2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kasılma o canim
Hadi ya nazar ettim kendi kendime biseyim yok diye diye.
Bi agri olmadi..digerleri ayni..yalniz benimki daha uzundu....dus aldim simdi iyiyim.

Bi agri olmadi..digerleri ayni..yalniz benimki daha uzundu....dus aldim simdi iyiyim.
canım onu bılmyrm ama.kasılmalar 50sn fln surer ortalama sureklı oldugunda oyle yanı.bnm 5dkda bır 50sn fln suruyor gecıyor sonra arada oldugunda da aynı oluyor yani. kısıde kısıye suresı farklı olabılır

Yok kuzum 56 kilo biseyim anlayamiyorum ki biri ayak gosterdi iki saat sonra diger doktor kafa gosterdi dedim degismismidir iki saate yok dedi hatta kilodan dolayi cok zor artik donmesi dedi

İlginç ya bana iki dr umda baş aşağı pozisyon demişti
Birer gun arayla olsa cok sukur dondu bebegim dicem
Ama iki saate biraz şok olduk eşim
Bana ben ona baktim doktora baska ozeldeki boyle boyle dedi diyemedim artik

Ağrı biraz da acı eşiğine bağlı hissediliyor benim de agrım olmaz hiç sadece baskı ve sertlik hissederim en üst seviye doğum sancılarını bile hissetmemiştim artık normal canım yorulunca çok oluyor bi de gerilip sinirlendiğim zamanlar

Dogrudur canim...dogurmadim hic ama. Adet sancisi filanda olmaz benim.. ayrica cok tedavi gordum dusuk yaptim vs vs .. bende aci esigim yuksek oldugunu dusunuyorum...

evet canim bizimkide öyle tam kalbi atiyor diyor bence o ses kalp atis sesi bile degil
Ruzgar sesi gibi dimi.... ilk gittigimde esimide alda iceri..babada gelsin kalp atisini dinleyelim dedi.. bizde tabi merak tavan.. her dakka duymak istiyoruz..beklenti yuksekti..bi baktik cihazi cikardi..hicbisey anlamadik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…