ben takılmazlar dıye düşünüyorum sonucta senlik durum değil dr olmayacakmıs raporu yazmak da dr.un elınde degıl mı. ama istersen ara sor dr.una garanti etmek için
Kuzum ben 31 haftada aldim raporumu 32lik eger ozel hastaneyse verir
@Kartanesii8892Doktor ne diyor peki bu duruma? Canım 37 ye girmek üzeresiniz bebeğin ve sen birazcık daha dayanın
Gün öncesinden alınmıyor diye biliyorum çünkü sgk sistemine giriş yapıyor hastane.Kizlar ben bugun 31+6 gunluk hamileyim. Normalde yarin dr kontrolum vardi hem kontrol hem rapor verecekti. Ama yarin kongresi varmış ve 1 hafta yokmuş doktorum. Bugun aradı gel dedi yanindaki sekreter. Yalniz rapor 31+6 iken alinabiliyor mu? Yoksa yarin mi almam gerekecek? Yarin almam için baska bir doktora gitmem lazim. Bilen varsa yardimci olabilir mi?
ben de 4.aydan beri kullanıyorum canım onu. hele şusıra epey duzenlı ıcıyorım Ama bu agrıyaa etkı etmıyor nedense@Kartanesii8892Archpa kızlar bende de acayip çatı ağrısı vardı 1-2 hafta önce. yatamıyordum, yürüyemiyordum. İş yerinde ağlayacak gibi oluyordum. Suda eriyen magnezyum başladı drum. Çok iyi geldi. Bilginiz olsun.
Kizlar ben bugun 31+6 gunluk hamileyim. Normalde yarin dr kontrolum vardi hem kontrol hem rapor verecekti. Ama yarin kongresi varmış ve 1 hafta yokmuş doktorum. Bugun aradı gel dedi yanindaki sekreter. Yalniz rapor 31+6 iken alinabiliyor mu? Yoksa yarin mi almam gerekecek? Yarin almam için baska bir doktora gitmem lazim. Bilen varsa yardimci olabilir mi?
ben de bugün gittim rapor için devlet hastanesine 31+5 im. vermedi. cumartesi günün, o gün veremeyeceğim için yarın verebilirim dedi. yarın tekrar gideceğim.Kizlar ben bugun 31+6 gunluk hamileyim. Normalde yarin dr kontrolum vardi hem kontrol hem rapor verecekti. Ama yarin kongresi varmış ve 1 hafta yokmuş doktorum. Bugun aradı gel dedi yanindaki sekreter. Yalniz rapor 31+6 iken alinabiliyor mu? Yoksa yarin mi almam gerekecek? Yarin almam için baska bir doktora gitmem lazim. Bilen varsa yardimci olabilir mi?
Ben magnezyumu bayadir kullaniyorum ..ondan mi acaba agrim sizim.yok turp gibiyim :)@Kartanesii8892Archpa kızlar bende de acayip çatı ağrısı vardı 1-2 hafta önce. yatamıyordum, yürüyemiyordum. İş yerinde ağlayacak gibi oluyordum. Suda eriyen magnezyum başladı drum. Çok iyi geldi. Bilginiz olsun.
canımm şükürr bak hersey iyiymiş gözünaydın bitir işlerin kaldıysa aceleci bu yıl bebişler vallahi:)Selam kızlar hastaneden geldim ara hala 10 gün gerilik var karin çevresinde ama boyu kafası önde gidiyor buda bu durumu dengeliyor suyumuz herşeyimiz iyi bu haftalarda çatı ağrısı olması normalmiş artık ordaki kaslar gevşiyormuş bebek baskı yaptığı icin nst ye baglandım hafif sancılarım cıktı 30u bulan alttan muayne oldum açılma yumuşama yok bu arda hic korkulacak birşey değil bol bol dinlenmemi dikkatli olmamı istedi dr bebişin erken geleceğe benziyor her an hazırlıklı ol islerin varsa bitir dedi şimdilik bukadar kızlar.
