Ne bilim telaslandim..okudum.netten iyi biseymis evetevet günde 3,4 kez bazen daha fazla bizde de. akcigerleri gelısımı ıcın solunum hareketlerı yapıyor ya ondan oluyormuş suyu ıcıyor bolbol ıcerde:)hıckırması cok güzel bişey dıyor dr.lar da gelısımı ıcın @swtln sen anlamamıssındr ama mutlaka bıkackez hıckırıyordur canım akciğer gelısımı ıcın yaptıgı enönemli seylerden biri buymuş. sen ayaktayken falan anlamıyorsundur
Ben de öğretmenim 32.haftam pazara denk geldi. Çalışamaz raporunu pazartesi aldım. Pazar sgk sistemine giriş yok dedi bana hastane.32+0 cumartesiye denk geldiği takdirde çalışamaz raporunu pazartesi mı alacağız o halde, öğretmenim de hastane cuma gel dedi ama sıkıntı yaşamak istemiyorum sonradan
Bir çok yere sorduk canım ama yok maalesef onunla aynı eşdeğerde başka iğne veriyorlar bir aydır sknti varmış zaten bizimde aklıma gelmedi stok yapmak insallah bebeğime sknti olmaz aylardır clexane kullanıyorum şimdi farklı bir iğne hayırlısıBenim raporum.var 2 kere yazdi sanirim.toplu olarak aliyorum.. su an doguma kadar var...
Skinti yasamamistik alirken ama..simdi stokmu azaldi acaba..bikac yere sor canim..bulunur elbet.
Nerdesin il olarak..aldigim yere sorayim diye ...Bir çok yere sorduk canım ama yok maalesef onunla aynı eşdeğerde başka iğne veriyorlar bir aydır sknti varmış zaten bizimde aklıma gelmedi stok yapmak insallah bebeğime sknti olmaz aylardır clexane kullanıyorum şimdi farklı bir iğne hayırlısı
İstanbul'da yım canimNerdesin il olarak..aldigim yere sorayim diye ...
Ama yerine kullanilanda sorun olmaz merak etme..ayni seyi yapiyolar sonucta
@isisya F Fobia canım ne güzel doktorun yönlendirmiş helal olsun. benim doktorumda böyle yapsaydı bi hastasını kaybetmicekti. Beyfendi çalışır raporu alacağım gün kongrede olacakmış ve ben bunu randevu almak için aradığımda öğrendim. Üstelik randevusuz da gidebilirdim şart değil randevu almak. Bilgilendirme yok bişe yok özel hastane üstelik. Beni başka doktora yönlendirmek yerine sekreteri diyor ki devlet hastanesine gidebilir misin? Akılsızlık böyle bir şey. Ben zaten devlet hastanesine gidecek vakite hâle sahip biri olsam ne fazla para ödicem devlete giderim her zaman dimi? Ayrıntılı usg için şehir hastanesine gittim oturcak yer yok baygınlık geçirecektim. 13:15 e randevu almışım doktor 13:45 te geldi. Önümde 8 kişi birikti. Allahtan tanıdık buldum da muayane olmadan ayrıntılı usg ye girdim. Allah devlet hastanesine düşürmesin çok sinirlendim gerçekten.. Ben gidemem devlete benim beklemeye vaktim yok çalışıyorum diyince yakınımdakş hastanelerden birine ait doktor adı verdi. O doktorla da devam edeceğim hem evime de yakın hem ilgi alaka super.
Sorarim tabi...0.4 mu..biyere sordum.yoktu..İstanbul'da yım canim
Canım sana zahmet soruver varsa oradan isteyelim
Pazartesi alabilirsiniz. 32+2 de almis olursunuz, calistiginiz 2 gununuz de dogum sonrasina eklenir.ben çalışamaz raporu alacağım ama 32+0 cumartesiye denk geliyor, üni hastanesi olduğu için cumartesi veremiyorlar cuma gel verelim dediler. cumartesiye kadar da raporluyum. acaba cuma mı gitsem pazartesi mı? ne yapmam gerekiyor hiç bilemedim
Valla canım ben koskoca şehir hastanesine gittim ama hastaların %90 ı Suriyeli zaten. Doğru düzgün Türk vatandaşı yoktu. Hastane o kadar güzeldi ki özellere bin basar. Cihazlar son sistem vs. Ama içindekiler? Bir hekim nasıl olur da 45 dk geç gelir aklım ermiyor. Ordaki çalışanlara sorduk dediler ki doktorlar 13:45 gibi gelir. Öğle molası kaçta bitiyor? 13:00 da dediler. Yıllarca eğitim almış, belirli kültür seviyesine çıkmış, zekasına alkış tutulan doktorlar bile bunu yapıyorsa başkalarından çok bişe beklememek lazım :)Başka doktor yerine devlete yönlendirmeleri çok tuhaf olmuş gerçekten. Dediğin gibi devlete gidebilecek olsak zaten neden onca para ödeyelim. Ben de bir kez devlete gittim Allah maddi durumu sebebiyle oraya gidenlere sabır versin gerçekten. Randevu saatimden 1 saat sonra içeri girebildim. 5 dk usg ye bakmamıştır bile. Ben daha kendimi toplarken diğer hastayı aldı hemen. Çok sıkıntılı gerçekten.
