- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Ay canım Hoş geldin çok sevindim eve gittiğin gibi toparlamaya başlarsınız Zaten normalde 30 haftalıkken bile yapılması gerekiyormuş çanta falan şakaya gelmez yazıyor Her yerde sen de inşallah hallet hemencikk bakalım Pazartesi doktora gideceğiz biz de neler olacak çatı muayenesi yapabilirmiş. İnşallah Çatılar da Müsaittir de normal için bekleriz artık sancılarıKızlar vakit buldukça okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyorannemlere geldim hergün biyere gidiyorum yürümekten gezmekten kalabaliktan bebisimle bile ilgilenemedim hiç , nefes darlığı çok yaşamaya basladim malesef pijamadan konuşulmuş ben burda bi camasircidan bitane dantelli sabahliksiz klasik pijama takimi aldım bitanede önden komple düğmeli bi pijama takimi aldım daha rahat etmek için çokta uyguna geldi.son eksiklerimi aldım bez aldım bi kaç parca daha kıyafet body fln eve gelince epey bi iş bizi bekliyor :) @Kartanesii8892 canım dikkat et keskine ha gayret 38 gitcen inşallah @sssoztrk canım doktorun denis dinlen güzelce kilosuda iyi gidiyo maşallah sağlıkla gelsin inşallah endişelenme hazırlıklı ol :)
Valla geldim dönücem bile vakit hızlı geçiyor nasıl:) ay hafi güzel haberlerle inşallahAy canım Hoş geldin çok sevindim eve gittiğin gibi toparlamaya başlarsınız Zaten normalde 30 haftalıkken bile yapılması gerekiyormuş çanta falan şakaya gelmez yazıyor Her yerde sen de inşallah hallet hemencikk bakalım Pazartesi doktora gideceğiz biz de neler olacak çatı muayenesi yapabilirmiş. İnşallah Çatılar da Müsaittir de normal için bekleriz artık sancıları
Randevulu degilmi..zaten hastalari ziyaret ediyolarsa bile..o zamana randevu vermemeleri.gerekiyor....bizde sonucta calisanlar olarak izin alip gidiyoruzBize yemekten geç geldikleri söylendi canım. Ben zaten öğlen 1 de gittiğimi yazmıştım
Yoktur canim.. bugun ben ablama bahsediyodum..ben hic anlamadim hickirdigini dedi..yigenim 2 yasinda bu arada :)T tanem-tane20edosko @Kartanesii8892 hıçkırığa daha bi kulak vereyim bakalım kızlar , pıtpıtlıcak mı, inşallah ben anlayamıyorumdur da bir sorun yoktur
Yalova’da da aynı sıkıntı var canım bende oksapar kullanıyorum en fazla 3 kutu yazıyor. Son aldığım ilacı zor buldu eşim yıl sonu depolarda sıkıntı oluyor demiş eczacı her eczaneyi araştır ihmal etmeKızlar merhaba biz doktordan geldik bebeğim 2kilo olmuş koraspirini 35e kadar kullanacaksın dedi.igneye devam ama ben clexane iğne bulamiyorum piyasada nereden bulup alıyorsunuz kizlar?
Bu arada @Jane Austen canım hayırlı olsun bebeğin gözün aydın erken kavuşmuşsun insallah çabucak çıkar kuvezdende.acaleci çıkmış yavrun.olsun sağlıklı olsun da .
Yaa evet hamileliğimden beri tırnaklarımı eşim kesiyorBenim ilk gebeliğimde olmuştu hep uyusuktu tırnaklarımi bile kesemezdim. Doğumdan sonra geçti.
Ama bunda yaşamadım çok şükür
hareketlerini net olarak hissetmem de biraz geç oldu onunla alakalıdır inş. sağ ol canımYoktur canim.. bugun ben ablama bahsediyodum..ben hic anlamadim hickirdigini dedi..yigenim 2 yasinda bu arada :)
Aynen canım katılıyorum. Benim randevum 13:15teydi 13te gittim. 13:45 te dr geldi. Önümde 8 kişi vardı bekleseydim 14:30da ancak çıkardım. Dediğin gibi iş yerinden izin alıyoruz tüm günü hastanede geçirmek olmuyor. Allah devlet hastanesinde işi olana yardım etsinRandevulu degilmi..zaten hastalari ziyaret ediyolarsa bile..o zamana randevu vermemeleri.gerekiyor....bizde sonucta calisanlar olarak izin alip gidiyoruz
Canım oksapar da mı yok eczanelerde esimde enox almış buda azmis depolardaYalova’da da aynı sıkıntı var canım bende oksapar kullanıyorum en fazla 3 kutu yazıyor. Son aldığım ilacı zor buldu eşim yıl sonu depolarda sıkıntı oluyor demiş eczacı her eczaneyi araştır ihmal etme
Canım bir ilde buldum gibi yarın soracaklar ona göre alacağım insallah vardır ordaB Beyza_2018 canim 2 yere sordum yok gercekten.hicbi dozu yokmus..1 yer kaldi.ona ulasamadim. Bagcilar devlet hst karsisinda may eczane var buyuk baya... netten numarasina bak ara istersen.surekli mesgul gibi caliyor..
canım şöyle oluyor bırden taş gb olmaya başlıyor karnım ama bildiğin beton gb 1dk kadar suruo ve o an adet sancısı gb agrı gırıo kasıgıma kasılma gecınce o da gecıyor bır sure sonra yenıden aynısı oluyor bende duzenlı olunca.@Kartanesii8892 kasilma nasil oluyo... 20 30 dakkadir.karnim gergin tas gibi..bu kasilmami ondan soruyorum
Evet ya bende çok korkuyorum hazırlıksız yakalanmaktan. Bulundugum şehre yabancıyım hiç gitmedim önce temiz biyer bulmam lazım. Bidahaki hafta bende yaptırayım bari. Bi yakınım 37 haftalıkken falan gitmişti ordan doguma gittiBende tırsa tırsa gittim son 2 aydır resmen goremiyodum ama kuaförüm cok nazik davrandı korkmak yersizmis kasma kendini herzamanki gibi geçiyor canım git yaptır hee an gelebilir sipalar hazırlıklı olmak lazim
Benimde bugün çok taş gibi oluyor ya çok gezdim yorgunluktan oluyo sanirimcanım şöyle oluyor bırden taş gb olmaya başlıyor karnım ama bildiğin beton gb 1dk kadar suruo ve o an adet sancısı gb agrı gırıo kasıgıma kasılma gecınce o da gecıyor bır sure sonra yenıden aynısı oluyor bende duzenlı olunca.
Ne olcak bu halimizz bacılar :)) ve bakıp birşey olmadıgını görene kadar da bi stres yaşıyorum :)) sağ salim doğursaydıkta bi rahatlasaydık hepimiz :))O wcde bakma bende de başladı ya kan kahverengi leke geliyor mu diye
Kasılma o canim@Kartanesii8892 kasilma nasil oluyo... 20 30 dakkadir.karnim gergin tas gibi..bu kasilmami ondan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?