Ne demek canim.. rica ederim.. bulunur insallahedosko canım ilgilendiğin için teşekkür ederim ederim çok sağol canım
Hadi ya nazar ettim kendi kendime biseyim yok diye diye.Kasılma o canim
Bi agri olmadi..digerleri ayni..yalniz benimki daha uzundu....dus aldim simdi iyiyim.canım şöyle oluyor bırden taş gb olmaya başlıyor karnım ama bildiğin beton gb 1dk kadar suruo ve o an adet sancısı gb agrı gırıo kasıgıma kasılma gecınce o da gecıyor bır sure sonra yenıden aynısı oluyor bende duzenlı olunca.
canım onu bılmyrm ama.kasılmalar 50sn fln surer ortalama sureklı oldugunda oyle yanı.bnm 5dkda bır 50sn fln suruyor gecıyor sonra arada oldugunda da aynı oluyor yani. kısıde kısıye suresı farklı olabılırHadi ya nazar ettim kendi kendime biseyim yok diye diye.
Bi agri olmadi..digerleri ayni..yalniz benimki daha uzundu....dus aldim simdi iyiyim.
ben de dıkkat etmedım hıc sonra gördum günümü canım ayakta cokdurmaktan oluyor cok fazla artıyor dıkkat et kuzum.lutfenBenimde bugün çok taş gibi oluyor ya çok gezdim yorgunluktan oluyo sanirim
Sizin ebenin makinasi nasil canim bizimki kendinden gecmiş karnima koymadan garip sesler cikariyorIlgincmis benim ebe 25.haftamda aa bebiş dönmüş demişti ama daha çok döner içerde küçük demişti
Yok kuzum 56 kilo biseyim anlayamiyorum ki biri ayak gosterdi iki saat sonra diger doktor kafa gosterdi dedim degismismidir iki saate yok dedi hatta kilodan dolayi cok zor artik donmesi dediCanım Ben ilk defa duydum Çok ilginç Bütün Doktorlar genelde doğum olacağı gün bile bebekler baş aşağı dönüyor diyor son güne kadar hatta ekstra birkaç gün bekliyorlar bazen yani bence değiştirmiştir Bence baş geliş pozisyondadır onu sen anlayabilirsin Yattığın yerden de Netten bak istersen kafasını falan Ayırt Edebilirsin fazla kilon yok ise
Birer gun arayla olsa cok sukur dondu bebegim dicemİlginç ya bana iki dr umda baş aşağı pozisyon demişti
Hickittirip napacan bebegi canimm ben hem uzuluyorum öyle oldumu su falan iciyorum yattigim yerden kalkiyorum hemde rahatsiz oluyorum durmadan pit pit pitT tanem-tane20edosko @Kartanesii8892 hıçkırığa daha bi kulak vereyim bakalım kızlar , pıtpıtlıcak mı, inşallah ben anlayamıyorumdur da bir sorun yoktur
Canim Sanırım clexan 04luge ihtiyacın var ben ilk 04lukle basladım sonra 06liga geçtim suan elimde 6 tane var istersen sana yollayabilirimedosko canım ilgilendiğin için teşekkür ederim ederim çok sağol canım
Canım altı kutu mu altı tane miCanim Sanırım clexan 04luge ihtiyacın var ben ilk 04lukle basladım sonra 06liga geçtim suan elimde 6 tane var istersen sana yollayabilirim
El dopleri kuzum işte havayı bile algılıyor açtığı anda rüzgar sesini hopirlerden vermiş gibi sonra koyuyorSizin ebenin makinasi nasil canim bizimki kendinden gecmiş karnima koymadan garip sesler cikariyor
Valla kaldımı işler böyle son ana malesef oluyorben de dıkkat etmedım hıc sonra gördum günümü canım ayakta cokdurmaktan oluyor cok fazla artıyor dıkkat et kuzum.lutfen
Merkezdeki eczanelerde bulamadık eşim ilçeden aldı canımCanım oksapar da mı yok eczanelerde esimde enox almış buda azmis depolarda
Hahah bizimkide oleydi :))) takur tukur ilk cagdan kalma gibiSizin ebenin makinasi nasil canim bizimki kendinden gecmiş karnima koymadan garip sesler cikariyor
Ağrı biraz da acı eşiğine bağlı hissediliyor benim de agrım olmaz hiç sadece baskı ve sertlik hissederim en üst seviye doğum sancılarını bile hissetmemiştim artık normal canım yorulunca çok oluyor bi de gerilip sinirlendiğim zamanlarHadi ya nazar ettim kendi kendime biseyim yok diye diye.
Bi agri olmadi..digerleri ayni..yalniz benimki daha uzundu....dus aldim simdi iyiyim.
evet canim bizimkide öyle tam kalbi atiyor diyor bence o ses kalp atis sesi bile degilHahah bizimkide oleydi :))) takur tukur ilk cagdan kalma gibi
6 tanecik sadeceCanım altı kutu mu altı tane mi
Dogrudur canim...dogurmadim hic ama. Adet sancisi filanda olmaz benim.. ayrica cok tedavi gordum dusuk yaptim vs vs .. bende aci esigim yuksek oldugunu dusunuyorum...Ağrı biraz da acı eşiğine bağlı hissediliyor benim de agrım olmaz hiç sadece baskı ve sertlik hissederim en üst seviye doğum sancılarını bile hissetmemiştim artık normal canım yorulunca çok oluyor bi de gerilip sinirlendiğim zamanlar
Ruzgar sesi gibi dimi.... ilk gittigimde esimide alda iceri..babada gelsin kalp atisini dinleyelim dedi.. bizde tabi merak tavan.. her dakka duymak istiyoruz..beklenti yuksekti..bi baktik cihazi cikardi..hicbisey anlamadik :))evet canim bizimkide öyle tam kalbi atiyor diyor bence o ses kalp atis sesi bile degil
Canım doktorla görüştüm enox kullanacağım teşekkür ederim düşündüğün icin.6 tanecik sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?