2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın kızlar... Yağmurlu ve rüzgarlı bir günden merhaba...

gittin mi canım dr.a halloldu mu?

Canım dün gidemedim. Ilceden gidiyorum çünkü ve eşim ile gidiyorduk. Eşim okuldan çıkamayınca kaldı. Bugün devlet hastanesinden randevu aldım. Raporu oradan alacağım. Inşallah çok bekletmezler. Eğitim falan var mi onu da soracağım bakalim.

Maşallah kuzuna canım sağlıkla kucagimiza aalırız kuzuları insallah

Çok geçmiş olsun kuzum amin amin

Geçmiş olsun canım korkma bende adanada ceyhan depremini yaşadım. O duygu çok zor ve insandan silinmiyor. Çok şükür şiddetli olmamış inşallah bir daha yaşanmaz

Yaa iyi ki hissetmemişim gerçi o saatlerde bacağımda kasılmayla uyandım bi. Allah şiddetlisinden korusun hepimizi

Kızlar benim ayaklarım şişmeye başladı. Tombikleşti el parmaklarımda hafif şişti. Ellerim küçüktü daha da küçük görünüyor Beklediğimden daha az şiştim çok şükür. Sizde durumlar nasıl?

geçmiş olsun

Bende sisme hic yok..gunde en 3 litre su iciyorum.ona bagliyorum..midem bulanmasa dahada icicem.agzim kuruyo resmen

Günaydın kızlar..
Dün sabah 5 de karın ağrısıyla uyandım yine çok az kanama oldu ama acile gitmedim bu defa zaten 11 de perinatolojiye randevum vardı.

USG raporunda Uterus alt segmentte incelme var yazıyor ama aktif kanama alanı yokmuş. Bu şekilde 37.haftaya varmayı planlıyorlar bakalım. Birde kesiyi nereden atacaklarını konuştular ama tıbbi terimlerle hep hiç anlamadım. Eve gelince aklımda kalanları netten araştırdım da hiç iyi şeyler konuşmamışlar

Bu kız bize 10 günde bir tatbikat yaptıracak belli ki.. Yalancı çoban hikayesine dönmezse iyidir

Hayırlı cumalar canım memleketin mersin e sel gelmek üzere:)
Evet hava durumunda bakarım sağanak yağış uyarısı vardı Allah afetten korusun ülkemizi Mersin'de nerde oturuyordun canım

Benim annemler gökdelene çok yakın oturuyor erkek kardesimde tıp fakültesi hastanesine yakın oturuyor

Benim de ayakta azıcık şişme var ellerimde yok Dr gittiğimde Dr bakıyor zaten ödem yok diyordu

Canım inşallah 37 haftayı sağlıkla görürsünüz
Tekrar geçmiş olsun canım

benım basladı canm parmaklarım incedir yüzüklerim arada bazen oynardı ama şimdi ikisi de zor çıkıyor oynamasına sınır oluyordum yüzük yerım dha ınceydı cunku ödem hafıf olmus o da hosuma gttı vallahi :) onun dısında normal coraplar dahi bilegımde ız yapmaya baslamıs ayakta durunca etkılemıyor ama beni de şükür

Kızlar bugün arkadaşımla konuşuyorduk. Doğum paralariyla ilgili.dogum parasi, cocuk yardimi ve emzirme ödeneği için. Arkadaşım bu yardımların devlette doğum yapınca alındığını o yüzden bazılarına çıkmadığını söyledi. Internette bununla alakali birşey bulamadım. Ama oğlumda bana emzirme parasi falan basvurmama rağmen çıkmamıştı. Bu dogru mu bilgisi olan var mi?

Canım inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. Internette yazilanlara bakma sen. :) ben her baktığımda yüreğime inecek gibi oluyor.

Benim de gayet iyi gidiyor suanlik aldığım kilodan dolayı el parmaklarında hafif bi tombislesme var masallah diyeyim daha son ayda ne olur bilemem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…