2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet canım benmde çatı bölgem aşırı acıyo. Bazen kalkerken ağlıyorum oturup ağdaya bende gidicem ama çok korkuyorum ya nasıl geçti seninki çok canın yandımı ?
Bende tırsa tırsa gittim son 2 aydır resmen goremiyodum ama kuaförüm cok nazik davrandı korkmak yersizmis kasma kendini herzamanki gibi geçiyor canım git yaptır hee an gelebilir sipalar hazırlıklı olmak lazim

Daha fazla olmuştur bence :) haberlerini bekliyoruz canım
Ay inşallah inşallah canım ama bizimki az az aliyor. Zayif hanimefendi. 2 hafta once 1800 idi. 2 haftada 500 gram aldıysa dua edicem. :))) Tabi daha fazlasına cokkkk seviniriz. Yarın olsun bakalım. :)

Uzan dinlen canım. Geçer umarım az daha dursun bebiş
aslında üzülmek değil de eşimle öyle müzik dinlerken çok ağladım duygusallaştım annem falan geldi aklıma çocuklugum geldi ağlamaya yer arıyorum ben de duygusallıktam bu da sebep olur mu bilmiyorum ilacın etkısını beklıyorum canım

çatı ağrısı dogum yaklasınca mı hissediliypr benım de çoook kötü. bacagımı kaldıramıyorum merdıven cıkamıyorum ani hareket yapamıyorum vb seyler resmen kemıklerı hıssedıyrm

Anne bebek çantası bence şart normal sırt çantasında iç kısmında o kadar bolme yok bir şey koysan en alttakini almak icin hepsini çıkaracaksın.Carsiya bile giderken cok kullanışlı bezi bir yerde kiyafeti bir yerde vs.Aldigima pişman değilim kısaca :))

çatı ağrısı dogum yaklasınca mı hissediliypr benım de çoook kötü. bacagımı kaldıramıyorum merdıven cıkamıyorum ani hareket yapamıyorum vb seyler resmen kemıklerı hıssedıyrm
Aslinda bende 28.haftafa olmustu gecti su son 10 gundur gunden gune cogaliyor ozwllikle hareketsiz kaldigim zaman sabahlari yataktan cikarken falan maf oluyorum yurumek iyi geliyo ama doğumun yaklaştığının habercisi bebekler dönüyor kanala yaklaşıyor başlarıyla baskı ya0iyorlar bu sebepten ağrıyor yarın sabah randevum var bunların hepsini doktora soracağım en doğru bilgiyi 0onlar verir bize paylaşırım burda

Kızlar lohusa pijamasini netten alan varmi hangi siteden aldiniz

Instagramda onlinecamasir.com siteleri de var instagrama özel indirim vardi haftasonu 135 e aldim sabahlıkli pijama takımını bugün geldi kumaşı cok da güzel ben kalın almadim sıcağa gelemiyorum zaten lohusa iken de terleniyormus iyice basarlar beni artik :))

evet şu aralar doğanlarda duymadım bende hiç

canım dinleniyomusun? Ben izne ayrılana kadar herkes çok aşağıda diyodu, şimdi evdeyim dinleniyorum. İyice midemin oraya çıktı
Ya ders saatim fazla okulda çok ayakta durmamaya çalışıyorum evde de bi yemek bulaşık,oğlanın oyuncak vs topluyorum ama demek ki yoruyor bugün çok kasıldım ve kasiklarimda da baskı hissettim cuma kontrolüm var 32.hafta raporu alıp çalışayım 37ye kadar diyorum ama bakalim doktor ne diyecek.

Benmde dun aksamdan bu yana kanamam var serum progestan takviyeleri alıyorum hastanede.sebep bulamadı.bi ara kahverenhine donmustu ama sımdı gene kırmızı pıhtı grliyo.dua edin saglıkla biraz daha buyudukten sonra gelsin
Geçmiş olsun canım inşallah sıkıntıların hafiflemistir. Evladını sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah

Benim kullandığım çanta hem buyuk hem içimde dışında bir sürü göz var canım o yuzden almadım. Hatta e bebekte baktığım çantaların gözünden fazla. Eğer doğumdan sonra ihtiyaç duyarsam mutlaka alacağım anne bakım çantası. Şimdilik bizdekini deneyeceğiz çünkü eşimin kullanması daha kolay. Ben boyun fıtığı olduğum için hem çanta hem bebek taşıyamam maalesef :/

Benmde dun aksamdan bu yana kanamam var serum progestan takviyeleri alıyorum hastanede.sebep bulamadı.bi ara kahverenhine donmustu ama sımdı gene kırmızı pıhtı grliyo.dua edin saglıkla biraz daha buyudukten sonra gelsin
Canım çok geçmiş olsun. Hastanede sürekli gözetimde tutsunlar seni bebek hareketlerini sürekli kontrol et inşallah daha geç zamanda sağlıkla doğurcaksın bebeğini

Doktor ne diyor peki bu duruma? Canım 37 ye girmek üzeresiniz bebeğin ve sen birazcık daha dayanın

evet şu aralar doğanlarda duymadım bende hiç

canım dinleniyomusun? Ben izne ayrılana kadar herkes çok aşağıda diyodu, şimdi evdeyim dinleniyorum. İyice midemin oraya çıktı
Ben de yoğun olduğum çalışma günlerinde aşağıya indiğini hissediyorum. Sabah dinlenmiş kalkınca geri yukarı çıkıyor. Aslında bu zamanlarda kesinlikle dinlenmemiz şart :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…