- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Günaydın güzel anneler bizleri uyutmayan bebişlere selam olsun
gittin mi canım dr.a halloldu mu?
Maşallah kuzuna canım sağlıkla kucagimiza aalırız kuzuları insallahKızlar merhaba biz doktordan geldik bebeğim 2kilo olmuş koraspirini 35e kadar kullanacaksın dedi.igneye devam ama ben clexane iğne bulamiyorum piyasada nereden bulup alıyorsunuz kizlar?
Bu arada @Jane Austen canım hayırlı olsun bebeğin gözün aydın erken kavuşmuşsun insallah çabucak çıkar kuvezdende.acaleci çıkmış yavrun.olsun sağlıklı olsun da .
Çok geçmiş olsun kuzum amin aminGünaydın kızlar, depreme uyandık bu sabahhisseden duyan var mı bilmiyorum ama pek bi tırstım hemen karnımı tuttum koruma içgüdüsü herhalde, 99 depremi çocukluğumuza denk geldi bilinçaltımıza işlemiş deprem Allah bir daha yaşatmasın o günleri gözümün önünden gitmiyor
Hayırlı cumalar canım memleketin mersin e sel gelmek üzere:)Günaydın hanımlar
Hayırlı cumalar
Geçmiş olsun canım korkma bende adanada ceyhan depremini yaşadım. O duygu çok zor ve insandan silinmiyor. Çok şükür şiddetli olmamış inşallah bir daha yaşanmazGünaydın kızlar, depreme uyandık bu sabahhisseden duyan var mı bilmiyorum ama pek bi tırstım hemen karnımı tuttum koruma içgüdüsü herhalde, 99 depremi çocukluğumuza denk geldi bilinçaltımıza işlemiş deprem Allah bir daha yaşatmasın o günleri gözümün önünden gitmiyor
Günaydın kızlar, depreme uyandık bu sabahhisseden duyan var mı bilmiyorum ama pek bi tırstım hemen karnımı tuttum koruma içgüdüsü herhalde, 99 depremi çocukluğumuza denk geldi bilinçaltımıza işlemiş deprem Allah bir daha yaşatmasın o günleri gözümün önünden gitmiyor
Günaydın kızlar, depreme uyandık bu sabahhisseden duyan var mı bilmiyorum ama pek bi tırstım hemen karnımı tuttum koruma içgüdüsü herhalde, 99 depremi çocukluğumuza denk geldi bilinçaltımıza işlemiş deprem Allah bir daha yaşatmasın o günleri gözümün önünden gitmiyor
Bende sisme hic yok..gunde en 3 litre su iciyorum.ona bagliyorum..midem bulanmasa dahada icicem.agzim kuruyo resmenKızlar benim ayaklarım şişmeye başladı. Tombikleşti el parmaklarımda hafif şişti. Ellerim küçüktü daha da küçük görünüyorBeklediğimden daha az şiştim çok şükür. Sizde durumlar nasıl?
Evet hava durumunda bakarım sağanak yağış uyarısı vardı Allah afetten korusun ülkemizi Mersin'de nerde oturuyordun canımHayırlı cumalar canım memleketin mersin e sel gelmek üzere:)
Benim de ayakta azıcık şişme var ellerimde yok Dr gittiğimde Dr bakıyor zaten ödem yok diyorduKızlar benim ayaklarım şişmeye başladı. Tombikleşti el parmaklarımda hafif şişti. Ellerim küçüktü daha da küçük görünüyorBeklediğimden daha az şiştim çok şükür. Sizde durumlar nasıl?
Günaydın kızlar..
Dün sabah 5 de karın ağrısıyla uyandım yine çok az kanama oldu ama acile gitmedim bu defa zaten 11 de perinatolojiye randevum vardı.
USG raporunda Uterus alt segmentte incelme var yazıyor ama aktif kanama alanı yokmuş. Bu şekilde 37.haftaya varmayı planlıyorlar bakalım. Birde kesiyi nereden atacaklarını konuştular ama tıbbi terimlerle hep hiç anlamadım. Eve gelince aklımda kalanları netten araştırdım da hiç iyi şeyler konuşmamışlar
Bu kız bize 10 günde bir tatbikat yaptıracak belli ki.. Yalancı çoban hikayesine dönmezse iyidir
benım basladı canm parmaklarım incedir yüzüklerim arada bazen oynardı ama şimdi ikisi de zor çıkıyor oynamasına sınır oluyordum yüzük yerım dha ınceydı cunku ödem hafıf olmus o da hosuma gttı vallahi :) onun dısında normal coraplar dahi bilegımde ız yapmaya baslamıs ayakta durunca etkılemıyor ama beni de şükürKızlar benim ayaklarım şişmeye başladı. Tombikleşti el parmaklarımda hafif şişti. Ellerim küçüktü daha da küçük görünüyorBeklediğimden daha az şiştim çok şükür. Sizde durumlar nasıl?
Günaydın kızlar..
Dün sabah 5 de karın ağrısıyla uyandım yine çok az kanama oldu ama acile gitmedim bu defa zaten 11 de perinatolojiye randevum vardı.
USG raporunda Uterus alt segmentte incelme var yazıyor ama aktif kanama alanı yokmuş. Bu şekilde 37.haftaya varmayı planlıyorlar bakalım. Birde kesiyi nereden atacaklarını konuştular ama tıbbi terimlerle hep hiç anlamadım. Eve gelince aklımda kalanları netten araştırdım da hiç iyi şeyler konuşmamışlar
Bu kız bize 10 günde bir tatbikat yaptıracak belli ki.. Yalancı çoban hikayesine dönmezse iyidir
Benim de gayet iyi gidiyor suanlik aldığım kilodan dolayı el parmaklarında hafif bi tombislesme var masallah diyeyim daha son ayda ne olur bilemem tabiKızlar benim ayaklarım şişmeye başladı. Tombikleşti el parmaklarımda hafif şişti. Ellerim küçüktü daha da küçük görünüyorBeklediğimden daha az şiştim çok şükür. Sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?