2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaaydinn kizlaar ❤❤ hayirli cumalar ❤ ben bogazlardan usuttum galiba bogazim fena cok acio sesim travesti gibi oldu bile :) burnum zaten oyle. Bugun ise gidemedim insallah cok surmez ya Archpa benimde basladi hafif sismeye ama oyle cok fazla degil neyseki tuzu yemiycem artik ben cok tuzlu yerim:) cibi35 gecmis olsun canim. İnsallah 37 ye kadar dayanicak bebisin hiic korkutma kendini sen sakin ❤❤

Canim tam detayli bilgim yok cunku ben memurum bunlardan yararlanmiyorum. Ama bu basliklari okumustum daha oncede ve herkes devlet ozel fark etmiyor parayi aliyorsun demisti

Hadi inşallah annesi az kalmış sabir biraz daha sağlıkla gelecek minicik inşallah:)

Gittiğim hastanenim sgk anlasmalı olması gerekiyor ki anlaşmalıdır zaten büyük Ihtimal, ben rapor aldım mesela direk e devlet üzerinden işlediler çıktı o şekilde verdiler doktorum imza attı yani bildirilmemme gibi bi ihtimal yok gibi duruyor ortada d ha bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olsun tabi

Canim tam detayli bilgim yok cunku ben memurum bunlardan yararlanmiyorum. Ama bu basliklari okumustum daha oncede ve herkes devlet ozel fark etmiyor parayi aliyorsun demisti
aaa neden yararlanmıyorsun eylül annelerinde öğretmenler almıştı diye hatırlıyorum. araştır istersen.

aaa neden yararlanmıyorsun eylül annelerinde öğretmenler almıştı diye hatırlıyorum. araştır istersen.
Dogum parasini almiyormusuz cunku dogum iznimizde maasimiz yatiyormus. Sut parasina bakmistim memurlar.nette memur alamaz yazmislardi cocuk yardimi alicaz klasik o da babanin maasina yansirmis diyorlardi

Kızlar doktor kontrolünden çıktık oğlum 33+2 olmuş 2 kilo önden gittiği için erken doğum riskim varmış çalışabilir raporu vermedi çalışman doğumu tetikler dedi 2 3hafta calisicam diye kuvöz kapılarında rezil olmaya gerek yok ben 0cak ortasına kadar bekletmek istiyorum dedi makat gelişe dönmüş şu an sezaryen gözüküyor hayırlısıyla vakitlice gelir inşallah kuzular

Canım az daha sabır etsin kuzucuk sağlıkla gelsin valiliğe inşallah sen stres yapma nette okuduklarına da çok takılma resimli bişy olsa muhakkak paylaşırlardı seninle

Günaydın kızlar.
Ya benim karnım baya baya küçüldü böyle olan var mı?
Doğum yaklaştıkça aşağı iner deniyor da bu kadar çabuk mu?
Zaten erken doğum riskini var :/
Yani 6 ay anca gibi şuan.
Yarın kontrolümuz var bakalım inşallah sorun yoktur.
cibi35 canım haberdar et mutlaka.
İnşaallah birkaç hafta daha bekler bebislerimiz.

Masallah canim..
Calismak tetiklermiymis..ay beni.kovana kadar calisayim.o zaman...38 den sonra beklemek skici olcak
Nasip tabi hayirli zaman neyse o.zaman olsun

Dogum parasini almiyormusuz cunku dogum iznimizde maasimiz yatiyormus. Sut parasina bakmistim memurlar.nette memur alamaz yazmislardi cocuk yardimi alicaz klasik o da babanin maasina yansirmis diyorlardi

Bende öyle biliyorum bende devlet memuruyum

Çok geçmiş olsun canım tavuk suyuna çorba yapmic canım ılık suya limon sık bal kat iç canım çok geçmiş olsun

Maşallah pasama canım sende 32 hafta raporu ile jübile yaptın demek benim içinde Dr calisamazsin demişti aynı sebeplerden
Sağlıkla gelsin kuzularimiz

I ISIK27 masallah bebisine canim ❤❤ tabiki de hic bisey bebislerimizden onemli degil ❤ neyse dinlenmis olursun sende ❤ M Mavisu27 belki tekrar cikar canim benimde aksine daha da sis daha yukarda bi iki gundur dogum pozisyonundaydi herde makata dondu diye dusunuyorum hatta

Kızlar ben artık daha rahat nefes alıyorum sırt üstü yattığımda nefesim kesiliyordu sımdo o da azaldı. drları da dınledım bebek başını artık iyice kanala doğru yaklaştırırmış Hatta halk arasında Senin karnın düşmüş söylemini bile anlatmışlar Bu haftalarda anne adayı daha rahat nefes alır diyor mide sorunları da artık olmaz diyor gerçi benim çok şükür hiç mide sorunum olmadı ekşime yanma yaşamadım Söylemesi ayıp bazen Gegırme oluyor o kadar. Ve bunların hepsi rahatlama artık doğumun yaklaştığının habercisi falan diyor karnım da baya aşağıya inmeye basladı gb 3 aralıgı ıple çekiyorumm dr neler dıyecek bakalım

Günaydın erkenci kuş gibi ayaktayım 7 buçuktan beri. Ama erken uyanırsam gece uyuyabiliyorum o konuda hakkını yiyemem minigimin
❤ ozaman erken uyan annesii uykunu al az da olsa geceleri çok uyanıyor musun peki.ben uyanıyorum ilac almadan yattıgımda. ve karnım taş kesılıyor bebişim de bıyerde toplanıp yatıyor ya. kasılma ya benzer ama toplandıgı ıcın olusan sertlık oluyor sonra wcye falan kalkıyorum kıyamam uyaanıyor o da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…