Bırseye mı uzuldun yoksa kendılıgınden mı oldu . Devam ederse bekleme doktorunda oyle demıstı zatenkızlar yıne basladı kasılmalarım 1saattır ardarda ılacımı aldım yıne. umarım yine hast.ye gitmek zoeunda kalmam
Bende tırsa tırsa gittim son 2 aydır resmen goremiyodum ama kuaförüm cok nazik davrandı korkmak yersizmis kasma kendini herzamanki gibi geçiyor canım git yaptır hee an gelebilir sipalar hazırlıklı olmak lazimEvet canım benmde çatı bölgem aşırı acıyo. Bazen kalkerken ağlıyorum oturupağdaya bende gidicem ama çok korkuyorum ya nasıl geçti seninki çok canın yandımı ?
Ay inşallah inşallah canım ama bizimki az az aliyor. Zayif hanimefendi.Daha fazla olmuştur bence :) haberlerini bekliyoruz canım
aslında üzülmek değil de eşimle öyle müzik dinlerken çok ağladım duygusallaştım annem falan geldi aklıma çocuklugum geldi ağlamaya yer arıyorum ben de duygusallıktam bu da sebep olur mu bilmiyorumUzan dinlen canım. Geçer umarım az daha dursun bebiş
lohusasepeti.comdan aldım canmKızlar lohusa pijamasini netten alan varmi hangi siteden aldiniz
çatı ağrısı dogum yaklasınca mı hissediliypr benım de çoook kötü. bacagımı kaldıramıyorum merdıven cıkamıyorum ani hareket yapamıyorum vb seyler resmen kemıklerı hıssedıyrmAy valla bende öyleyim ama beni yolluyo sıpam bugün ağdaya gittim resmen aşağı inmiş hareketleri cok belli oluyordu bel agrım var bıçak saplanır gibi çatı agrım uzun zamandır var ama günden güne kötüye gidiyor hepimiz sağlıkla vaktinde doguralim
Ya ben bu cantalardan almaktan vazgectim. Çünkü bunları her zaman biz taşımayacağız eşlerimizde taşıcaklar. Askıları hem kısa duruyor hem de erkekler için uygun renk model değil diye düşündüğümden çok gözlü nike çantam vardı yepyeni onu kullanmaya karar verdim. Tek eksiği folyolu kısım yok ısı kaybını önlemek için. Ona da küçük çanta gördüm e bebekte ondan alcam inşallah bu çantalardan almadım diye pişman olmam :)
Aslinda bende 28.haftafa olmustu gecti su son 10 gundur gunden gune cogaliyor ozwllikle hareketsiz kaldigim zaman sabahlari yataktan cikarken falan maf oluyorum yurumek iyi geliyo ama doğumun yaklaştığının habercisi bebekler dönüyor kanala yaklaşıyor başlarıyla baskı ya0iyorlar bu sebepten ağrıyor yarın sabah randevum var bunların hepsini doktora soracağım en doğru bilgiyi 0onlar verir bize paylaşırım burdaçatı ağrısı dogum yaklasınca mı hissediliypr benım de çoook kötü. bacagımı kaldıramıyorum merdıven cıkamıyorum ani hareket yapamıyorum vb seyler resmen kemıklerı hıssedıyrm
Kızlar lohusa pijamasini netten alan varmi hangi siteden aldiniz
Canım ben bir tane jar pierreden aldım bide yedek birolicgiyimden aldım 50 liraydı rakamı eger varsa bak sende netten baya uygun geldiKızlar lohusa pijamasini netten alan varmi hangi siteden aldiniz
Canım ben bir tane jar pierreden aldım bide yedek birolicgiyimden aldım 50 liraydı rakamı eger varsa bak sende netten baya uygun geldiKızlar lohusa pijamasini netten alan varmi hangi siteden aldiniz
Ya ders saatim fazla okulda çok ayakta durmamaya çalışıyorum evde de bi yemek bulaşık,oğlanın oyuncak vs topluyorum ama demek ki yoruyor bugün çok kasıldım ve kasiklarimda da baskı hissettim cuma kontrolüm var 32.hafta raporu alıp çalışayım 37ye kadar diyorum ama bakalim doktor ne diyecek.evet şu aralar doğanlarda duymadım bende hiç
canım dinleniyomusun? Ben izne ayrılana kadar herkes çok aşağıda diyodu, şimdi evdeyim dinleniyorum. İyice midemin oraya çıktı
Geçmiş olsun canım inşallah sıkıntıların hafiflemistir. Evladını sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallahBenmde dun aksamdan bu yana kanamam var serum progestan takviyeleri alıyorum hastanede.sebep bulamadı.bi ara kahverenhine donmustu ama sımdı gene kırmızı pıhtı grliyo.dua edin saglıkla biraz daha buyudukten sonra gelsin
Benim kullandığım çanta hem buyuk hem içimde dışında bir sürü göz var canım o yuzden almadım. Hatta e bebekte baktığım çantaların gözünden fazla. Eğer doğumdan sonra ihtiyaç duyarsam mutlaka alacağım anne bakım çantası. Şimdilik bizdekini deneyeceğiz çünkü eşimin kullanması daha kolay. Ben boyun fıtığı olduğum için hem çanta hem bebek taşıyamam maalesef :/Anne bebek çantası bence şart normal sırt çantasında iç kısmında o kadar bolme yok bir şey koysan en alttakini almak icin hepsini çıkaracaksın.Carsiya bile giderken cok kullanışlı bezi bir yerde kiyafeti bir yerde vs.Aldigima pişman değilim kısaca :))
Canım çok geçmiş olsun. Hastanede sürekli gözetimde tutsunlar seni bebek hareketlerini sürekli kontrol et inşallah daha geç zamanda sağlıkla doğurcaksın bebeğiniBenmde dun aksamdan bu yana kanamam var serum progestan takviyeleri alıyorum hastanede.sebep bulamadı.bi ara kahverenhine donmustu ama sımdı gene kırmızı pıhtı grliyo.dua edin saglıkla biraz daha buyudukten sonra gelsin
Doktor ne diyor peki bu duruma? Canım 37 ye girmek üzeresiniz bebeğin ve sen birazcık daha dayanınçatı ağrısı dogum yaklasınca mı hissediliypr benım de çoook kötü. bacagımı kaldıramıyorum merdıven cıkamıyorum ani hareket yapamıyorum vb seyler resmen kemıklerı hıssedıyrm
Ben de yoğun olduğum çalışma günlerinde aşağıya indiğini hissediyorum. Sabah dinlenmiş kalkınca geri yukarı çıkıyor. Aslında bu zamanlarda kesinlikle dinlenmemiz şart :/evet şu aralar doğanlarda duymadım bende hiç
canım dinleniyomusun? Ben izne ayrılana kadar herkes çok aşağıda diyodu, şimdi evdeyim dinleniyorum. İyice midemin oraya çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?