Ee hangisine guveniyorsun o zaman ters duruyor diyen ayak yapiyor ters diyerek sonradan sezeryan deyim diye ne biliyim ilginc bir durum ölçerken baksaydin anlamıyor musun ben anliyorum kafasinin olcumunu alirken nereme cihazi tuttugunuKuzum doktorada sordum iki saatte yer degisirmi yok iki saati birak bu saaten sonra bile degismez dedi
Sanmiyorum doktorun birinde sıkıntı var ama hangisinde bilmiyorumAaaa
O ara dondumu yani acaba
Kasiklarimda ayak gosterdi digerideEe hangisine guveniyorsun o zaman ters duruyor diyen ayak yapiyor ters diyerek sonradan sezeryan deyim diye ne biliyim ilginc bir durum ölçerken baksaydin anlamıyor musun ben anliyorum kafasinin olcumunu alirken nereme cihazi tuttugunu
Canim dr a bosuna para verme yarin saglik ocagina git kalbini dinlet sor ebeye durusu nasilSanmiyorum doktorun birinde sıkıntı var ama hangisinde bilmiyorum
Beynim dondu artik hangi delikteyse artik bisey demicemSen herzaman onun bunun dedıgıne degılde cocuguna ınandoktorları bıle yalancı cıkarıyor kuz fena mı olcak bu bebıs :)
Canim ebe bilmiyor gecen sordu usg de belli olur dedi malesef bilemediCanim dr a bosuna para verme yarin saglik ocagina git kalbini dinlet sor ebeye durusu nasil
Bebekler ayaklarini kafalarina götürüyor ki bu haftalarsa sıkışık duruyolar zatenKasiklarimda ayak gosterdi digeride
Kafa gosterdi anlamadim
İKi ikitanemi acaba bizim cocuk
Neyse sipa oyun oynuyo bizimle yada doktorlarda var bi sorunBebekler ayaklarini kafalarina götürüyor ki bu haftalarsa sıkışık duruyolar zaten
Sizin ebe tecrubesiz demekki bizim burdaki karnımı yokluyor anliyordu ondan o oneride bulunmustum ama o da gecersiz senin icinCanim ebe bilmiyor gecen sordu usg de belli olur dedi malesef bilemedi
Evet canım 0.4Sorarim tabi...0.4 mu..biyere sordum.yoktu..
Biyere daha sorayim
Ah canım bende çok kızgınım bu devletteki doktorlara hepsi değildir tabi ama bir çoğu hastanenin ağası zannediyor kendini insanlara insan gibi davranmiyorlar.egitim alıyor doktor oluyorlar ama birçoğunun insanlıktan haberi yok maalesef.brlki şuan devlette ogretmenlere olan baskının onda biri onlara olmadığı için böyleValla canım ben koskoca şehir hastanesine gittim ama hastaların %90 ı Suriyeli zaten. Doğru düzgün Türk vatandaşı yoktu. Hastane o kadar güzeldi ki özellere bin basar. Cihazlar son sistem vs. Ama içindekiler? Bir hekim nasıl olur da 45 dk geç gelir aklım ermiyor. Ordaki çalışanlara sorduk dediler ki doktorlar 13:45 gibi gelir. Öğle molası kaçta bitiyor? 13:00 da dediler. Yıllarca eğitim almış, belirli kültür seviyesine çıkmış, zekasına alkış tutulan doktorlar bile bunu yapıyorsa başkalarından çok bişe beklememek lazım :)
Evet cnm birde onun cihaz cok eski vonk vonk ses geliyor kalbi bile bulamiyor benceSizin ebe tecrubesiz demekki bizim burdaki karnımı yokluyor anliyordu ondan o oneride bulunmustum ama o da gecersiz senin icin
32+0 cumartesiye denk geldiği takdirde çalışamaz raporunu pazartesi mı alacağız o halde, öğretmenim de hastane cuma gel dedi ama sıkıntı yaşamak istemiyorum sonradan
Ilgincmis benim ebe 25.haftamda aa bebiş dönmüş demişti ama daha çok döner içerde küçük demiştiCanim ebe bilmiyor gecen sordu usg de belli olur dedi malesef bilemedi
Canım Ben ilk defa duydum Çok ilginç Bütün Doktorlar genelde doğum olacağı gün bile bebekler baş aşağı dönüyor diyor son güne kadar hatta ekstra birkaç gün bekliyorlar bazen yani bence değiştirmiştir Bence baş geliş pozisyondadır onu sen anlayabilirsin Yattığın yerden de Netten bak istersen kafasını falan Ayırt Edebilirsin fazla kilon yok iseKuzum doktorada sordum iki saatte yer degisirmi yok iki saati birak bu saaten sonra bile degismez dedi
Bize yemekten geç geldikleri söylendi canım. Ben zaten öğlen 1 de gittiğimi yazmıştımIyi de drlar ogle aralarinda veya sabahlari yatan hastalarinj goruyorlar, insanlar saniyorki drlar 9.30 da is basi yapiyor oysa 8 gibj geliyorlar hastaneye 9 a kadar yatan hastalarini gezip ilaclarini duzenliyorlar pansumani falan yapiyorlar..geneli bu sekilde calisir
Canım bence alabilirsin Çünküüü 32 hafta demek 31+0 ile 31+6 demek 32+0 ve 32+6 da 33.haftan demekkk. ondan gel demıslerdır. tekrar sor ysnı. 32+0olunca 32bırgun önce bitmiş oluyor32+0 cumartesiye denk geldiği takdirde çalışamaz raporunu pazartesi mı alacağız o halde, öğretmenim de hastane cuma gel dedi ama sıkıntı yaşamak istemiyorum sonradan
İlginç ya bana iki dr umda baş aşağı pozisyon demiştiBugun ikitane özel doktora gittim iki saat arayla biri dedi basi yukarida esim sordu normal mi sezaryenmi olur bu şekilde olursa sezaryen ama daha döner dedi iki saat sonra başka özel doktora gittik dediki bebek dogum pozisyonunda ben şok dediki bu saaten sonra degişmez artik yönü ben anlamadim simdi hangi doktora inanacam ben :-((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?