Kızlar selamlar herkese. Hediyelik bebek süslerinizi yaptırdınız mı? Ben araştırıyorum ama karar veremiyorum bi türlü. Siz neler yaptırdınız ve nerden yaptırdınız acaba?
dogduktan sonra bır sekılde bakılıyır canım bebek rahme dustugu an anne oluyoruz okadar kusmaya bas donmesıne ragmen onlara bısey olcak dıye odumuz patlıyor dogduktan sonra da aynısı bısey olurmu kı dıye yanından bıle ayrılasın gelmıyor cok guzel bısey yaAhahaha :)))) doktor da olsa meslegi me olursa olsun erkek heryerde erkektir :)))) ay sen deli misin senin 2.bide biz ne yapalim 0 tecrube ne olcak ne yapcaz habersiz herseyden :))) guvem kendine ❤
Masallah canim.. tonti bir bebis geliyor yanievet baktı gosterdı cok azmıs sacı :)suan 36+3 um 10 gun kadar onden gıdıyor masaAllah
nasıpse dogumdan sonra bakıcaz tontık mı degıl mı ama keltos o kesınMasallah canim.. tonti bir bebis geliyor yani
Ben de tuzsuz hiç yiyemem ve tuzlu yemeye devam ediyorumGunaaydinn kizlaar ❤❤ hayirli cumalar ❤ ben bogazlardan usuttum galiba bogazim fena cok acio sesim travesti gibi oldu bile :) burnum zaten oyle. Bugun ise gidemedim insallah cok surmez yaArchpa benimde basladi hafif sismeye ama oyle cok fazla degil neyseki tuzu yemiycem artik ben cok tuzlu yerim:) @cibi35 gecmis olsun canim. İnsallah 37 ye kadar dayanicak bebisin hiic korkutma kendini sen sakin ❤❤
Eki Görüntüle 2210790 Eki Görüntüle 2210791
ben böyle anahtarlık yaptırdım instagramda, 40 adet 200 lira, çikolata yaptıracağım başka ikramlıklar da olur evde masa hazırlayıp eve gelenlere hediye edeceğim.
Canım kizkardesim doğumdan 2 ay sonra pttye gidip parayı almıştı ona sorar tekrar yazarım sanaA anneveoglusu bir yere basvuru vs yapiyor muyuz peki yoksa direk ptt he gidip aliyir muyuz? Ay cok cahilim bu konularda idari mali islere de bakan kisi sagolsun soruya cevap vermek icin hep biseyler istiyor da bizden pek sormuyorum ona da :)
Sen az kilo aldın sanırım. 16-17 kilo aldım. Ama bu ay durdu kilo alımım. Onun yerine şişmeler başladıBenim de gayet iyi gidiyor suanlik aldığım kilodan dolayı el parmaklarında hafif bi tombislesme var masallah diyeyim daha son ayda ne olur bilemem tabi
Ya bana hic sacla ilgili bisey demedi... merak ediyorum.. ay size kizcemin son resmini atmamistim.resimlere bakarken gordumde simdi. ayni da bennasıpse dogumdan sonra bakıcaz tontık mı degıl mı ama keltos o kesın
Canım maşallah kilosu çok iyi yavrununozellıkle sordum sola dondurunce syılar yukseldı neden dıye ? bı nedenı yok ama sola donunce kalp atısını daha ıyı alıyoruz dedı. boyunu sormayı unuttum bu zamana kadar da soylemedıler bende merak etmemstım bıde sacı da cok azmıskılosu da 3 bucuga yakın olmus
cook tatlılar bunlar yaaaB bence91 canim bende instegramda yaptirdim 50 tane .
Hastane icinde ufak bir masa suslucem cok abartmadan.) Cafcafli seler pek sevmiyorum zaten...kek kaliplari aldim
Ablama kek yaptircamcocuklar icin seker (sulalem genis ama kisin ortasi 3 te 1 i gelemeyebilir :) cikolatada yaptiricam.sonracima beze alicam renkli... maksat renk olsun.. serbeti hastane veriyor zaten..
kız masaAllah sımdıden prenses olmus buYa bana hic sacla ilgili bisey demedi... merak ediyorum.. ay size kizcemin son resmini atmamistim.resimlere bakarken gordumde simdi. ayni da benerkek tarafina gore esim
saglıklı olsunlar ınsaAllahCanım maşallah kilosu çok iyi yavrunun
Doğuma kadar daha da kilo alır
Canım senin ağrı eşiğin dusukmu ben sezeryan doğum yaptım ilk günde evladım ilgilendimk.
kac olması gerektıgını bılmıyorum ama sanırım duzenlı olarak 50 ve ustu olması gerekıyor.. doktorm ıstersen normal dogumu zorlarız dedı ama ılkı gıbı zor olucak bu bellı esınle konusup bır karara varmamı ıstedı bende buyuk abdestı kacırma rıskını goze alıp normal dogumu goze alamam . kaynananmla da konustum oda sezeryanla ayaga kalkması zor oluyor dedı ne yapcagımı sasırdım bıde kucuk kızım var nasıl basetcem o halımle bılmıyorum .Allahım kımseye muhtac etmeden kolay toparlanmayı nasıp etsın amın
Benim oglanda sis doğdu sezeryan ile dogdusaglıklı olsunlar ınsaAllahnormal dogumda bebısler cok sıs doguyorlar ama sezeryan da nasıl oluyor bılmıyorum
Guzel yakaladi valla..baya durttu amakız masaAllah sımdıden prenses olmus bu
çok teşekkür ederim canım, hepimizinki inşallahÇok güzel olmuş canım hayırlısi ile gelsin kuzu
cokta dsuuk oldugunu dusunmuyırum ılk dogumda da dıkısım coktu wc de bırazz zorlanmıstım ama sezeryanda hem içten hem dıstan dıkılıyormus bılmıyorum assıl olcagını :)Canım senin ağrı eşiğin dusukmu ben sezeryan doğum yaptım ilk günde evladım ilgilendim
Kendini bu kadar dinleme esinde olacak sonuçta yanında beraber halledersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?