2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar biz de bugun kontrole gittik, 34+5, dr 35+5 gorunuyor dedi kilosu 2700, kansizligm vardi birazcik yukselmis dusmemesi bile mucize benm icin :) isim konusulmus bu arada biz de ismi netlestirdik Gökçe olacak ismimiz :)

Maşallah maşallah kuzuya sağlıkla gelsin annesi adıyla yaşasın kuzu

Günaydın herkeze teşekkürler dün nasıl telâşlandıysam dogum çantamı yaptım bakalim birazdan gideceğim hastahaneye hepimizin bebiş sağlıcakla zamanında gelir inşallah kilo konusu geciyo arada ben bir kaç dr konuştuğunda dr lar bebek 2.5 kilo olunca kendini kurtardı diyo dün kendi dr da kilosuna bakıp (2.420 gr) tamam kendini kurtarmış dedi bi dip not olarak söyleyim dedi

günaydın hanımlar.
dün dr gittim yazışmalar birikmiş ancak bitirdim.
bizim küçük hanım makat geliş pozisyonuna geçmiş umarım döner.
1950 gr 42 cm olmuş. yüzünü göremedik.

gebelik eğitiminde aralık ayı dolmuş dr diğer ay katılırsın dedi. ben de diğer ay doğum var dedim. dr 38. haftaya kadar doğum başlarsa durdururuz öyle erkenden doğurmak yok dedi.
kasık ve sırt ağrılarım için magnezyumu sabah akşam iç dedi.

Benmde dun aksamdan bu yana kanamam var serum progestan takviyeleri alıyorum hastanede.sebep bulamadı.bi ara kahverenhine donmustu ama sımdı gene kırmızı pıhtı grliyo.dua edin saglıkla biraz daha buyudukten sonra gelsin

Canım hastanede olman en iyisi inşallah kuzun biraz daha bekler rabbim hayırlısını nasip etsin

Masallah maşallah kuzuna canım vaktinde sıhhatle gelsinler insallah

Bende dün çantamı hazırladım sanki bi iki güne dogurcakmışım gibi hissettim oysaki daha var. Ama nedense wc ye bile girsem ilk baktıgım şey gelen giden varmı diye bakıyorum

O wcde bakma bende de başladı ya kan kahverengi leke geliyor mu diye

Gunaydin kizlar ben de ruyamda suyumun geldigini dogumun basladigini gordum panikle uyandim bebekten dogumdan baska bisey dusunemez oldum

Canim aramizda bi hafta var..bebisler zaman olarak ayni kiloda..21 kasimda benimkide 1900 grm 42 cmdi..ve ters duruyordu seninki gibi..
Ama dr doner dedi...
Ayin 17sinde randevum.var..merakla bekliyorum o gunu..donup donmedigini anlamiyorum maalesef..cunku hareket her yerde oluyo..neresi nerde ben cozemiyorum.

Kızlar iyiyim evimdeyimm günaydın ilacı aldıktan sonra uyuyakalmışım Hatta Eşim getirmiş yatagımıza sersem yapıyor tansıyon düşürüyor ya sabah aldım telefonu buraya da yazacaktım yine uyuyakalmışım hala zor gözlerimi açıyorum Çok sağ olun Beni merak etmişsiniz şimdi kendimi yoklayacağım iyiyim sanırım ❤❤ Ama sabaha kadar bebeğimleydim Hepp emzirmeye çalıştım. Gözleri yüzü gözümün önünde yemyeşil di içinde hafif noktalar vardı kocaman gözleri vardı benim gözlerim de büyüktür aynı benim gibiydi çpk etkılendim cokk
Gunaydin kizlar.. @Kartanesii8892 dogurmadin dimi.ses ver

K Kartanesi092 yanlış etiket oldu canım. @Kartanesii8892 nasıl oldun kasılmaların ne yaptın

Arkadaşım nasılsın inşallah herşey yolundadır

Doktor ne diyor peki bu duruma? Canım 37 ye girmek üzeresiniz bebeğin ve sen birazcık daha dayanın
Randevum Pazartesi canımm gidince soracağım çatı ağrısını Ben daha yeni başladı tesadüfen öğrendim çatı ağrısı denıldgını de ❤

Gunaydin kizlar
@Kartanesii8892 ilacla gecmis cok sukur cati kemiklerin agrisini ben birkac haftadir hissediyorum ki senden de haftamiz az seninki cok normal yani
evet canım ilac çoketkılı gercekten bazen dozu almadıgımda kasılıyrm cok bazen olmuyor dr buyuzden duzenlı iç dedı demek ama korkuyorum işte yanetkısı okdr cokki gıdınce bırak artık ilacı bucogalmalar normal dese de rahatlasam. Yani asabi bile yapıyor beni sürekli eşimi tersliyotum sabahları da ıcıp yatınca

Canım geçmiş olsun. Bugün dinlen bir şey yapma. Zaten fazla bi işin kalmadı

Günaydın canım . inşallah ama işte ultrasonla gerçek sonuç farklı geliyor ya o düşündürüyor beni

Benmde dun aksamdan bu yana kanamam var serum progestan takviyeleri alıyorum hastanede.sebep bulamadı.bi ara kahverenhine donmustu ama sımdı gene kırmızı pıhtı grliyo.dua edin saglıkla biraz daha buyudukten sonra gelsin

Çok geçmiş olsun. Dualarımız seninle ve bebeğinle. İnşallah her şey yoluna girecek

Canim haklisin ama biyeri duzeltirken biryer hasar görüyor malesef o korkuyu yasamaktansa ic ilacini vur kafayi napalim az haftamiz kalsi sık disini biraz kafan ayik oldugunda benim terslemelerime aldiris etme kafa yapıyor ilac dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…