Canim tam detayli bilgim yok cunku ben memurum bunlardan yararlanmiyorum. Ama bu basliklari okumustum daha oncede ve herkes devlet ozel fark etmiyor parayi aliyorsun demistiKızlar bugün arkadaşımla konuşuyorduk. Doğum paralariyla ilgili.dogum parasi, cocuk yardimi ve emzirme ödeneği için. Arkadaşım bu yardımların devlette doğum yapınca alındığını o yüzden bazılarına çıkmadığını söyledi. Internette bununla alakali birşey bulamadım. Ama oğlumda bana emzirme parasi falan basvurmama rağmen çıkmamıştı. Bu dogru mu bilgisi olan var mi?
Hadi inşallah annesi az kalmış sabir biraz daha sağlıkla gelecek minicik inşallah:)Günaydın kızlar..
Dün sabah 5 de karın ağrısıyla uyandım yine çok az kanama oldu ama acile gitmedim bu defa zaten 11 de perinatolojiye randevum vardı.
USG raporunda Uterus alt segmentte incelme var yazıyor ama aktif kanama alanı yokmuş. Bu şekilde 37.haftaya varmayı planlıyorlar bakalım. Birde kesiyi nereden atacaklarını konuştular ama tıbbi terimlerle hep hiç anlamadım. Eve gelince aklımda kalanları netten araştırdım da hiç iyi şeyler konuşmamışlar
Bu kız bize 10 günde bir tatbikat yaptıracak belli ki.. Yalancı çoban hikayesine dönmezse iyidir
Gittiğim hastanenim sgk anlasmalı olması gerekiyor ki anlaşmalıdır zaten büyük Ihtimal, ben rapor aldım mesela direk e devlet üzerinden işlediler çıktı o şekilde verdiler doktorum imza attı yani bildirilmemme gibi bi ihtimal yok gibi duruyor ortada d ha bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olsun tabiKızlar bugün arkadaşımla konuşuyorduk. Doğum paralariyla ilgili.dogum parasi, cocuk yardimi ve emzirme ödeneği için. Arkadaşım bu yardımların devlette doğum yapınca alındığını o yüzden bazılarına çıkmadığını söyledi. Internette bununla alakali birşey bulamadım. Ama oğlumda bana emzirme parasi falan basvurmama rağmen çıkmamıştı. Bu dogru mu bilgisi olan var mi?
aaa neden yararlanmıyorsun eylül annelerinde öğretmenler almıştı diye hatırlıyorum. araştır istersen.Canim tam detayli bilgim yok cunku ben memurum bunlardan yararlanmiyorum. Ama bu basliklari okumustum daha oncede ve herkes devlet ozel fark etmiyor parayi aliyorsun demisti
Dogum parasini almiyormusuz cunku dogum iznimizde maasimiz yatiyormus. Sut parasina bakmistim memurlar.nette memur alamaz yazmislardiaaa neden yararlanmıyorsun eylül annelerinde öğretmenler almıştı diye hatırlıyorum. araştır istersen.
Canım az daha sabır etsin kuzucuk sağlıkla gelsin valiliğe inşallah sen stres yapma nette okuduklarına da çok takılma resimli bişy olsa muhakkak paylaşırlardı seninleGünaydın kızlar..
Dün sabah 5 de karın ağrısıyla uyandım yine çok az kanama oldu ama acile gitmedim bu defa zaten 11 de perinatolojiye randevum vardı.
USG raporunda Uterus alt segmentte incelme var yazıyor ama aktif kanama alanı yokmuş. Bu şekilde 37.haftaya varmayı planlıyorlar bakalım. Birde kesiyi nereden atacaklarını konuştular ama tıbbi terimlerle hep hiç anlamadım. Eve gelince aklımda kalanları netten araştırdım da hiç iyi şeyler konuşmamışlar
Bu kız bize 10 günde bir tatbikat yaptıracak belli ki.. Yalancı çoban hikayesine dönmezse iyidir
Masallah canim..Kızlar doktor kontrolünden çıktık oğlum 33+2 olmuş 2 kilo önden gittiği için erken doğum riskim varmış çalışabilir raporu vermedi çalışman doğumu tetikler dedi 2 3hafta calisicam diye kuvöz kapılarında rezil olmaya gerek yok ben 0cak ortasına kadar bekletmek istiyorum dedi makat gelişe dönmüş şu an sezaryen gözüküyor hayırlısıyla vakitlice gelir inşallah kuzular
Dogum parasini almiyormusuz cunku dogum iznimizde maasimiz yatiyormus. Sut parasina bakmistim memurlar.nette memur alamaz yazmislardicocuk yardimi alicaz klasik o da babanin maasina yansirmis diyorlardi
Çok geçmiş olsun canım tavuk suyuna çorba yapmic canım ılık suya limon sık bal kat iç canım çok geçmiş olsunGunaaydinn kizlaar ❤❤ hayirli cumalar ❤ ben bogazlardan usuttum galiba bogazim fena cok acio sesim travesti gibi oldu bile :) burnum zaten oyle. Bugun ise gidemedim insallah cok surmez yaArchpa benimde basladi hafif sismeye ama oyle cok fazla degil neyseki tuzu yemiycem artik ben cok tuzlu yerim:) cibi35 gecmis olsun canim. İnsallah 37 ye kadar dayanicak bebisin hiic korkutma kendini sen sakin ❤❤
Maşallah pasama canım sende 32 hafta raporu ile jübile yaptın demek benim içinde Dr calisamazsin demişti aynı sebeplerdenKızlar doktor kontrolünden çıktık oğlum 33+2 olmuş 2 kilo önden gittiği için erken doğum riskim varmış çalışabilir raporu vermedi çalışman doğumu tetikler dedi 2 3hafta calisicam diye kuvöz kapılarında rezil olmaya gerek yok ben 0cak ortasına kadar bekletmek istiyorum dedi makat gelişe dönmüş şu an sezaryen gözüküyor hayırlısıyla vakitlice gelir inşallah kuzular
Çok geçmiş olsun canım tavuk suyuna çorba yapmic canım ılık suya limon sık bal kat iç canım çok geçmiş olsun
Amin canım insallahMaşallah pasama canım sende 32 hafta raporu ile jübile yaptın demek benim içinde Dr calisamazsin demişti aynı sebeplerden
Sağlıkla gelsin kuzularimiz
❤ ozaman erken uyan annesii uykunu al az da olsa geceleri çok uyanıyor musun peki.ben uyanıyorum ilac almadan yattıgımda. ve karnım taş kesılıyor bebişim de bıyerde toplanıp yatıyor ya. kasılma ya benzer ama toplandıgı ıcın olusan sertlık oluyor sonra wcye falan kalkıyorum kıyamam uyaanıyor o da :)Günaydınerkenci kuş gibi ayaktayım 7 buçuktan beri. Ama erken uyanırsam gece uyuyabiliyorum o konuda hakkını yiyemem minigimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?