2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ben takılmazlar dıye düşünüyorum sonucta senlik durum değil dr olmayacakmıs raporu yazmak da dr.un elınde degıl mı. ama istersen ara sor dr.una garanti etmek için

Canım yaninda ki sekreter bugun verebiliriz dedi ama emin olamadim.

Kuzum ben 31 haftada aldim raporumu 32lik eger ozel hastaneyse verir

Yanindaki sekreterde bugun verebiliriz sorun olmaz dedi. Ama ben emin olamadim ondan sordum. Teşekkür ederim

Doktor ne diyor peki bu duruma? Canım 37 ye girmek üzeresiniz bebeğin ve sen birazcık daha dayanın
@Kartanesii8892 Archpa kızlar bende de acayip çatı ağrısı vardı 1-2 hafta önce. yatamıyordum, yürüyemiyordum. İş yerinde ağlayacak gibi oluyordum. Suda eriyen magnezyum başladı drum. Çok iyi geldi. Bilginiz olsun.

Gün öncesinden alınmıyor diye biliyorum çünkü sgk sistemine giriş yapıyor hastane.
En az 32 haftalık olman gerekiyor.

ben de 4.aydan beri kullanıyorum canım onu. hele şusıra epey duzenlı ıcıyorım Ama bu agrıyaa etkı etmıyor nedense teşekkrler canım

Benim de senin gibi oldu canım. 30+6 da gittim doktor imzalı bir kağıt verdi bana sankı bir hafta sonra gitmişim hastaneye gibi yani tam 32+0 olduğum gün. Çalışabilir raporunu da ona göre yazdı bir hafta sonranın tarihi ile . Sadece bir hafta sonra eşim hastaneye gidip, gerekli kişiye imzalattı. Halledebiliyorlar yani:)

ben de bugün gittim rapor için devlet hastanesine 31+5 im. vermedi. cumartesi günün, o gün veremeyeceğim için yarın verebilirim dedi. yarın tekrar gideceğim.

Selam kızlar hastaneden geldim ara hala 10 gün gerilik var karin çevresinde ama boyu kafası önde gidiyor buda bu durumu dengeliyor suyumuz herşeyimiz iyi bu haftalarda çatı ağrısı olması normalmiş artık ordaki kaslar gevşiyormuş bebek baskı yaptığı icin nst ye baglandım hafif sancılarım cıktı 30u bulan alttan muayne oldum açılma yumuşama yok bu arda hic korkulacak birşey değil bol bol dinlenmemi dikkatli olmamı istedi dr bebişin erken geleceğe benziyor her an hazırlıklı ol islerin varsa bitir dedi şimdilik bukadar kızlar.

Ben magnezyumu bayadir kullaniyorum ..ondan mi acaba agrim sizim.yok turp gibiyim :)

canımm şükürr bak hersey iyiymiş gözünaydın bitir işlerin kaldıysa aceleci bu yıl bebişler vallahi:)

Ben magnezyumu bayadir kullaniyorum ..ondan mi acaba agrim sizim.yok turp gibiyim :)
maşallah canım nazar degmesın:) duzenlı mi içiyorsun bn 1ay oncesıne dek coknadır ıctım dr. da kızdı hep içmezsen cekersın agrıları dıye:) 1aydır korkumdan da ıcıyrm hep:)

Nstde sancilarin oranimi varmis..bilmiyodum..
Su saatten sonra hazirlari hizlandirmamiz.lazim..ozellikle ben gibi uyusuklar
Daha canta hazirlicam. Eksiklerim.var

Çalışabilir raporu alacaksan alınabiliyor ama çalışamaz alınacaksa 32+0 olması gerekiyor. Çalışabilir raporu işlenmiyor sgkya çünkü. Bana kurumum bu sadece elimizde olsun diye bir belge asıl çalışamaz ve doğum raporu önemli demişti.

Kızlar lohusa pijamasini netten alan varmi hangi siteden aldiniz

Netten değil de Hays mağazalarından aldım. Yakınlarında varsa bakmanı tavsiye ederim. Kumaşları çok güzel. Şu an her şeyde %50 indirim var. İnternet satışı da var bu arada. Lohusa takımları dışında da pijama ve geceliklerinden emzirmeye uygun modeller var

Bana da verdi doktor ay hiç içesim yok ya sevmiorm tadı cok kötü:/ Bide benim mide bulantılarım hâlâ devam ediyor üstüne böyle kötü ilaçlar

tethyss F Fobia canım ne güzel doktorun yönlendirmiş helal olsun. benim doktorumda böyle yapsaydı bi hastasını kaybetmicekti. Beyfendi çalışır raporu alacağım gün kongrede olacakmış ve ben bunu randevu almak için aradığımda öğrendim. Üstelik randevusuz da gidebilirdim şart değil randevu almak. Bilgilendirme yok bişe yok özel hastane üstelik. Beni başka doktora yönlendirmek yerine sekreteri diyor ki devlet hastanesine gidebilir misin? Akılsızlık böyle bir şey. Ben zaten devlet hastanesine gidecek vakite hâle sahip biri olsam ne fazla para ödicem devlete giderim her zaman dimi? Ayrıntılı usg için şehir hastanesine gittim oturcak yer yok baygınlık geçirecektim. 13:15 e randevu almışım doktor 13:45 te geldi. Önümde 8 kişi birikti. Allahtan tanıdık buldum da muayane olmadan ayrıntılı usg ye girdim. Allah devlet hastanesine düşürmesin çok sinirlendim gerçekten.. Ben gidemem devlete benim beklemeye vaktim yok çalışıyorum diyince yakınımdakş hastanelerden birine ait doktor adı verdi. O doktorla da devam edeceğim hem evime de yakın hem ilgi alaka super.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…