gurbette olmak bır yandan zor malesef bı ıhtıyacın oldumuda arayacagın kısı en fazla 2 kısıGuzel yakaladi valla..baya durttu ama
Canim hastaneye gelen olmicaksa mevlutte yapman mantikli..biz kalabaligiz diye yaptirdim
ozel hastaneye mı gıdıyorsun ? gercekten cok guzel yakalamıs ugrastıgı belı doktruunGuzel yakaladi valla..baya durttu ama
Canim hastaneye gelen olmicaksa mevlutte yapman mantikli..biz kalabaligiz diye yaptirdim
Canım benim de bileklerimi çoraplar sıkıyordu kıpkırmızı oluyordu eşimin çoraplarını giymeye başladım sana da tavsiye ederim. Benim yüzük yer yaptı valla etim ezildi :)benım basladı canm parmaklarım incedir yüzüklerim arada bazen oynardı ama şimdi ikisi de zor çıkıyor oynamasına sınır oluyordum yüzük yerım dha ınceydı cunku ödem hafıf olmus o da hosuma gttı vallahi :) onun dısında normal coraplar dahi bilegımde ız yapmaya baslamıs ayakta durunca etkılemıyor ama beni de şükür
❤ ozaman erken uyan annesii uykunu al az da olsa geceleri çok uyanıyor musun peki.ben uyanıyorum ilac almadan yattıgımda. ve karnım taş kesılıyor bebişim de bıyerde toplanıp yatıyor ya. kasılma ya benzer ama toplandıgı ıcın olusan sertlık oluyor sonra wcye falan kalkıyorum kıyamam uyaanıyor o da :)
Saglik olsungurbette olmak bır yandan zor malesef bı ıhtıyacın oldumuda arayacagın kısı en fazla 2 kısı
Evet canim ozele gidiyorum.ozel hastaneye mı gıdıyorsun ? gercekten cok guzel yakalamıs ugrastıgı belı doktruun
Kasılmalarda da evde bekleme canım. Doktorunla irtibat halinde ol.İnşallah canım hayırlısıyla anlayalım dogumumız olacagını. Mesela ben hemen suyum gelsın ısterım veya nişan. Yani anlamak isterim Evim zaten Hastaneye yakın olduğu için kasılma falan yaşarken beklerim çünkü. Ama zaten nişan geldiğinde de hemen olacak anlamına gelmiyormuş birkaç gün sonra oluyormuş genelde doğum. su gelınce beklememek lazımmış
Yenişehirdeyim ben de üniversiteye yakın sayılırım. Şuan iş yerindeyim bu tarafta bir sıkıntı yok ama sahil tarafı ne durumda bilmiyorum. Son selden sonra bir çok önlem aldı belediye. Biliyorsundur belki kipanın orda denize akan derenin üzerini önceki belediye betonla kapatmıştı. O yuzden o tarafta selin en büyüğü yaşandı. Orayı da açmışlardı zaten sıkıntı olmamıştır diye düşünüyorumEvet hava durumunda bakarım sağanak yağış uyarısı vardı Allah afetten korusun ülkemizi Mersin'de nerde oturuyordun canım
Benim annemler gökdelene çok yakın oturuyor erkek kardesimde tıp fakültesi hastanesine yakın oturuyor
Valla en son bi toplam 10bucuk oldu 1 haftadır tartılmıyorum annelerdeydim bakiyim ne kadar almışımSen az kilo aldın sanırım. 16-17 kilo aldım. Ama bu ay durdu kilo alımım. Onun yerine şişmeler başladı
Ne doktorlar var yaa benmki hiç sormadı bile değil bakmak :))) Bide ben tuzu çok tüketirim hiç azaltmadım hamileliğimde de.Benim de ayakta azıcık şişme var ellerimde yok Dr gittiğimde Dr bakıyor zaten ödem yok diyordu
Sağol canım hayirlisi ben sezaryen den sonra normal.istiyordum ama heralde zor hem makat geliş şu an hem de kafamız da önde gidiyormuş riske atacağını sanmıyorum doktorun bugün sezaryen dedi zaten
Aslında doğru söylüyorsun canım gördün mü bilmiyorum işte 3 hafta olacak 19 saat bekledim doktor da bana kızdı Neden bekledin diye ilaç kullanıyorum şimdi tecrübesizlik Sanırım bir şey olmaz diye yine aynısı olursa gelmeyeyim değil mi dedim ona da kızdıKasılmalarda da evde bekleme canım. Doktorunla irtibat halinde ol.
Kiminde hemen olur kiminde müdahale gerekir. Bebeğin iyi olup olmadığını bilemeyiz.
Bununla ilgili çok olumsuz bir konu vardı bdvde
Herkes her belirtiyi önemsesin. Biz hangi ağrının ne anlama geldiğini bilemeyiz.
Ben çok su tüketmiyorum unutuyorum ama kesinlikle faydasını görürsün su tüketimi çok iyi canımBende sisme hic yok..gunde en 3 litre su iciyorum.ona bagliyorum..midem bulanmasa dahada icicem.agzim kuruyo resmen
Kızım ellerine masaj yap bol bol baya yer edinmiş yüzük. Ben de tuz tüketimini azaltamaadım ya çok seviyorum tuzlu şeylerNe doktorlar var yaa benmki hiç sormadı bile değil bakmak :))) Bide ben tuzu çok tüketirim hiç azaltmadım hamileliğimde de.
Masallah ya prensese :) benim sıpa çok gergindi bugün resmen surat asikti ya doktor epey durttu bu kez de beni rahat bırakın dercesine elini kapattı yüzüneYa bana hic sacla ilgili bisey demedi... merak ediyorum.. ay size kizcemin son resmini atmamistim.resimlere bakarken gordumde simdi. ayni da benerkek tarafina gore esim
Su diyince susuyorum amaBen çok su tüketmiyorum unutuyorum ama kesinlikle faydasını görürsün su tüketimi çok iyi canım
El yuzde devamli demekki..bizimkide oleydi iste.. ite ite rahatsiz ettik kucuk.hanimiMasallah ya prensese :) benim sıpa çok gergindi bugün resmen surat asikti ya doktor epey durttu bu kez de beni rahat bırakın dercesine elini kapattı yüzüne
göstermedi mi daha önce kuzum ya ınsallah gösterır ben kolaj yapıcam resımlerını odasına şansımza gösterdı 3kezAy ya ne güzel yüzünü gorenleriniz var insallah haftaya kontrolümüz var görürüz insallah32.haftada nst ye gireceğim ben de muayeneden önce giriliyormuş kac dakika sürüyor bu ?
hahahahha erkek tarafı hep boş atar genelde canm sağ gözü açık fotoda masallah önden önden vermıs pozunu bence de aynı sennnYa bana hic sacla ilgili bisey demedi... merak ediyorum.. ay size kizcemin son resmini atmamistim.resimlere bakarken gordumde simdi. ayni da benerkek tarafina gore esim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?