2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bu arada bende uzun zamandır iğne kullanıyorum ama ogün eczanede hangisi varsa onu alıyorum enox oksapar clexan doktorum hepsinin içeriğinin aynı oldugunu söylemişti
Artık öyle yapacağım bende canım Allah'a emanet bebeklerimiz

Dogrudur canim...dogurmadim hic ama. Adet sancisi filanda olmaz benim.. ayrica cok tedavi gordum dusuk yaptim vs vs .. bende aci esigim yuksek oldugunu dusunuyorum...
Benim de öyleymiş ilk dogumda öğrendim :) millet benim yarim kadar sancida yerlerde sürünüyordu ben hiç hissetmedim en üst düzey sancıları

Bende hastane cantami tamamladim kizlar bebek icin hemsireye verilcek olanlari ayri battaniyesinin icine ayarladim. Kendiminkileri de oyle. Hepsini utuleyip koydum o bile yordu beni. Yerde yaptimbide utu masamin kilifi eskidigi icin onda yapamadmm. Sadece eve gelince giycegi kiyafetler dolaba yerlescekler kaldi utulenick. Esim izin gunumde ben yaparm dedi ben istemedm yavas yavas yaparm ben

Bunca zaman oldu kizima isim bulamadık. Içimize doğru düzgün sinmedi. En son aycan ismini tartışıyoruz. :))) Nasıl sizce?

efrahuzeyfe nasılsın canım. doğum eğitimi nasıldı biraz anlatır mısın
ıyiyiz canim eğitim çok güzeldi geçen cumartesi sertifikalarımızı verdiler ilk hafta doula gül hanım ve ayhan yılmaz vardı 2. hafta mıne hanım 3. hafta gülçin ebe vardi emzirme hastane cantasi hakkinda cok guzel bilgiler verdi 4. hafta yeni doğan uzman doktoru hakan ongun vardı herşey çok güzeldi yine olsa yine giderim heralde

Ruzgar sesi gibi dimi.... ilk gittigimde esimide alda iceri..babada gelsin kalp atisini dinleyelim dedi.. bizde tabi merak tavan.. her dakka duymak istiyoruz..beklenti yuksekti..bi baktik cihazi cikardi..hicbisey anlamadik :))
Evet canim kuru gürültü insanin emek harcayip gobusu açtigina degmicek

canım gözunaudınnn ben de yarın eşyaları odasına yerlestırecegım 5gundür havalandıgı kadar havalandı oda. Zaten cantalar kıyafetler herşey eşimin ders verdıgı odada yarın da derslerı var aksam. mutlaka bosaltmam lazım odayı yerlestreym daha ıyı:) hersey katlı duruyor zaten kıyaftler de odadan odaya naklıye olacak:)

kolay gelsin canim kilifi eskidiyse iki kat carsaf koy ben uzun zamandir oyle yapiyorum 3 kat carsaf serdim uzerine

Günaydın kızlar, depreme uyandık bu sabah hisseden duyan var mı bilmiyorum ama pek bi tırstım hemen karnımı tuttum koruma içgüdüsü herhalde, 99 depremi çocukluğumuza denk geldi bilinçaltımıza işlemiş deprem Allah bir daha yaşatmasın o günleri gözümün önünden gitmiyor

ıyı ewde dogurmamıssın :/
Zaten kızmıştı doktor doğum sancısı başlamış niye gelmedin diye dedim ben kaç kez doğurdum ne bileyim doğum sancısı nasıl bişey agrım sızım yok ilk çocuk normal yalancı şancı sanmistim

Geçmiş olsun Allah esirgesin

Bunca zaman oldu kizima isim bulamadık. Içimize doğru düzgün sinmedi. En son aycan ismini tartışıyoruz. :))) Nasıl sizce?
Güzel hem az duyulan bi isim bence kulağa da hos geliyor öğrendcim vardı Aycan diye ben cok beğeniyordum ismini

Gunaydin..aynen bende hissettim.. baya kalbim carpti korktum.gerilcem diye...bununla gecmis olsun.. beterinden korusun.

ben de yarın başlıyorum bakalım nasıl geçecek. aralık grubunda yer yoktu şansımdan birileri çıkmış yeniden aradılar dün :)
ilk 2 haftaya giderim de 3 ve 4. haftaya gerek var mı sonuçta deneyimli anneyiz ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…