- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Kızım ellerine masaj yap bol bol baya yer edinmiş yüzük. Ben de tuz tüketimini azaltamaadım ya çok seviyorum tuzlu şeyler
hahahahha erkek tarafı hep boş atar genelde canm sağ gözü açık fotoda masallah önden önden vermıs pozunu bence de aynı sennn
Şekerlere bayıldımmmm :)@bence91 canim bende instegramda yaptirdim 50 tane .
Hastane icinde ufak bir masa suslucem cok abartmadan.) Cafcafli seler pek sevmiyorum zaten...kek kaliplari aldim
Ablama kek yaptircamcocuklar icin seker (sulalem genis ama kisin ortasi 3 te 1 i gelemeyebilir :) cikolatada yaptiricam.sonracima beze alicam renkli... maksat renk olsun.. serbeti hastane veriyor zaten..
Ben magnet yaptırıyorum tanesi 2.75 ondan sonra minik mantar kapaklı şişeler aldım içine renkli kolonyalar doldurucam 10 liraya isimli yapışkanlı etiket yaptırdım şişelere yapistiricam ve kurdela bagliycam bide isimli kurabiye yaptiricam hobi evindense tanesi 60 kuruştan minik karton poşetlerden aldım hastaneyede haciseriften bi çikolata tamamdir baya uygun mal ettim ben sizede fikir olsun kizcelerKızlar selamlar herkese. Hediyelik bebek süslerinizi yaptırdınız mı? Ben araştırıyorum ama karar veremiyorum bi türlü. Siz neler yaptırdınız ve nerden yaptırdınız acaba?
göstermedi mi daha önce kuzum ya ınsallah gösterır ben kolaj yapıcam resımlerını odasına şansımza gösterdı 3kezşimdi de daha net halıyle gösterirse tam olcak
Dogum parasini almiyormusuz cunku dogum iznimizde maasimiz yatiyormus. Sut parasina bakmistim memurlar.nette memur alamaz yazmislardicocuk yardimi alicaz klasik o da babanin maasina yansirmis diyorlardi
Ben se öyleyim canım ya ac kalırsam bu de yemekten sonra hemen bi mandalina yiyorum o biraz rahatlatıyor senle ben kurtulamadık şu bulantidanBiran önce ocak ayı gelsin doğum yapayım istiyorum çünkü: yemekten sonra hâlâ midem bulanıyor. Bu sanki sonsuza dek sürecekmiş gibi geliyor. Bıktımmmm
Benim de sürekli midem bulanıyor çok azcık yememe rağmen şişip nefes alamayacak duruma geliyorum 30. Haftadan sonra zorlamaya başlıyormuş gerçektenBiran önce ocak ayı gelsin doğum yapayım istiyorum çünkü: yemekten sonra hâlâ midem bulanıyor. Bu sanki sonsuza dek sürecekmiş gibi geliyor. Bıktımmmm
su içmeye çalış canım son haftalarda önemli enfeksiyonu da önler en az 2.5,3ltre ıcerım oyuzden hıc enfeksıyon yasamadım.doldur bir tuppera veya şişeye hep gözonunde tut gunluk ıcmen gereken suyu oyle unutmazsın. Ben geceleri su ıcmek içın uyanıyorum özellikle. Okadar kuruyor kı agzım suyun tadı var sanki ben doyamıyorum içmeyeBen çok su tüketmiyorum unutuyorum ama kesinlikle faydasını görürsün su tüketimi çok iyi canım
Sagol canim benim sana da hayirli olsun odaniz:) valla bizim ayri odamiz yok biz 4 kisi yatak odasinda uyucaz.esyalarimiz hepsi bir odadacanım gözunaudınnn ben de yarın eşyaları odasına yerlestırecegım 5gundür havalandıgı kadar havalandı oda. Zaten cantalar kıyafetler herşey eşimin ders verdıgı odada yarın da derslerı var aksam. mutlaka bosaltmam lazım odayı yerlestreym daha ıyı:) hersey katlı duruyor zaten kıyaftler de odadan odaya naklıye olacak:)
Kalanlari da oyle yapiym canim sagol onerin icinkolay gelsin canim kilifi eskidiyse iki kat carsaf koy ben uzun zamandir oyle yapiyorum 3 kat carsaf serdim uzerine
Ay bende de var o kuruluk sanki gunlerdir icmemis gibiii diyorum acaba agzim mi aciliyor uyurken de bogazim kuruyorsu içmeye çalış canım son haftalarda önemli enfeksiyonu da önler en az 2.5,3ltre ıcerım oyuzden hıc enfeksıyon yasamadım.doldur bir tuppera veya şişeye hep gözonunde tut gunluk ıcmen gereken suyu oyle unutmazsın. Ben geceleri su ıcmek içın uyanıyorum özellikle. Okadar kuruyor kı agzım suyun tadı var sanki ben doyamıyorum içmeye
Annen gelemiyor mu doğuma kyvden filangurbette olmak bır yandan zor malesef bı ıhtıyacın oldumuda arayacagın kısı en fazla 2 kısı
İnşallah dere üstü kapamak akla zarar yaniYenişehirdeyim ben de üniversiteye yakın sayılırım. Şuan iş yerindeyim bu tarafta bir sıkıntı yok ama sahil tarafı ne durumda bilmiyorum. Son selden sonra bir çok önlem aldı belediye. Biliyorsundur belki kipanın orda denize akan derenin üzerini önceki belediye betonla kapatmıştı. O yuzden o tarafta selin en büyüğü yaşandı. Orayı da açmışlardı zaten sıkıntı olmamıştır diye düşünüyorum
canımm ablası kac yasında bebişin unutyrm hep soylemıstın glb. alısırzamanla bızim de bisure yanımzda yatcak kızımız benm de esım uyuyabilcek mı acba dye merak edıyrm kendısı top.patlasa zor uyanır gercı ama.bebek olınca degısıo dıyolar.gorecezSagol canim benim sana da hayirli olsun odaniz:) valla bizim ayri odamiz yok biz 4 kisi yatak odasinda uyucaz.esyalarimiz hepsi bir odadazorunda olunca yapcak bisey yok ki canm iste simdi.dusunuyorum bebis uyutmaz ablasini uzuluyorum rahatsiz olck off der artik diye guluyoruz esimlede
ay kız benım burnum hamıle kaldıgımdan beri tıkalı yani nefes alabılıyorum onda sıkıntı yok ama bıldıgın tıkalı kılcal damarlar daralıyormus oyüzdenmıs normal nefes almayı özledim yaa:) hatta bazen kan kokyor burnum resmen sıkıyorum elımle kan kokusu gelıyooAy bende de var o kuruluk sanki gunlerdir icmemis gibiii diyorum acaba agzim mi aciliyor uyurken de bogazim kuruyorburnumda tikandi zaten bir kac gundur yastigimi yuksekte tutmaya basladim ama.normal diye biliyorum burun tikanmasi hormonlardannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?