2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
o sancı kac olması gerekıyomıs canım benö de 40lardaydı sancı sınırını gecmemıs. sıkıntısızmıs o rakamlar. sen neden haftaya olmak ıstıceksin

k.
o sancı kac olması gerekıyomıs canım benö de 40lardaydı sancı sınırını gecmemıs. sıkıntısızmıs o rakamlar. sen neden haftaya olmak ıstıceksin
kac olması gerektıgını bılmıyorum ama sanırım duzenlı olarak 50 ve ustu olması gerekıyor.. doktorm ıstersen normal dogumu zorlarız dedı ama ılkı gıbı zor olucak bu bellı esınle konusup bır karara varmamı ıstedı bende buyuk abdestı kacırma rıskını goze alıp normal dogumu goze alamam . kaynananmla da konustum oda sezeryanla ayaga kalkması zor oluyor dedı ne yapcagımı sasırdım bıde kucuk kızım var nasıl basetcem o halımle bılmıyorum .Allahım kımseye muhtac etmeden kolay toparlanmayı nasıp etsın amın

Canım tuvalet sorun etme Bildiğim kadarıyla genelde Onun önlemi alınıyor. dogum once lağma yapılıyor cogu hamıleye. yanı sen tuvaletm yok desen de bunu yapıyorlar genelde Bu da ayıp bir şey değil çekinme gerçekten normal doğumun iyileşme süreci daha çabuk Sezeryanda da bir günde ayağa kalkan var ama kısıden kısıye ve her dogumda fark edıyormıs sen wc olayına takılıp ksrar verme derm

Ne kadar olmus bebis kilosu vs :) sadece nst ye mi girdin. Allah Allah oyle mi bakilio nst sirt ustu saga sola don vs bilmiodim :) saol kuzumm ❤❤

canımmoyle degıl ılk dogumda cocuk cıkmayınca kesı baya atılmıstı ılerde buyuk abdestı kacırma sorunum var yanı dogumda degıl .. yıne aynı sekılde kesı atılcak buyuk ıhtımal ondan dıyorum . hakkımızda hayırlısı olsun korkum var baya :/

Ne kadar olmus bebis kilosu vs :) sadece nst ye mi girdin. Allah Allah oyle mi bakilio nst sirt ustu saga sola don vs bilmiodim :) saol kuzumm ❤❤
ozellıkle sordum sola dondurunce syılar yukseldı neden dıye ? bı nedenı yok ama sola donunce kalp atısını daha ıyı alıyoruz dedı. boyunu sormayı unuttum bu zamana kadar da soylemedıler bende merak etmemstım bıde sacı da cok azmıs kılosu da 3 bucuga yakın olmus

afedersın onu bılmıyorum hıc duymadım cevremden canm ya ıyı düşün karar ver busefer belkı cok atılmaz acılman dha fazlaolur

kılo fazla geldı kız bana 40haftayı doldursa 5i gecerr bebiş nerdeyse masallah o da zorlastırnaz mı ztn dogumu

Daha zamaninin var canim benim iyice bi dusunun tasinin panik yapma aceleye getirme
Bu isler de hic belli olmuyor kimi sezeryanlilar var ki aninda ayakta hic sorun sikinti yok. Kimi normal dogumdan sonra baya bi kalkamiyor. Onemli olan saglik ve en az hasarla atlatabilmek

Bu haftada 3bucuksa masallah yani yime biraz zorlar gibi seni cikatken kuzum :) yaa saca da mj baktiii ❤❤ ay ne guzeel

ınsaAllah hepımız hemencecık ayaklanıp guzel guzl evımıze bebıslerımıze bakabılırız amııın dedıgın gıbı hemen ayaga kalkan cok ınsan var ama ben kendıme guvenmıyom doktorum da kaynanama ıkı dogumda zor ben kadın olsam dogurmamak ıcın evlenmezdım dıyor ama hanımına 3 tane dogurtmus masaAllah :)

Sağol canım inşallah bikac gündür çok yorulduğunu
Sağol canım ya hayirlisi evd dinlenip büyük paşamla ilgilenirim inşallah

Ahahaha :)))) doktor da olsa meslegi me olursa olsun erkek heryerde erkektir :)))) ay sen deli misin senin 2.bide biz ne yapalim 0 tecrube ne olcak ne yapcaz habersiz herseyden :))) guvem kendine ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…