

Kızlar merhaba biz doktordan geldik bebeğim 2kilo olmuş koraspirini 35e kadar kullanacaksın dedi.igneye devam ama ben clexane iğne bulamiyorum piyasada nereden bulup alıyorsunuz kizlar?
Bu arada Jane Austen canım hayırlı olsun bebeğin gözün aydın erken kavuşmuşsun insallah çabucak çıkar kuvezdende.acaleci çıkmış yavrun.olsun sağlıklı olsun da .

Bak ne guzel herseyi iyiymis masallah bebisine :) kac haftaliksinz tam olarak

Demekki..benimde hep kasikta cunku..
Benim kontrole daha cok varda... sizden takip ediyorum donecek mi diye donmezsede yapcak bisey yok yaa.hayirlisi..nasip

Benim raporum.var 2 kere yazdi sanirim.toplu olarak aliyorum.. su an doguma kadar var...
Skinti yasamamistik alirken ama..simdi stokmu azaldi acaba..bikac yere sor canim..bulunur elbet.

Geçmiş olsun kızlar Ben de magnezyum içiyorum bir bacağımda varis var uyurken çok kötü kramp giriyor kasılıyorum uyanıyorum o derece. Magnezyum iyi geliyor şükür

Hickirik sizdede surekli oluyor mu.. bebislerde..
Ne zaman yemek yesem.yaklasik 1 saat sonra 15 dk hickiriyo..
evet günde 3,4 kez bazen daha fazla bizde de. akcigerleri gelısımı ıcın solunum hareketlerı yapıyor ya ondan oluyormuş suyu ıcıyor bolbol ıcerde:)hıckırması cok güzel bişey dıyor dr.lar da gelısımı ıcın S swtln sen anlamamıssındr ama mutlaka bıkackez hıckırıyordur canım akciğer gelısımı ıcın yaptıgı enönemli seylerden biri buymuş. sen ayaktayken falan anlamıyorsundur

Canım yaninda ki sekreter bugun verebiliriz dedi ama emin olamadim.

Yanindaki sekreterde bugun verebiliriz sorun olmaz dedi. Ama ben emin olamadim ondan sordum. Teşekkür ederim
gittin mi canım dr.a halloldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…