Sevindim daha iyi bir doktor bulup değiştirdiğine...Benim de doktorumun iyi anında denk geldi büyük ihtimal çalışır raporuyla ilgiliYoksa daha önce de yazmıştım buraya her seyi takma kafana, her seyi sorgulama ne var biz de doğum yaptık modunda .Ben sırf hastaneyi beğendiğim için değiştiremiyorum.
Boyunu nasıl ölçüyorlar? Benim iki doktorda boyunu ölçemedi acaba çok tombalak durduğu için mi?Doktordan geldik şimdi. Nst istedi. Sancı çıkmadı. 34+4'üz. Şu an sorun yok. 6 Ocak'ı bekliyoruz dedi. :) Ama kilosu düşük gibi geldi bana. Normal dedi gerçi. 2150 gram, 43 cm boyu da. 15 gün sonraya çağırdı. Bir sorun olmazsa o zamana kadar alsın bakalım minik kızım. :)
Maşallah maşallah kuzuna canım artık son dönemdeyiz inşallah sağlıkla kucağımiza alacağız kuzularıSelam kızlar hastaneden geldim ara hala 10 gün gerilik var karin çevresinde ama boyu kafası önde gidiyor buda bu durumu dengeliyor suyumuz herşeyimiz iyi bu haftalarda çatı ağrısı olması normalmiş artık ordaki kaslar gevşiyormuş bebek baskı yaptığı icin nst ye baglandım hafif sancılarım cıktı 30u bulan alttan muayne oldum açılma yumuşama yok bu arda hic korkulacak birşey değil bol bol dinlenmemi dikkatli olmamı istedi dr bebişin erken geleceğe benziyor her an hazırlıklı ol islerin varsa bitir dedi şimdilik bukadar kızlar.
Vallahi senin ufaklik sana esek sakasi yapiyor heralde bu kadin dogumcunun olcumunde falan hadi farkliligini ölçtü desek onun gibi degil ki pozisyonu yani saglik ocağındaki ebe bile pozisyonunu anlıyor yani degismis demekki dönmüşBugun ikitane özel doktora gittim iki saat arayla biri dedi basi yukarida esim sordu normal mi sezaryenmi olur bu şekilde olursa sezaryen ama daha döner dedi iki saat sonra başka özel doktora gittik dediki bebek dogum pozisyonunda ben şok dediki bu saaten sonra degişmez artik yönü ben anlamadim simdi hangi doktora inanacam ben :-((
Boyunu her zaman söyledi canım doktor bize. Fl değeri var. Onu 7 ile çarpınca çıkıyor. Ama son iki gitmemizde de o deger yazmiyor ultrason kagidinda. Sende yaziyorsa bak.Boyunu nasıl ölçüyorlar? Benim iki doktorda boyunu ölçemedi acaba çok tombalak durduğu için mi?
Kuzum doktorada sordum iki saatte yer degisirmi yok iki saati birak bu saaten sonra bile degismez dediVallahi senin ufaklik sana esek sakasi yapiyor heralde bu kadin dogumcunun olcumunde falan hadi farkliligini ölçtü desek onun gibi degil ki pozisyonu yani saglik ocağındaki ebe bile pozisyonunu anlıyor yani degismis demekki dönmüş
Iyi de drlar ogle aralarinda veya sabahlari yatan hastalarinj goruyorlar, insanlar saniyorki drlar 9.30 da is basi yapiyor oysa 8 gibj geliyorlar hastaneye 9 a kadar yatan hastalarini gezip ilaclarini duzenliyorlar pansumani falan yapiyorlar..geneli bu sekilde calisirValla canım ben koskoca şehir hastanesine gittim ama hastaların %90 ı Suriyeli zaten. Doğru düzgün Türk vatandaşı yoktu. Hastane o kadar güzeldi ki özellere bin basar. Cihazlar son sistem vs. Ama içindekiler? Bir hekim nasıl olur da 45 dk geç gelir aklım ermiyor. Ordaki çalışanlara sorduk dediler ki doktorlar 13:45 gibi gelir. Öğle molası kaçta bitiyor? 13:00 da dediler. Yıllarca eğitim almış, belirli kültür seviyesine çıkmış, zekasına alkış tutulan doktorlar bile bunu yapıyorsa başkalarından çok bişe beklememek lazım :)
AaaaBugun ikitane özel doktora gittim iki saat arayla biri dedi basi yukarida esim sordu normal mi sezaryenmi olur bu şekilde olursa sezaryen ama daha döner dedi iki saat sonra başka özel doktora gittik dediki bebek dogum pozisyonunda ben şok dediki bu saaten sonra degişmez artik yönü ben anlamadim simdi hangi doktora inanacam ben :-((
Sen herzaman onun bunun dedıgıne degılde cocuguna ınanKuzum doktorada sordum iki saatte yer degisirmi yok iki saati birak bu saaten sonra bile degismez dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?