doğum parası olarak 1 defaya mahsus 1. de 300 2. de 400 gibi bir para alınıyor. çalışanların maaşı yada sgk dan aldıkları paradan bağımsız. tam detaylarını hatırlamıyorum.Dogum parasini almiyormusuz cunku dogum iznimizde maasimiz yatiyormus. Sut parasina bakmistim memurlar.nette memur alamaz yazmislardicocuk yardimi alicaz klasik o da babanin maasina yansirmis diyorlardi
Onu alabiliyoruz doğrudoğum parası olarak 1 defaya mahsus 1. de 300 2. de 400 gibi bir para alınıyor. çalışanların maaşı yada sgk dan aldıkları paradan bağımsız. tam detaylarını hatırlamıyorum.
Onu bilmiyordum ben nasil aliyoruz pekiOnu alabiliyoruz doğru
Adımıza pttye yatırılıyor gidip nüfus cüzdanı ile çekiyoruz parayı canımOnu bilmiyordum ben nasil aliyoruz peki
ben bulunduğum şehirde bir süs evine yaptırdım canım hediyelık melek metal ayna bayanlar ıcın süslediler bide onları etıket de basıldı her renkten var pudra kırmızı sarı yesıl vsdaha farklı bısey yapmak ıstedım ama 150adet yaptırdıgım ıcın oyle bısey cok malıyetlı olacaktı yakınlaroma vermek ıcın de 50tane de el kremi yaptıracagım bebek le ilgili yazı yazanKızlar selamlar herkese. Hediyelik bebek süslerinizi yaptırdınız mı? Ben araştırıyorum ama karar veremiyorum bi türlü. Siz neler yaptırdınız ve nerden yaptırdınız acaba?
Ben hacı seriften çikolata siparişi vereceğim hastanede dagitilsin diye canımKızlar selamlar herkese. Hediyelik bebek süslerinizi yaptırdınız mı? Ben araştırıyorum ama karar veremiyorum bi türlü. Siz neler yaptırdınız ve nerden yaptırdınız acaba?
Benim arkadaşım sabah çok rahat nefes alıyorum dedi akşama doğurdu tam 37 haftalıktıKızlar ben artık daha rahat nefes alıyorum sırt üstü yattığımda nefesim kesiliyordu sımdo o da azaldı. drları da dınledım bebek başını artık iyice kanala doğru yaklaştırırmış Hatta halk arasında Senin karnın düşmüş söylemini bile anlatmışlar Bu haftalarda anne adayı daha rahat nefes alır diyor mide sorunları da artık olmaz diyor gerçi benim çok şükür hiç mide sorunum olmadı ekşime yanma yaşamadım Söylemesi ayıp bazen Gegırme oluyor o kadar. Ve bunların hepsi rahatlama artık doğumun yaklaştığının habercisi falan diyor karnım da baya aşağıya inmeye basladı gb3 aralıgı ıple çekiyorumm dr neler dıyecek bakalım
Ben de hastanede çikolata vereceğim canım mevlide yaptırdık zaten cogu kısı mevlıde gelecek. bir de gelen küçük çocuklar için Gökkuşağı şeklinde şekerler koyacağım. Lohuda şerbeti adı altında da meyve suyu doldurcaz. cunku şerbet tadı cokkotu ya kıme sorsam.zor ıcıyor ınsanlara o sıkıntıyı cektırmeyelım dedım eşime. vısne suyu koyacagım oyuzdenBen hacı seriften çikolata siparişi vereceğim hastanede dagitilsin diye canım
Süsleme ve hediye düşünmüyorum bir ara olsun mu acaba dedim sonra vazgeçtim belki odaya bir kaç balon ile susleriz diye düşünüyorum
hahah ozman akşama benden haber bekleyinnBenim arkadaşım sabah çok rahat nefes alıyorum dedi akşama doğurdu tam 37 haftalıktı
oğlumda hazırladığım süsleri bağajdan çıkarmamıştım sancı sırasında odada kalabalık istememiştim. doğumdan sonra arkadaşlar folyo uçan balonlar getirmişti gerçekten çok şık duruyorlar.Ben hacı seriften çikolata siparişi vereceğim hastanede dagitilsin diye canım
Süsleme ve hediye düşünmüyorum bir ara olsun mu acaba dedim sonra vazgeçtim belki odaya bir kaç balon ile susleriz diye düşünüyorum
İşteki son günüydü. Bugün bir değişik çok rahat nefes alıyorum. Baskı ortadan kalktı dedi. Doğar bu bebek dedi :)hahah ozman akşama benden haber bekleyinn(bıde oluyormuş)
canım ben de eşime benzer seylerı gece söyledım cok rahatım bıde dogarsa barı yarın da odayı yerlestırecem ztn ıslerımı bıtırms olurum diye takıldım Ama artık bir yandan da gelsin istediğim için tabı. Gerçekten hıssetmıs arkadasın neguzelll keske hepımıze de oyle olsa ya❤İşteki son günüydü. Bugün bir değişik çok rahat nefes alıyorum. Baskı ortadan kalktı dedi. Doğar bu bebek dedi :)
Eşi inanmadı dalga geçiyorsun dedi ama doğdu:)
Sağlıklı doğum dilerim canımcanım ben de eşime benzer seylerı gece söyledım cok rahatım bıde dogarsa barı yarın da odayı yerlestırecem ztn ıslerımı bıtırms olurum diye takıldım Ama artık bir yandan da gelsin istediğim için tabı. Gerçekten hıssetmıs arkadasın neguzelll keske hepımıze de oyle olsa ya❤
İnşallah canım hayırlısıyla anlayalım dogumumız olacagını. Mesela ben hemen suyum gelsın ısterım veya nişan. Yani anlamak isterim Evim zaten Hastaneye yakın olduğu için kasılma falan yaşarken beklerim çünkü. Ama zaten nişan geldiğinde de hemen olacak anlamına gelmiyormuş birkaç gün sonra oluyormuş genelde doğum. su gelınce beklememek lazımmışSağlıklı doğum dilerim canım
Evet bir farklılık olduğunu hissetti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?