maşallah canım nazar degmesın:) duzenlı mi içiyorsun bn 1ay oncesıne dek coknadır ıctım dr. da kızdı hep içmezsen cekersın agrıları dıye:) 1aydır korkumdan da ıcıyrm hep:)Ben magnezyumu bayadir kullaniyorum ..ondan mi acaba agrim sizim.yok turp gibiyim :)
Nstde sancilarin oranimi varmis..bilmiyodum..Selam kızlar hastaneden geldim ara hala 10 gün gerilik var karin çevresinde ama boyu kafası önde gidiyor buda bu durumu dengeliyor suyumuz herşeyimiz iyi bu haftalarda çatı ağrısı olması normalmiş artık ordaki kaslar gevşiyormuş bebek baskı yaptığı icin nst ye baglandım hafif sancılarım cıktı 30u bulan alttan muayne oldum açılma yumuşama yok bu arda hic korkulacak birşey değil bol bol dinlenmemi dikkatli olmamı istedi dr bebişin erken geleceğe benziyor her an hazırlıklı ol islerin varsa bitir dedi şimdilik bukadar kızlar.
Evet evet duzenli her gun iciyorum..kacinci ayda verdi hatirlamiyorum ama baya oldu 4 ay oldu kesinmaşallah canım nazar degmesın:) duzenlı mi içiyorsun bn 1ay oncesıne dek coknadır ıctım dr. da kızdı hep içmezsen cekersın agrıları dıye:) 1aydır korkumdan da ıcıyrm hep:)
Çalışabilir raporu alacaksan alınabiliyor ama çalışamaz alınacaksa 32+0 olması gerekiyor. Çalışabilir raporu işlenmiyor sgkya çünkü. Bana kurumum bu sadece elimizde olsun diye bir belge asıl çalışamaz ve doğum raporu önemli demişti.Kizlar ben bugun 31+6 gunluk hamileyim. Normalde yarin dr kontrolum vardi hem kontrol hem rapor verecekti. Ama yarin kongresi varmış ve 1 hafta yokmuş doktorum. Bugun aradı gel dedi yanindaki sekreter. Yalniz rapor 31+6 iken alinabiliyor mu? Yoksa yarin mi almam gerekecek? Yarin almam için baska bir doktora gitmem lazim. Bilen varsa yardimci olabilir mi?
Ben Dagi den aldım canım. Kaliteli ve güzel geldiKızlar lohusa pijamasini netten alan varmi hangi siteden aldiniz
Kızlar lohusa pijamasini netten alan varmi hangi siteden aldiniz
Bana da verdi doktor ay hiç içesim yok ya sevmiorm tadı cok kötü:/ Bide benim mide bulantılarım hâlâ devam ediyor üstüne böyle kötü ilaçlar@Kartanesii8892Archpa kızlar bende de acayip çatı ağrısı vardı 1-2 hafta önce. yatamıyordum, yürüyemiyordum. İş yerinde ağlayacak gibi oluyordum. Suda eriyen magnezyum başladı drum. Çok iyi geldi. Bilginiz olsun.
Anladim canim istersen alip kullanabilirsin eczaneden herhangi bir zarari yok biz regananis max kullaniyoruzYok canım ben sadece kan hapı kullanıyorum hiç vitamin vs kullanmıyorum. O yüzden biraz tedirginim ilave bir şey kullansam mi diye
Benim de senin gibi oldu canım. 30+6 da gittim doktor imzalı bir kağıt verdi bana sankı bir hafta sonra gitmişim hastaneye gibi yani tam 32+0 olduğum gün. Çalışabilir raporunu da ona göre yazdı bir hafta sonranın tarihi ile . Sadece bir hafta sonra eşim hastaneye gidip, gerekli kişiye imzalattı. Halledebiliyorlar yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?