2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay canım Hoş geldin çok sevindim eve gittiğin gibi toparlamaya başlarsınız Zaten normalde 30 haftalıkken bile yapılması gerekiyormuş çanta falan şakaya gelmez yazıyor Her yerde sen de inşallah hallet hemencikk bakalım Pazartesi doktora gideceğiz biz de neler olacak çatı muayenesi yapabilirmiş. İnşallah Çatılar da Müsaittir de normal için bekleriz artık sancıları

Valla geldim dönücem bile vakit hızlı geçiyor nasıl:) ay hafi güzel haberlerle inşallah isleri düşündükçe eve gidesim yok

Bize yemekten geç geldikleri söylendi canım. Ben zaten öğlen 1 de gittiğimi yazmıştım
Randevulu degilmi..zaten hastalari ziyaret ediyolarsa bile..o zamana randevu vermemeleri.gerekiyor....bizde sonucta calisanlar olarak izin alip gidiyoruz

Yalova’da da aynı sıkıntı var canım bende oksapar kullanıyorum en fazla 3 kutu yazıyor. Son aldığım ilacı zor buldu eşim yıl sonu depolarda sıkıntı oluyor demiş eczacı her eczaneyi araştır ihmal etme

B Beyza_2018 canim 2 yere sordum yok gercekten.hicbi dozu yokmus..1 yer kaldi.ona ulasamadim. Bagcilar devlet hst karsisinda may eczane var buyuk baya... netten numarasina bak ara istersen.surekli mesgul gibi caliyor..

Benim ilk gebeliğimde olmuştu hep uyusuktu tırnaklarımi bile kesemezdim. Doğumdan sonra geçti.
Ama bunda yaşamadım çok şükür
Yaa evet hamileliğimden beri tırnaklarımı eşim kesiyor Bir an önce geçse de rahatlasam

Xeroderma_pig cuma gelin dedi hastane aslında ama evet pazartesi gitmek daha mantıklı sanırım
Koalina haklisin sonra o iki güne çok ihtiyacımız olacak,teşekkür ederim :)
Papatyamaviss @Kartanesii8892 kızlar teşekkür ederim cumartesiye kadar raporlu olduğum için pazartesi uygun olacak

Randevulu degilmi..zaten hastalari ziyaret ediyolarsa bile..o zamana randevu vermemeleri.gerekiyor....bizde sonucta calisanlar olarak izin alip gidiyoruz
Aynen canım katılıyorum. Benim randevum 13:15teydi 13te gittim. 13:45 te dr geldi. Önümde 8 kişi vardı bekleseydim 14:30da ancak çıkardım. Dediğin gibi iş yerinden izin alıyoruz tüm günü hastanede geçirmek olmuyor. Allah devlet hastanesinde işi olana yardım etsin

Canım oksapar da mı yok eczanelerde esimde enox almış buda azmis depolarda

B Beyza_2018 canim 2 yere sordum yok gercekten.hicbi dozu yokmus..1 yer kaldi.ona ulasamadim. Bagcilar devlet hst karsisinda may eczane var buyuk baya... netten numarasina bak ara istersen.surekli mesgul gibi caliyor..
Canım bir ilde buldum gibi yarın soracaklar ona göre alacağım insallah vardır orda

@Kartanesii8892 kasilma nasil oluyo... 20 30 dakkadir.karnim gergin tas gibi..bu kasilmami ondan soruyorum
canım şöyle oluyor bırden taş gb olmaya başlıyor karnım ama bildiğin beton gb 1dk kadar suruo ve o an adet sancısı gb agrı gırıo kasıgıma kasılma gecınce o da gecıyor bır sure sonra yenıden aynısı oluyor bende duzenlı olunca.

Bende tırsa tırsa gittim son 2 aydır resmen goremiyodum ama kuaförüm cok nazik davrandı korkmak yersizmis kasma kendini herzamanki gibi geçiyor canım git yaptır hee an gelebilir sipalar hazırlıklı olmak lazim
Evet ya bende çok korkuyorum hazırlıksız yakalanmaktan. Bulundugum şehre yabancıyım hiç gitmedim önce temiz biyer bulmam lazım. Bidahaki hafta bende yaptırayım bari. Bi yakınım 37 haftalıkken falan gitmişti ordan doguma gitti alakası varmıdır bilmiyorum ama insan düşünmeden edemiyor ondan korkuyorum birazda

Benimde bugün çok taş gibi oluyor ya çok gezdim yorgunluktan oluyo sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…