2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kuzum doktorada sordum iki saatte yer degisirmi yok iki saati birak bu saaten sonra bile degismez dedi
Ee hangisine guveniyorsun o zaman ters duruyor diyen ayak yapiyor ters diyerek sonradan sezeryan deyim diye ne biliyim ilginc bir durum ölçerken baksaydin anlamıyor musun ben anliyorum kafasinin olcumunu alirken nereme cihazi tuttugunu

Ee hangisine guveniyorsun o zaman ters duruyor diyen ayak yapiyor ters diyerek sonradan sezeryan deyim diye ne biliyim ilginc bir durum ölçerken baksaydin anlamıyor musun ben anliyorum kafasinin olcumunu alirken nereme cihazi tuttugunu
Kasiklarimda ayak gosterdi digeride
Kafa gosterdi anlamadim
İKi ikitanemi acaba bizim cocuk

Ah canım bende çok kızgınım bu devletteki doktorlara hepsi değildir tabi ama bir çoğu hastanenin ağası zannediyor kendini insanlara insan gibi davranmiyorlar.egitim alıyor doktor oluyorlar ama birçoğunun insanlıktan haberi yok maalesef.brlki şuan devlette ogretmenlere olan baskının onda biri onlara olmadığı için böyle

Kuzum doktorada sordum iki saatte yer degisirmi yok iki saati birak bu saaten sonra bile degismez dedi
Canım Ben ilk defa duydum Çok ilginç Bütün Doktorlar genelde doğum olacağı gün bile bebekler baş aşağı dönüyor diyor son güne kadar hatta ekstra birkaç gün bekliyorlar bazen yani bence değiştirmiştir Bence baş geliş pozisyondadır onu sen anlayabilirsin Yattığın yerden de Netten bak istersen kafasını falan Ayırt Edebilirsin fazla kilon yok ise

Kızlar vakit buldukça okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyor annemlere geldim hergün biyere gidiyorum yürümekten gezmekten kalabaliktan bebisimle bile ilgilenemedim hiç , nefes darlığı çok yaşamaya basladim malesef pijamadan konuşulmuş ben burda bi camasircidan bitane dantelli sabahliksiz klasik pijama takimi aldım bitanede önden komple düğmeli bi pijama takimi aldım daha rahat etmek için çokta uyguna geldi.son eksiklerimi aldım bez aldım bi kaç parca daha kıyafet body fln eve gelince epey bi iş bizi bekliyor :) @Kartanesii8892 canım dikkat et keskine ha gayret 38 gitcen inşallah S sssoztrk canım doktorun denis dinlen güzelce kilosuda iyi gidiyo maşallah sağlıkla gelsin inşallah endişelenme hazırlıklı ol :)

Bize yemekten geç geldikleri söylendi canım. Ben zaten öğlen 1 de gittiğimi yazmıştım

32+0 cumartesiye denk geldiği takdirde çalışamaz raporunu pazartesi mı alacağız o halde, öğretmenim de hastane cuma gel dedi ama sıkıntı yaşamak istemiyorum sonradan
Canım bence alabilirsin Çünküüü 32 hafta demek 31+0 ile 31+6 demek 32+0 ve 32+6 da 33.haftan demekkk. ondan gel demıslerdır. tekrar sor ysnı. 32+0olunca 32bırgun önce bitmiş oluyor

İlginç ya bana iki dr umda baş aşağı pozisyon demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…